7 legpszichopátiásabb és legfélelmetesebb anime karakter, a joker semmi!

Az anime világában minden túl sok, bandák, beleértve a pszichopátiás tüneteket is. Itt az ApkVenue meg akarja osztani 7 legpszichopátiásabb anime karaktert.

Az anime világ rendkívül híres rendkívüli karaktereiről, az ésszerűtlen hajról és az Isten által nagyon megáldott nőkről.

De az anime világ szépsége nem korlátozódik a fizikai tulajdonságokra, hanem olyan karakterek személyiségébe is behatol, amelyeket az ApkVenue gyakran nem ért.

Jaka több mint 2 évtized utáni megfigyeléseiből Jaka sokat látott karakterek, akiknek erkölcse sokkal korruptabb volt mint a Joker, banda!

7 legtöbb pszichopátiás anime karakter

Az őrület általában akkor fordul elő, amikor elvárjuk, hogy különböző eredményeket találjunk, miután ugyanazt csináljuk újra és újra.

De ha őszinte tudok lenni, úgy tűnik, hogy az őrület definíciója még mindig nem elég világos ahhoz, hogy leírjon néhány ApimeVenue által ismert anime karaktert.

Tehát ebből az alkalomból az ApkVenue meg akar osztani egy listát 7 legpszichopátiásabb anime karakter. Ha ismersz ilyet, azonnal menekülj el, banda!

1. Teru Mikami (Haláljegyzet)

Ez az anime valóban tele van őrült karakterekkel, de Jaka megfigyelése alapján semmi sem pszichopátiásabb, mint Teru Mikami tól től Halállista ami ellentmondásos.

Mikami a pozíció betöltésére kinevezett karakter Gondol. Ennek az ügyésznek még ennél is radikálisabb koncepciója van az igazságszolgáltatásról Fény.

Mint tömeg, Mikami nagyon imádja a Fényt, és szenvedőszerű személyiséget mutat Obszesszív-kompulzív zavar (OCD), mert soha nem tér el saját ütemtervétől.

Mikami hűsége a Fény iránt visszaüt, mert miután kezdett elveszíteni a Fénybe vetett hitét, mentális állapota annyira megromlott, hogy öngyilkos lett.

2. Johan Liebert (szörny)

Ennek az egy karakternek nincs szüksége több magyarázatra, banda, mert ennek az animének a címe valóban nagyon alkalmas ennek az egy karakternek a leírására.

Johan Liebert a fő antagonista Szörnyeteg aki a történet elején az a beteg, akit megmentett Kenzo Tenma.

A Monster-ben azt mondják, hogy Johannak mély pszichológiai szenvedései vannak, amelyeket a körülötte élők manipulálására használ.

A visszaemlékezés megmutatja, hogy gyermekként Johan sikeres volt manipuláljon 50 diákot és tanárt iskolájában, hogy megöljék egymást miközben csak ült a lépcsőn.

3. Sonozaki Shion (Higurashi, amikor sírnak)

Anime Amikor sírnak híres arról, hogy van egy sor pszichopata karakter, de senki sem olyan őrült, mint ez a nő.

Ebben az animében a karakter, Sonozaki Shion egy úgynevezett faluban él Hinamizawa aminek kiderül, hogy szörnyű titka van.

Állítólag a falu közelében voltak olyan paraziták, amelyek erőszakos cselekedetekre késztették az e paraziták által érintett embereket nan kegyetlen.

Ezért, banda, ennek az animének szinte minden szereplője őrültnek mondható, de Shion még őrültebb lett, mert elveszítette párját. Satoshi Hojo.

4. Hisoka Morow (Vadász x Vadász)

Azoknak, akiknek már vannak gyermekeik, győződjön meg arról, hogy gyermekei tisztában vannak-e azzal, hogy a bohócok veszélyesek. Ha nem hiszed, akkor nézd meg az akciót Pennywell, Dzsókerkártya, és természetesen Hisoka.

Hátborzongatóvá teszi ezt a bohócot, hogy kissé kiszámíthatatlan személyiséggel rendelkezik, és még segít is Gon et al.

Ez a személyiség és elegáns megjelenése teszi Hisokát az egyik legnépszerűbb szereplővé Vadász X vadász.

De ne tévedj, Hisoka még mindig szadista pszichopata, aki nagyon szereti az erőszakot, és még őt is ábrázolták vérontással ébresztett.

5. Shou Tucker (Fullmetal Alkimista Testvériség)

Ez az apai megjelenésű karakter csak egy kiskorú szereplő, aki egy epizódban jelenik meg, de nem hibázik, nem kevésbé erőszakos, mint a többi.

Ebben a világban Full Metal Alchemist, Kimerít az általa megismert ország alkimistájaként írták le Elric testvérek a korai animében.

Az ország alkimája hasonló a köztisztviselőhöz, és ahhoz, hogy állami alkimista maradhasson, azt mondják, hogy Tuckernek évente át kell esnie egy értékelésen.

Itt elmagyarázzák, hogy az értékelés sikeres átadása érdekében Tucker kísérletezik a hercegnővel és a saját kutyájával lények létrehozására kiméra aki tud beszélni.

6. Yuno Gasai (Mirai Nikki)

Melyik srác utálná a rajongókat? De az ApkVenue garantálja, hogy bármelyikőtök kedveli Yuno, halálra kell rémülnie.

Anime-ban Mirai Nikki, Yuno egyike annak a 12 karakternek, akik a Future Diary című könyvet kapták, amely megtekintheti a jövő eseményeit.

Yuno beleszeretett Yuki, a főszereplő Mirai Nikki és a Future Diary egyik birtokosa is.

Sajnos, a banda, Yuno nagyon megszállottja volt Yukinak, sőt kész megölni Yuki születõ anyját ha útjába kerül Yuki és Yuno kapcsolatának.

7. Gyorsító (egy bizonyos varázslatos index)

Normális emberek, ha rosszul mutatják, megpróbálják kijavítani ezeket a hibákat. De Gyorsító ez nem normális ember, banda.

Ban ben Varázslatos Index, leírták, hogy a természetfölötti erők normálisak, és hogy az Accelerator-t az egyik legerősebbnek nevezték.

Annak ellenére, hogy gyakran mondják róla, hogy túl szadista személyiség, még csak nem is érdekli, és beleegyezik abba, hogy részt vegyen egy kísérletben, amely növelheti erejét.

A helyzet az, hogy a kísérlet hozzárendeli 20 000 más hatalommal rendelkező embert ölt meg. Ez a 20 000 ember valóban élőlény.

Vagyis banda, a 7 legpszichopátiásabb anime karakter listája. Nem pusztán gonoszak, hanem teljesen erkölcstelenek és kegyetlenek.

Semmi baj, ha bocsánatot kér, az ApkVenue biztos abban, hogy egyik szereplő sem veszi észre, hogy cselekedeteik helytelenek voltak, ami pszichopatává tette őket.

Mit gondolsz a fenti karakterről, bandáról? Van más példája anime pszichopatákra? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found