Itt olvashatja el, hogyan lehet egyszerűen blokkolni a nem kívánt számokat

A nem kívánt számok blokkolásának számos módja van, és egyes Android okostelefonokon a módszerek eltérőek lehetnek. Nos, itt van néhány módszer.

Az okostelefonoknak köszönhetően bármikor és bármikor könnyebb kapcsolatot tartani családjával vagy barátaival Android. Nem csak a család, hanem bárkivel könnyen kapcsolatba léphetünk, ideértve az idegeneket is, spammerek, vagy bármely más nem kívánt személy.

Ha gyakran hív olyan emberektől, akiket nem szeretne, akkor az blokkolhatja a számokat a. Ennek többféle módja van blokk száma nem kívánt, és egyes androidos okostelefonokon ez eltérhet. Nos, itt van néhány módszer a szám blokkolására nem akarod az Androidodról.

  • Hogyan blokkolhatjuk mások internetkapcsolatait az Androiddal
  • Telefonszámok blokkolása különféle Android okostelefonokon
  • Hogyan blokkolhatjuk a pornó oldalakat Windows rendszeren, az Internet biztonságos!

Hogyan lehet blokkolni a nem kívánt számokat

1. Letiltja a számot a funkcióból az Android okostelefonon

Az Android legnagyobb része megvan a maguk módja bizonyos számok blokkolásához. Az Android fejlesztői nem alkalmaznak olyan általános módszereket, amelyek minden Android-telefon márkáján elvégezhetők. Tehát a producerek meg kell adni egy funkciótblokkoló hívás maguk.

Szóval, ezért az eljárás változhat minden eszköz. Ezúttal az ApkVenue nem magyarázza el, hogyan lehet blokkolni a számokat minden androidos mobiltelefonon, de talán mégis tippeket adni néhány népszerű Android okostelefonról.

Hogyan lehet letiltani egy számot egy Nexus 6P vagy Nexus 5X készüléken

Fotóforrás: Fotó: Google

Van egy új Android-szerű eszközöd Nexus 6P vagy Nexus 5X? Ha igen, akkor nagyon egyszerűen letilthatja a telefonszámokat. Ennek kétféle módja van. A legegyszerűbb módja annak kinyitása Telefon alkalmazás és hozzáférés legutóbbi hívások. Tartsa nyomva a tárcsázni kívánt számot.Blokk és válaszd Számblokk.

A második út a nyitás Telefon alkalmazás és válassza a menüben a jobb felső sarokban található 3 pont (3 pont) ikont, majd válassza a lehetőséget Beállítások. Innen nyomja meg a gombot Hívásblokkolás és adja hozzá a blokkolni kívánt számokat.

Hogyan lehet letiltani egy számot egy Samsung okostelefonon

Fotóforrás: Fotó: Google

Lehet, hogy közületek sokan rendelkeznek Samsung okostelefonnal, amely ma a legnagyobb okostelefon-gyártó. Szeretne megszabadulni az idegen számoktól a Samsung okostelefonról? Itt vannak a lépések.

  • Nyisd ki Telefon alkalmazás.
  • Válassza ki a blokkolni kívánt számot, majd válassza a lehetőséget Több(a jobb felső sarokban).
  • válassza Hozzáadás az Automatikus elutasítás listához.
  • Törléshez vagy máshoz nyomja meg a gombot Beállítások >Hívás beállítások >Minden hívás >Automatikus elutasítás.

Hogyan lehet letiltani egy számot egy LG okostelefonon

Fotóforrás: Fotó: Google

Okostelefonon LG, csak egy kis különbség van, a többi szinte ugyanaz.

  • Nyisd ki Telefon alkalmazás.
  • Válassza ki a három pontot (három pont) a jobb felső sarokban.
  • válassza Hívás beállítások.
  • válassza Hívások elutasítása.
  • nyomja meg a gombot + és adja hozzá a blokkolni kívánt számot.

