ajánlások 10+ legjobb 2018-as szimulátoros játékhoz

Zavart a szimulációs játékok játékában, de semmi izgalmas? Itt próbálja ki az ApkVenue 2018 legjobb szimulátor játékának ajánlásait, garantáltan szórakoztató srácok!

Szereted a játékokat szimulátor?

A szimulátor alapvetően a való világban létező tevékenységek utánzását jelenti. Szimulátor segítségével megérezheti, hogyan kell egy bizonyos tevékenységet virtuálisan elvégezni, vagy csak egy kísérletet.

Nos, maga a szimulátor játék valós tevékenységeken alapul, amelyeket virtuális játékokká alakítanak.

Érdekel?

Ha érdekel, az ApkVenue-nak van ajánlása legjobb szimulátor játék amelyet szórakoztató srácokkal játszhatsz.

Kíváncsi vagy, milyen játékok vannak? Vessünk egy pillantást a legjobb szimulátor játék következő cikkére.

10+ ajánlott legjobb szimulátor játék 2018

Az ApkVenue a legjobb 2018-as szimulátor játékot 2-re osztja Androidra és PC-re. Azok számára, akik szimulátoros játékokat szeretnének játszani Androidon, ingyenesen letölthetik. Itt található a szimulátoros játékok listája.

Szimulátoros játékok Androidon

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

1. Girl Group Inc.: Love Idol

Az első Android-szimulátoros játék, az ApkVenue, innen indul Girl Group Inc.: Szerelmi bálvány. Ön majdnem csődbe ment bálványvállalat vezérigazgatója lesz. Az Ön feladata, hogy újra sikeressé tegye ezt a bálványtársaságot.

Ez a játék azok számára alkalmas, akik szeretik az aranyos dolgokat és a japán lány anime-t. Girl Group Inc: Love Idol ingyenesen letölthető a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.1 és újabb
Értékelés3+
Fájl méret87 MB

2. SimCity BuildIt

Másodszor, a világból SimCity BuildIt amelynek témája a városépítési szimulátor. A kormányzóhoz hasonlóan Ön is köteles a lehető legszebbé és interaktívabbá tenni városát. Termékeket is vásárolhat és adhat el pénzért.

Ez a játék alkalmas azok számára, akik szeretik felépíteni a saját városukat. A SimCity BuildIt ingyenesen letölthető a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.0 és újabb
Értékelés7+
Fájl méret100 MB

Ha kedveli a városépítési szimulátoros játékokat, mint a SimCity BuildIt, további javaslatokat olvashat más városépítő játékokhoz.

3. Junkyard Tycoon - Autós üzleti szimulációs játék

Továbbá, Junkyard Tycoon meghívja Önt, hogy ügyeljen egy használt jármű üzletre. Használt gépjármű-felszerelést pénzért eladhat és más járműveket vásárolhat.

Külön is elkülönítheti azt a járművet, amelyet vásárol, és haszonszerzés céljából eladja az alkatrészeket. A Junkyard Tycoon azok számára alkalmas, akik kedvelik az autóipart, ingyen letöltheti ezt a játékot a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum5.0 és újabb
Értékelés3+
Fájl méretváltakozik

4. City Mania: Town Building játék

Városi mánia Van egy városépítési szimulátor koncepció gyermek témával. Ön lesz a város vezetője, hogy felépítse és sikeres legyen a város gazdasága. A karakterek ebben a játékban interaktívak és viccesek, tökéletesek a gyerekek vagy a kisebb testvérek számára.

City Mania: Town Building játék, amelyet ingyen letölthet a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.0.3 és újabb
Értékelés3+
Fájl méret59 MB

5. Főzőnapló: Ízletes dombok

Nos, ez az egy játék egy étterem-szimulátor játék. Ön kezel egy éttermet és ételeket készít az ügyfeleknek a Tasty Hills városában. Díszítheti az éttermet, változatosabbá teheti az ételeket, megszépítheti karakterét és még sok mást.

Főzőnapló: Ízletes dombok alkalmas azok számára, akik szeretnek főzni. Ezt a játékot ingyen letöltheti a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.4 és újabb
Értékelés3+
Fájl méret82 MB

6. Most működjön: Kórház

Kezelje most: Kórház egy kórházi szimulátor játék srácok. Sebész leszel, és a beteg betegek gyógyítására is beosztottak. Nemcsak a műtét, hanem a kórházi szolgáltatások díszítése és fejlesztése is.

