3 módja annak, hogy ellenőrizze az indihome elérhetőségét az Ön otthonában

Szeretné telepíteni az IndiHome alkalmazást, de nem biztos abban, hogy az Ön területét lefedi-e a hálózat vagy sem? Az alábbiakban megnézheti, hogyan ellenőrizheti az IndiHome elérhetőségét az Ön területén.

IndiHome hálózatot kíván létrehozni abban a házban vagy panzióban, ahol él? Ha igen, van néhány dolog, amire figyelned kell, banda.

A figyelemen kívül megfizethető csomagárak listája, azt is ellenőriznie kell, hogy elérhető-e az IndiHome hálózat, ahol él. Megfizethető egy száloptikai kábellel? Jó a hálózat? Vagy fordítva van?

Nos, ebben a tippben az ApkVenue végigvezeti Önt hogyan ellenőrizhető az IndiHome elérhetősége lakóhelyed területén. Ki tudja, hogy még nincs telepítve, banda!

Az IndiHome száloptikai hálózat elérhetőségének ellenőrzése

Fotóforrás: Liputan 6

Az IndiHome elmondható, hogy Indonéziában az első számú internetszolgáltató. Előnye, hogy különféle szolgáltatási csomagokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen élvezhessék az internetet, a vezetékes és az interaktív TV-hálózatokat, valamint egy egyszerű kvótaellenőrzési módszert.

Az IndiHome nem csupán prémium és izgalmas szolgáltatáscsomagokat is kínál. Kezdve Presztízs, Játékosok, Phonix, és Felhőalapú tárolás csomagolása. Minden megfelel a kapcsolódó fogyasztói igényeknek.

Ezért nagyon fontos ellenőrizni az IndiHome elérhetőségét a lakóhelyén. Nem vicces, ha elkészítette a költségvetést, de kiderült, hogy az Ön területét nem fedi le az IndiHome száloptikai hálózati kábel?

Anélkül, hogy tovább kéne késlekednie, azok számára, akik kíváncsiak az IndiHome hálózat elérhetőségének ellenőrzésére, itt található az útmutató!

1. A FiberMap használata

Az IndiHome felhasználóinak tudnia kell erről a szolgáltatásról a Telkom részéről. Ezen az oldalon megismerheti a Telkom szervizközpontjait és a meglévő IndiHome Fiber hálózat terjesztését.

Az előnyök egyértelműen sokak, banda! A legfontosabb dolog: megtudhatja, hogy a területét lefedi-e az IndiHome hálózat, vagy sem. Ezen kívül fontos információkat is megismerhet az IndiHome hálózattal kapcsolatban.

Ezután hogyan ellenőrizheti az IndiHome hálózat elérhetőségét a FiberMap segítségével? Kövesse az ApkVenue alábbi útmutatásait.

1. Nyissa meg a FiberMap webhelyet

  • Nyissa meg az IndiHome Fiber webhelyet a címen //fibermap.indihome.co.id/
  • Később azonnal bemutatja Indonézia térképét, amely tartalmazza az IndiHome helyszíneit Sabangtól Merauke-ig az alábbiak szerint.

2. Töltse ki az űrlapot

  • Természetesen nem érezheti a tartózkodási helyét a bemutatott térkép nagyításával, igaz? Ezért kérjük kattintson Ellenőrizze a szálat a helyén amely a jobb oldalon található.
  • Később bemutatják űrlappal. Töltse ki lakóhelye szerint, ahová telepíteni kívánja az IndiHome WiFi-t.

3. Ellenőrizze az IndiHome Network rendelkezésre állását

  • Az űrlap kitöltése után a webhely azonnal az IndiHome WiFi telepítésének helyére mutat, az alábbi logóval kiegészítve.
  • Ha a terület IndiHome hálózattal rendelkezik, megjelenik egy értesítés, amely azt mondja: ** Az IndiHome Internet Network (Fiber) elérhető az Ön tartózkodási helyén **.

  • Eközben, ha a területét nem fedi le az IndiHome hálózat, megjelenik egy értesítés, amely azt mondja: ** Sajnáljuk, az IndiHome Fiber hálózat még nem érhető el az Ön tartózkodási helyén **.

2. A Call Center 147-en keresztül

Fotó forrása: ngidam.id

A fenti módszer nem kielégítő, mert nem tudja a lakcím részletes címét? Vagy szüksége van még határozottabb megerősítésre a kapcsolt felektől? Könnyű, csak hívjon hívóközpont Telkom at 147!

Igen, ez a Telkom Call Center gyakran fogad ügyfeleitől bármilyen üzleti tevékenységet, beleértve a legtöbbet is Hibaelhárítás a problémás IndiHome hálózatokhoz.

Hívhatja a 147-et vezetékes telefonon vagy a saját mobiltelefonján keresztül. Ne feledje, adja hozzá a körzetszámot a szám elejéhez!

Tegyük fel például, hogy a környéken él Szegény és okostelefonon keresztül szeretné bejelenteni az IndiHome internetzavarait. Tehát felhívhatja a számot 0341147 (0341 a Nagy-Malang terület körzetszáma).

Igen, mielőtt telefonálna, győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e elegendő hitellel, figyelembe véve, hogy ez a hívás kb 1000 IDR / 30 másodperc.

3. Kézzel ellenőrizze a lakóhely körüli kábeleket

Fotóforrás: Marketing Telkom IndiHome Malang

Az IndiHome Fiber hálózat rendelkezésre állásának ellenőrzéséhez garantáltan nagyon egyszerű lesz, banda, mert csak kívülről laksz és keresed IndiHome doboz Ami értendő.

Melyek az IndiHome doboz jellemzői? A következő ApkVenue megpróbálja röviden leírni.

  • A közelében lévő telefonkábelen fekete vagy szürke doboz található FO doboz.
  • Fel lesz írva / csatolva az FO címke, ahol a mezőbe van írva FDB vagy ODP kód.

Az ApkVenue csatolt egy példát a képre a 3. pont alatt, banda! Tehát, ha megtalálja az IndiHome FO mezőt, biztos lehet benne, hogy milyen a környéken az IndiHome hálózat lefedi és a WiFi telepíthető. Nagyon könnyű, igaz?

Ez Jaka útmutatója arról, hogyan ellenőrizhető az IndiHome elérhetősége a lakóhelyén. Nagyon könnyű, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found