hogyan lehet nyomtatni androidos és iosos mobiltelefonokról, minden márka!

A HP-ről történő nyomtatás megkönnyíti a dokumentumok nyomtatását anélkül, hogy adatokat továbbítana a laptopjára. Nos, így lehet nyomtatni egy Android vagy iOS mobiltelefonon keresztül.

Hogyan nyomtasson HP-ről nagyon egyszerű sok okostelefon-felhasználó számára, legyen az hallgató, hallgató, alkalmazott vagy vállalkozó.

Az egyre kifinomultabb technológiával néha a szükséges fájlok már az okostelefonon vannak, és nem tárolódnak PC-n vagy laptopon.

Természetesen bonyolult lesz, ha először ki kell nyomtatnia az adatokat egy laptopra, nem? Ehhez kinyomtathatja a fájlokat közvetlenül a mobiltelefonjáról.

Ezután hogyan nyomtathat mobiltelefonról nyomtatóra? Ne keverje össze! Az ApkVenue ezúttal elmagyarázza, hogyan lehet mobiltelefonon keresztül nyomtatni, ami nagyon egyszerűnek bizonyul!

Hogyan nyomtasson a HP-n keresztül az összes nyomtatómárkához

Mielőtt az ApkVenue megmondaná, hogyan, meg kell győződnie arról, hogy a használt nyomtató már rendelkezik-e vele hálózat vezeték nélküli.

Ha az Ön által használt nyomtató egy régi iskola, amely csak kábeleket tud használni, akkor nem tudja végrehajtani az alábbi módszert.

Így az egyetlen megoldás az, ha manuálisan nyomtat a mobiltelefonról a számítógépre, mint általában egy nyomtatót.

Szerencsére a legújabb nyomtatók többsége fel van szerelve funkciókkal vezeték nélküli ez az Ön kényelme érdekében.

Nos, az ApkVenue most megmondja, hogyan lehet nyomtatni egy mobiltelefonról vezeték nélkül, mind az Android, mind az iOS tulajdonában lévő Apple, bandák.

Nyomtatás Android mobilról

Sajnos ezúttal az ApkVenue nem fogja áttekinteni, hogyan lehet nyomtatni a mobiltelefonról a nyomtatóra kábelen keresztül, mert csak alkalmazásra van szüksége.

Az Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokhoz az egyes használt nyomtatómárkákhoz különböző alkalmazásokra van szükség.

Az alábbiakban az ApkVenue bemutatja, hogyan kell nyomtatni Epson, HP, Canon és más nyomtatókra. Figyelj figyelmesen, igen!

1. Hogyan nyomtasson HP-ről HP nyomtatóra?

Az ApkVenue által először áttekintett Android-ról WiFi-n keresztüli nyomtatás módja egy HP nyomtató használata. Jelentés a hivatalos weboldalról:

 • Először egyszerűen csatlakoztathatja a nyomtatót és a mobiltelefont ugyanahhoz a hálózathoz.

 • Ezt követően telepítse az alkalmazást HP nyomtatási szolgáltatás a Play Áruházban, így gond nélkül azonnal kinyomtathatja dokumentumait.

 • Nyissa meg a nyomtatni kívánt dokumentumot vagy képet. Ezután kattintson a három pont menüre, amely általában a jobb felső sarokban található, majd válassza a lehetőséget Nyomtatás.

Fotóforrás: HP
 • Ezt követően válassza ki HP nyomtatási szolgáltatás bővítmény.

 • Miután beállította a papír méretét és hány lapot szeretne kinyomtatni, azonnal megnyomhatja az ikont Nyomtatás a jobb felső sarokban található.

Alkalmazások letöltése
RészletHP nyomtatási szolgáltatás
FejlesztőHP Inc.
Értékelés4.4 (2.068.521)
Méret22 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.4

Mi van, ha a nyomtató és a HP nem ugyanarra a hálózatra csatlakozik? Pihenjen, vannak más módszerek is. Ellenőrizze a következő lépéseket:

 • Először nyomja meg a gombot vezeték nélküli közvetlen ikonra a HP nyomtatón található. Győződjön meg arról, hogy Wi-Fi Direct a nyomtatón aktív.

 • Nyissa meg a menüt beállítás látni hálózat neve és Jelszó-övé. Csatlakoztassa okostelefonját és nyomtatóját belép hálózat neve és jelszóval a.

