5 további funkció a repülőgép üzemmódban, amelyeket tudnia kell

Nem csak a biztonság kedvéért ez az okostelefonokon elérhető Repülős mód másik funkciója, amelyet ismernie kell.

A repülőgép üzemmód egyéb funkciói - Repülőgép mód okostelefonokon (Android, iOS, Windows Phone és BlackBerry), természetesen sokan már tudják.

Repülőgép üzemmód vagy Repülő üzemmód Ezt azoknak az okostelefon-felhasználóknak biztosítják, akik továbbra is szeretnék használni készüléküket, és nem félnek attól, hogy repülés közben megzavarják a repülőgép kommunikációs rendszerét.

De a biztonságon kívül tudta-e, hogy a Repülőgép üzemmódnak vannak más funkciói is, amelyeket valóban használhatunk, ha a földön vagyunk (nem repülünk).

Melyek a Repülőgép mód vagy a Repülő üzemmód további funkciói, amelyeket a földön használhat? Itt van a teljes áttekintés:

  • VIDEÓ: Ez a 22 milliárd víz alatti turizmus érzése, érdekel?
  • Itt vannak a legabszurdabb repülésbiztonsági videók!
  • 7 legbiztonságosabb légitársaság a világon

A repülőgép üzemmód egyéb funkciói

1. Takarítsa meg az akkumulátort

Amikor tudjuk, hogy lemerült az akkumulátorunk, de később hívnunk kell valakit, akkor a Repülőgép üzemmóddal segíthetünk az akkumulátor kímélésében. Ennek a funkciónak az aktiválásával a folyamat háttér okostelefonon vagy táblagépen leáll.

2. Gyorsítsa fel az akkumulátor újratöltését

Nem sokan tudják, hogy a Repülő üzemmód is segítheti az akkumulátor újratöltését (Töltés). Ha siet, hogy az okostelefon akkumulátorát azonnal feltöltse, akkor a tápkábel csatlakoztatása közben aktiválhatja a Repülős üzemmódot.

Ha a Repülő üzemmód be van kapcsolva, minden kapcsolat, például a Cellular, a Wi-Fi, a Bluetooth, a GPS és a hely kikapcsol. Annak érdekében, hogy az akkumulátor ne merüljön fel az újratöltésen kívül sok más tevékenység elvégzésére, így az akkumulátor gyorsan megtelik.

Hogyan lehet bekapcsolni a Repülőgép módot

3. Kerülje a figyelemelterelést

Az okostelefonok néha zavaró tényezők, amelyek figyelmünket elterelhetik, amikor koncentrálunk vagy vezetünk.

Ennek oka a kiadott értesítések hangja vagy rezgése, legyen szó bejövő SMS-ekről, telefonhívásokról vagy alkalmazások értesítéseiről csevegés Egyéb.

A legjobb mód az okostelefon-zavarások elkerülésére vezetés közben a Repülőgép üzemmód aktiválása. Aktív repülőgép üzemmódban nem érkeznek bejövő értesítések, amelyek zavarhatnak.

4. Erősítse a jelet

Úgy érzi, hogy a hálózat nem olyan nagyszerű? Aktiválhatja a funkciót Repülőgép üzemmód. Ha a Repülő üzemmód aktív, akkor leválasztja az okostelefonhoz csatlakoztatott összes hálózatot. Ha a Repülési mód ismét ki van kapcsolva, az okostelefon automatikusan új hálózatokat keres.

5. Gyorsítsa fel az Android-ot

A lassú Android egyik oka a nagy mennyiségű adatforgalom az Android-on belül és onnan. Amikor a Repülő üzemmód aktív, az összes adatforgalom kikapcsol, így az okostelefon ismét gyors lesz.

Ezek a Repülőgép mód] egyéb funkciói, amelyeket kipróbálhat. Ha többet tud a többi funkciómódról, vagy érdekes tapasztalata van a Repülőgép üzemmód használatáról, megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Letöltés Flight Simulator: Airplane

Szimulációs játékok i6 játékok LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found