hogyan lehet létrehozni egy clan clash royale androidot és ios-t

Szeretné egyszerűen elkészíteni a Clash Royale klánt? A következő módszerek segítenek a Clan Clash Royale létrehozásában Android és iOS rendszereken

Klán gyülekezőhely bizonyos játékostársak számára. Ban ben Clash Royale Van egy klán funkció is, amelyet létrehoznak és összegyűjtési helyként használnak. Ha a klánok összecsapását a klánok megszokták csevegés, háború és adományok kérés, a Clash Royale klánban számos dolgot meg lehet tenni.

Olyan dolgok, amelyekben meg lehet csinálni Cllash Royale klán többek között: Csevegés, kérés kártyák és a párbaj klántársai. Ha érdekel a Clan Clash Royale elkészítése, akkor a következő módszereket használhatja:

  • Clash Royale VS klánok összecsapása, melyik izgalmasabb?
  • Hogyan kell játszani a Clash Royale-t Androidon az APK legújabb verziójával
  • Hivatalos! Kiadási ütemezés a Clash Royale Android és iOS világszerte

Hozz létre Clan Clash Royale-t

Mielőtt elkezdené készíteni a Clan Clash Royale-t, győződjön meg róla, hogy már annyi aranya van 1000 arany. Mert egy Clan Clash Royale elkészítése 1000 aranyba kerül. Ezenkívül ellenőrizze, hogy elérte-e a Clash Royale fiók szintjét 3. szint.

Hogyan készítsünk Clan Clash Royale-t

Töltse le a Clash Royale Android legújabb verzióját:

Töltse le a Supercell stratégiai játékát
  • Nyissa meg a Clash Royale alkalmazást, majd válassza a lehetőséget Teremt. Adja meg a klán nevét, a klán logóját és egyéb dolgokat. Ha úgy döntött Teremt, automatikusan felhasználja az 1000 aranyát.

  • Ez a hivatalos Cllash Coy Royale JalanTikus (# QU29C).

Így könnyen elkészíthető a Clan Clash Royale. Ha Clash Royale játékos vagy, ne felejts el csatlakozni az Egér utcai klánhoz (# QU29C).


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found