azonnal gazdagodj meg! itt van 3 módja annak, hogy pénzt keressen az online alkalmazásokból

Amellett, hogy vicces matricák segítségével cseveghet, a LINE-on bevételt is hozzáadhat. Hogy-hogy? Megteheti, itt az ApkVenue megmondja, hogyan.

Ki nem ismeri ezt az alkalmazást? Igen,VONAL neve. Egy alkalmazás csevegés amelynek jellemzői vannak ingyenesen hívható és sokan mások. Ezt az alkalmazást a matricák száma is támogatja, amelyek kiegészítik a beszélgetéseket, akár barátokkal, barátnőkkel vagy más rokonokkal.

Ezért választották sokan VONAL kötelező csevegőalkalmazásként. Sőt, kiderült, hogy a LINE-t most nem csak csevegésre vagy állapotok létrehozására használják. Sokan használják VONAL mint alkalmazás a jövedelem növelésére. Hogy lehet ez? Itt mondja az ApkVenue, itt vannak a következők hogyan lehet pénzt szerezni a LINE-től.

  • Jó hír, JalanTikus rendelkezik hivatalos LINE-fiókkal!
  • Veszteség, ha nem adja hozzá a LINE hivatalos fiókot! Itt van 5 ok
  • A 2017-es törés után a LINE Célok lesznek az első számú intelligens portál 1

Gazdagodjon azonnal! Itt van 3 módja annak, hogy pénzt szerezzen a LINE alkalmazásból

1. Online üzlet üzlet (OlShop)

Valóban üzlet online bolt bármely közösségi médiában megtehető, de ha online boltot nyitunk a címen VONAL, lesz nagyobb profitra tehet szert. Hogyan kell? A trükk, az eggyel való munka Hivatalos számla (OA), akinek van összeadók elég sok. A rendszer az, hogy kifizeti a hivatalos számlát az áruink reklámozásáért. Így mindenképpen elárasztanak minket a megrendelések.

Mivel a hivatalos számla felvevői nemcsak egy városban vannak, hanem különböző városokból is érkeznek. Nem is beszélve arról, hogy vannak-e olyanok, akikOssza meg tegye ezt közzé, több ember látja az áruink hirdetéseit, és nagy valószínűséggel érdekli őket a vásárlás.

2. Személyes hivatalos számla létrehozása

Személyes hivatalos számla létrehozása előtt először meg kell tennünk Letöltés Alkalmazás VONAL @, akkor sorolja fel és tehetjük kezelje hivatalos számlánkat egyedül. Nos, ez nagyon jövedelmező, ha sikerül kifejlesztenünk hivatalos számlánkat. Miért ilyen jövedelmező? Mert ha saját hivatalos számlánk van, és elég sok hozzáfűzőnk van, akkor sokan fognak jönni kérje az együttműködést. Az, akivel leggyakrabban együtt dolgozol Hivatalos számla az Online Shop üzlet tulajdonosa.

A fenti kép egy példa fizetett promóció (PP) árlistája egy privát hivatalos számla, amelynek több mint 3 millió követője van. El tudja képzelni a hivatalos számla bevételét, ha csak a legalacsonyabb költségeket hirdeti egyszerre elérte a 259 000 IDR-t?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Hozzon létre és adjon el matricákat a LINE-n

A matricák az alkalmazás egyik fő látványossága VONAL. Emiatt sokan matricák vásárlására használják fel a pénzüket. De mióta válunk csak matrica-használókká vagy akár vásárlókká? Ha sikerül, miért nem próbáljuk ki? Mert jelenleg pártok vannak Vonalalkotó amely helyet biztosít azok számára, akik érdeklődnek a matricáik elkészítése és eladása iránt. Gyerünk, tanulj matricákat készíteni, ki tudja, hogy növelhetik jövedelmedet!

Nos, ennyi volt 3 módja annak, hogy pénzt szerezzen a LINE-től. Érdekel a próbálkozás? Jaka biztos abban, hogy mindannyiótoknak sikerülni fog ha szorgalmas és következetes futtasd.

Ha pénzt szeretne keresni ezzel az alkalmazással, azonnal töltse le a legfrissebb LINE APK-t a Jalantikus webhelyről. Akkor alkalmazhatja, hogyan lehet pénzt keresni a LINE-ból. Sok szerencsét, és ne felejtsd el Ossza meg tapasztalata, miután kipróbálta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found