Szám blokkolása egy HTC okostelefonon

Fotóforrás: Fotó: Google

  • Nyisd ki Telefon alkalmazás.
  • Tartsa nyomva a blokkolni kívánt számot.
  • válassza Kapcsolat letiltása.
  • válassza rendben.
  • Törölhet letiltott lista tovább Böngésszen az alkalmazásban.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Számok blokkolása harmadik féltől származó alkalmazások segítségével

Nos, ha az okostelefon nem az beépített jellemzők hívásblokkolás vagy még mindig nem elégedett, választhat egy harmadik féltől származó alkalmazás használatát a következő címen: Google Play Áruház, például alkalmazások Úr. Szám, Hívásblokkoló és Hívja a feketelistát.

Úr. Szám

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

Alkalmazás Úr. Szám egy ingyenes és hirdetésmentes Android-alkalmazás, amely képes blokkolni a nem kívánt hívókat. Ez az alkalmazás képes védje az okostelefont Ön származik levélszemét, férfiak-csend a kiválasztott kapcsolatok még az okostelefont is rendben tartják megközelíthetetlen az egész világ.

Hogyan kell használni Mr. Szám:

  • Letöltés, telepítse és futtassa az alkalmazást Úr. Számot, majd válassza az OK lehetőséget.
  • Állami ellenőrzés, adja meg országkódját és számát, majd válassza az OK lehetőséget.
  • A névjegyek blokkolásának megkezdéséhez válassza a lehetőséget Nem. vagy a tiltás szimbóluma a képernyő jobb felső sarkában hozzáférhet a blokklistához.

A névjegyeket közvetlenül az alkalmazás főképernyőjéről is letilthatja. Alatt legújabb fül, ami mutatja történelem a hívások és üzenetek közül válassza a gombot Menü minden naplóbejegyzés mellett válassza a lehetőséget Blokkszám. Aztán a Felugrik aki arra kért, hogy válasszon blokkolja a kapcsolatot vagy átirányítja az összes kapcsolatfelvétel a hangposta felé.

Ezenkívül jelölheti a névjegyet szám levélszemét és megjegyzéseket fűzhet hozzá a letiltott számokról. Történelem blokkolt névjegyek közül a Letiltott előzmények lap az alkalmazás főképernyőjén.

Apps Productivity Whitepages Inc. LETÖLTÉS

Hívásblokkoló

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

Egy másik ingyenes számblokkoló alkalmazás Hívásblokkoló. Ha hirdetések nélkül szeretne, akkor meg kellfrissítés a prémiumhoz, beleértve a funkciókat is Privát szféra amely biztonságban tudja tartani az SMS-eket és a hívásnaplókat.

A hívásblokkolók használatának módja:

  • Töltse le, telepítse és futtassa az alkalmazást Hívásblokkoló. A folytatáshoz válassza az Elfogadom lehetőséget.
  • A főmenüben válassza a gombot Letiltott hívások.
  • nyomja meg a gombot hozzá, (általában pipával vagy X gombbal).
  • Feketelista és Engedélyezőlista jelenik meg a képernyőn. nyomja meg Szám hozzáadása névjegy hozzáadásához. tudsz szám hozzáadása kapcsolaton keresztül hívásnaplók vagy SMS-naplók, vagy manuálisan adhatja meg a számokat.

Hívja a feketelistát

Fotóforrás: Fotó: PlayStore

A következő ingyenes alkalmazás az Hívja a feketelistát. Ez az alkalmazás nagyon könnyen használható névjegy mentése hogy nem engedi felhívni a számát. A premuim verzióhoz megvásárolhatja ezt az alkalmazást 3,00 USD vagy annak környékén 40 000 IDR.

A külföldi számok blokkolásához a hívások feketelistájával futtassa az alkalmazást, és adjon hozzá egy számot nak nek Feketelista fül. Hozzáadhat számokat a névjegyek, a hívásnaplók vagy az üzenetnaplók segítségével, ha manuálisan beírja a számokat. És a kapcsolatok a feketelistán nem fog tudni elérni újra.

Következtetés

A technológia fejlődésével annyi bűncselekmény valósítható meg. Neked muszáj légy éber, lehet, hogy a számod a cél. De nyugodtan, azzal tippek ebből a jakból, blokkolhatja a gyanús számokat az Android rendszerén, vagy használhat harmadik féltől származó alkalmazásokat is.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found