Kezelje most: A kórház azok számára alkalmas, akik orvosként törekszenek vagy szeretik az orvostudomány világát. Ezt a játékot ingyen letöltheti a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.4 és újabb
Értékelés12+
Fájl méret55 MB

7. Lakberendezés

Ahogy a cím is utal rá, Design Home egy építészeti szimulátor belső és külső tervezéshez. Megtervezheti saját házának és bútorainak alakjait, és megrendelhet eredeti darabokat bútorok készítéséhez otthonában.

A Design Home azok számára alkalmas, akik csak házat akarnak építeni, vagy akik belső és külső kialakítást tanulnak. Ezt a szimulátort ingyenesen letöltheti a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.2 és újabb
Értékelés3+
Fájl méret69 MB

8. Halászati ​​összecsapás: Halak elkapása. Basszusvadászat 3D

Fishing Clash egy halászati ​​szimulátor játék, valósághű grafikus srácokkal. Ezt a játékot fps nézőpontból fogod játszani, mintha valóban horgásznál.

Ezt a játékot online játszhatod, ha PvP-t csinálsz a barátaiddal. A Fishing Clash alkalmas azoknak, akik szeretik a horgászatot, ezt a játékot ingyen letöltheti a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.1 és újabb
Értékelés3+
Fájl méret75 MB

9. Jurassic World: A játék

Jurassic World: A játék a Jurassic World film szimulátor játékadaptációja. Ön gondoskodni fog az Isla Nublar-ról, amely az ősi lények, dinoszauruszok otthona. Ebben a játékban több mint 150 dinoszaurusz fajtát tenyészthet.

A dinoszauruszok tenyésztésén kívül a PvP-n keresztül is harcolhat barátaival. Asik! Ezt a játékot ingyen letöltheti a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.3 és újabb
Értékelés7+
Fájl méret21 MB

10. Truck Simulator 2018: Európa

Truck Simulator 2018: Európa egy teherautó-vezetési szimulátor játék. Teherautó-sofőr lesz és teljesíti a küldetéseket, hogy pénzt keressen. Ezt a pénzt felhasználhatja teherautójának frissítésére vagy új teherautó vásárlására.

Truck Simulator 2018: Európa alkalmas azok számára, akik szeretik az autókat, vagy virtuálisan szeretnék kipróbálni a teherautót. Ezt a játékot ingyen letöltheti a Play Áruházból.

RészletInformáció
Android minimum4.1 és újabb
Értékelés3+
Fájl méret32 MB

Szimulátor játék PC-n

Apps Downloader & Plugin Valve Corporation LETÖLTÉS

1. Jurassic World Evolution

Az első legjobb szimulátor játék a PC-n Jurassic World Evolution. A mobilon végzett szimulátoros játék mellett PC-srácokon is játszhatja ezt a dinoszaurusz-szimulátor játékot. A jura világ világát Muertes szigetén fogja felépíteni.

Dinoszauruszokat is tenyészthet, és újfajta fajok megszerzéséhez fejleszthet. Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 7 (SP1 +) / 8.1 / 10 64bit
ProcesszorIntel i5-2300 / AMD FX-4300
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 1050 (régi GPU: GeForce GTX 660) / AMD Radeon 7850 (2 GB)
Tárolás8 GB

2. Tropico 6

Tropico 6 egy szimulátor játék egy Tropico város és környékének felépítésére. Bármit megtehet a városával, a benne lévő polgárok és vezetők döntenek.

Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OS64 bites Windows 7
ProcesszorAMD vagy Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
GrafikaAMD / NVIDIA dedikált GPU, 2 GB dedikált VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)

3. Vasúti Birodalom

Vasúti Birodalom egy vonat témájú szimulátor játék. Megadhatja vonatvonalát, és különböző modellekkel vásárolhat vonatokat, és módosíthatja azokat. Azonban vonalak építéséhez és új vonatok vásárlásához pénzre van szükség.

Szeretné átélni a vonatszimulátor izgalmát? Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 7 SP1 vagy Windows 8.1 vagy Windows 10 (64 bites verziók)
ProcesszorIntel Core i5 750 @ 2,6 GHz vagy AMD Phenom II X4 @ 3,2 GHz
memória4 GB RAM
GrafikanVidia GeForce GTX460 vagy AMD Radeon HD5870 (1024 MB VRAM Shader 5.0 modellel)
Tárolás7 GB

4. Kerbal űrprogram

Más szimulátor játékokkal ellentétben ez a játék meghívja Önt, hogy életet építsen a galaxisok között. Rakétákat építhet, és más bolygókat is találhat, ahol élhet.

Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OS64 bites Windows 7 SP1
ProcesszorCore 2 Duo
memória3 GB RAM
GrafikaDX10 (SM 4.0) képes, 512 MB VRAM
Tárolás4GB

5. Kétpontos kórház

Kétpontos Kórház egy kórházi szimulátor játék. Meg fogja építeni és fejleszteni a kórházát, hogy több beteg bízza meg kórházát.

Fejlessze kórházát és egészségügyi technológiáját, hogy a Two Point Hospital srácok legjobb kórházává váljon. Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OS64 bites Windows 7
ProcesszorIntel Core i3 6100 vagy AMD FX-4350
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GT 1030, 2 GB (Régi: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2 GB (Régi: AMD Radeon HD 6850), Integrált: Intel HD Graphics 630
Tárolás5 GB

6. Planet Coaster

Planet Coaster egy szimulátor játszótér építésére a fantáziád szerint. Számos játékforma, amelyet hozzáadhat a vendégek meghívásához. Minden játékot a kívánságai szerint készíthet.

Készítsük el kedvenc játszóterét, és mutassuk meg barátainak. Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 7 (SP1 +) / 8.1 / 10 64bit
ProcesszorIntel i5-2300 / AMD FX-4300
memória8 GB RAM
GrafikanVidia GTX 560 (2 GB) / AMD Radeon 7850 (2 GB)
Tárolás8 GB

7. Farm Manager 2018 (telepítenie kell)

Gondoltál már arra, hogy saját farmodat birtokolod, srácok? minden valóra válhat Farmmenedzser 2018. Készíthet saját gazdaságot és gyümölcsöt termelhet a betakarítás során, majd eladhatja, és sok haszonhoz juthat.

Tanyázzunk! Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 7/8/10 (64 bites verziók)
ProcesszorIntel i5-2400, AMD FX-8320
memória4 GB RAM
GrafikaGTX 560 2 GB, AMD Radeon 7850 2 GB
Tárolás6 GB

8. Tiszta gazdálkodás 2018 (Jó grafika)

Tiszta gazdálkodás 2018 ez egy reális gazdálkodási játék. Különböző típusú növényi magokat vásárolhat, és későbbi értékesítés céljából profitot termelhet.

Megtapasztalhatja a gazdálkodást modern gépek és különféle gazdálkodási technikák segítségével. Érdekel a gazdálkodás izgalma a Pure Farming 2018-on? Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 10,8,7 (64 bites)
ProcesszorIntel Core I5 ​​2,3 GHz
memória4 GB RAM
GrafikaGeForce GTX 560 2 GB
Tárolás5 GB

9. Frostpunk

Nos, ennek az egy játéknak egyedi témája van, mégpedig a steampunk. A War of Mine játékra jellemző retro formával építheti városát. Feladatod a világ utolsó városának felépítése és polgárai jólétének javítása.

Felfedezheti ezt a világot is, amely már tele van jéggel a tárgyak és érdekes tények számára a világról Frostpunk. Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találhatja a játék lejátszásához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 7/8/10 64 bites
Processzor3,2 GHz-es kétmagos processzor
memória4 GB RAM
GrafikaGeForce GTX 660, Radeon R7 370 vagy ezzel egyenértékű 2 GB video RAM
Tárolás8 GB

10. Abandon Ship

Elhagyott hajó egy tengerjáró hajó-szimulátor játék a kalózok korában. Te leszel a hajó kapitánya, és vezeted a legénységet, hogy a tenger legjobb tengerjáró hajójává válj.

Találkozik más tengerjáró hajókkal is, és harcolni fog velük tárgyakért. Szeretne tengerjáró hajóskapitány lenni? Játsszunk az Abandon Ship játékkal, letöltheti ezt a játékot a Steamről, és itt találja a játék specifikációjához szükséges specifikációkat:

RészletLeírás
OSWindows 7 64 bites
Processzor2,4 GHz-es processzor
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce 460 grafikus kártya vagy azzal egyenértékű
Tárolás5 GB

Nos, ez a legjobb szimulátor játék, amelyet 2018-ban játszhatsz. némelyik új játék, másoknak pedig új frissítéseik vannak, amelyek izgalmasabbak számodra, hogy most játszhass, srácok. Melyik játék a kedvenced? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban!

Ne felejtsd el kedvelni és megosztani, viszontlátásra a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is szimulátor játék vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found