2. Hogyan nyomtasson HP-ről Canon nyomtatóra

Eközben azok számára, akik mobiltelefonról Canon IP2770, MP287, E410 vagy más típusú nyomtatóra nyomtatnak, a módszer nem kevésbé egyszerű.

 • Először telepítse az alkalmazást Canon nyomtatási szolgáltatás amely a Play Áruházban található.

 • Nyomtató kiválasztásakor válassza ki a Canon nyomtatót. Használhatja ugyanazt a módszert, mint korábban a HP nyomtató, banda.

 • Ha nem észleli, akkor manuálisan megkeresheti. A Canon alkalmazás segítségével igényei szerint konfigurálhatja a dokumentumokat.

Alkalmazások letöltése
RészletCanon nyomtatási szolgáltatás
FejlesztőCanon Inc.
Értékelés3.9 (80.141)
Méret19 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.4

3. Hogyan nyomtasson HP-ről Epson nyomtatóra

Zavart, hogyan nyomtasson HP-ről Epson L3110, L120 vagy más típusú nyomtatókra? Csendes! A dokumentumot közvetlenül a mobiltelefonjáról nyomtathatja ki a következő útmutató segítségével!

 • Telepítse az alkalmazást Epson iPrint.

 • Kiválaszthatja, hogy milyen funkciókat szeretne használni. válassza Nyomtatás a vezeték nélküli nyomtatáshoz a HP-n keresztül.

 • A dokumentumok nyomtatásán kívül eredményeket is elérhet letapogatás dokumentumait közvetlenül a mobiltelefonjára.

 • Győződjön meg arról, hogy az Ön által használt mobiltelefon és nyomtató ugyanahhoz a hálózati kapcsolathoz csatlakozik.

Alkalmazások letöltése
RészletEpson iPrint
FejlesztőSeiko Epson Corporation
Értékelés4.1 (120.096)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik

4. Hogyan nyomtasson HP-ről Brother nyomtatóra

Az utolsó nyomtatómárka, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl fiú testvér. Csakúgy, mint más nyomtatóknál, először le kell töltenie az alkalmazást.

Az alkalmazás neve: Brother iPrint & Scan. A Xiaomi vagy más mobiltelefonokról történő nyomtatás nagyjából megegyezik az Epson nyomtatók tulajdonában lévő alkalmazásokkal.

 • Nyissa meg az alkalmazást Brother iPrint & Scan.

 • Válassza a menüt Nyomtatás ami a főmenüben található. Válassza ki a nyomtatni kívánt dokumentumot, és állítsa be a többi beállítást.

 • Ha kész, nyomja meg az ikont Nyomtatás és a dokumentum automatikusan kinyomtatásra kerül az Ön által használt nyomtatón, bandánként.

Alkalmazások letöltése
RészletBrother iPrint & Scan
FejlesztőBrother Industries, Ltd.
Értékelés3.9 (63.836)
Méret37 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.0.3

Nyomtatás HP iOS-ről

Az Android-eszközökhöz használt alkalmazások valójában iOS-re is elérhetők. Csak annyit, hogy az Apple rendelkezik egy speciális funkcióval AirPrint.

Ezzel a funkcióval többé nem kell bajlódnia a sokféle nyomtatómárkához tartozó alkalmazások telepítésével.

Ennek oka, hogy már sok olyan nyomtató van, amely kompatibilis ezzel a funkcióval, így nem kell konfigurálnia.

Ezenkívül nem kell nyomtatnia mobiltelefonon keresztül OTG-vel, hogy dokumentumokat nyomtathasson közvetlenül iPhone-járól, bandájáról.

 • Nyissa meg a nyomtatni kívánt dokumentumot.

 • nyomja meg a gombot Ossza meg és válasszon egy ikont Nyomtatás. Automatikusan kap egy kiválasztott írót, amelyet fel lehet használni.

Kész, deh! Ez ennyire egyszerű. Azonban nem minden nyomtató, különösen a régebbi nyomtatók kompatibilisek AirPrint.

Szóval így van hogyan nyomtasson a HP-ről Androidra és iOS-re. Ha részletesebb magyarázatra van szüksége, felkeresheti ezen laptopmárkák hivatalos weboldalát, banda!

Olvassa el a cikkeket is Nyomtató vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found