vigyázz, ez a 7 játék kevesebbé teheti a böjti jutalmadat!

Az ApkVenue számos Android-játékot állított össze olyan tartalommal, amely csökkentheti a jutalmadat. Ha kíváncsi a játék letöltésére, akkor egyedül viseli a bűnöket!

Az alváson kívül van egy hatékony módja a böjt megtörésére való várakozásnak, nevezetesen a játék. A játékosok általában addig játszhatnak, amíg el nem felejtik az időt. Játszani nem baj, ha nem viszi túlzásba, mert károsíthatja az egészségét. Különösen a ramadán ebben a hónapjában ne felejtsen el imádkozni. Uh, de tudod, hogy valójában sok olyan Android-játék létezik, amelyeket "nem lehet böjt közben játszani"?

Ebben a cikkben az ApkVenue számos Android-játékot állított össze olyan tartalommal, amely csökkentheti a jutalmadat. Ha kíváncsi a játék letöltésére, akkor egyedül viseli a bűnöket! Az alábbiakban a 18 éven felülieknek szánt felnőtt játékok, más néven pornó és ngeselin játékok jelentik a gyors ütést:

  • 15 legjobb 2 GB RAM-os könnyű PC-s játék grafikával 2019-ben | A hordozható burgonya feltétlenül felszáll!
  • 13 legjobb játék a legviccesebb Ngabuburit számára
  • 2016 legnagyobb várt őrült játékai

7 vulgáris és bosszantó Android-játék, amellyel megtörheti a gyorsaságát

1. COLI

Valójában az ApkVenue nem tiltja meg, hogy vicces játékokat játsszon a nemzet gyermekei által. Csak a játék címe előítéleteket okozhat a barátokkal, a családdal és a körülöttünk élőkkel szemben. Tehát Jaka szerint csak tartsa meg magának a Coli játékot. Szeretné kipróbálni a játékot? Letöltés a JalanTikus-on igen.

Játék Trivia Madfal Studio LETÖLTÉS

2. A Szaporodás Királysága

Ez a játék a játék folytatása A nemzés kora amely az egyik okostelefonos játék, amelyet érdemes elkerülni a böjt hónapban. Játékmenet Maga a nemzetség Királysága nagyjából megegyezik az elődjével, csak ezt a szempontot ellensúlyozza az RPG műfaj, amely valamivel súlyosabb, mint csupán az Öreg poligám akciója, aki az előzőekben több száz feleséget akart szerezni sorozat.

DDB Studio stratégiai játékok LETÖLTÉS

3. Drift Girls

Ez az autóverseny játék egy tökéletes testalkatú Anime lány kilátásával képes megtörni a gyorsaságot. Hogy nem? Amikor elfoglalt vagy versenyzős játékokkal, ez a játék egy női sóhaj hangot is produkál, amellyel a melletted lévő ember megfordulhat. Garantáltan lusta játszani, ha zsúfolt helyen tartózkodik.

Töltse le az NHN BlackPick versenyjátékokat

4. A KÖTELEZETTSÉG DERP: Redneck Assassin

Ez a játék egy látványregényes játék, amelynek karaktere nem kevésbé perverz, Larry Lafner a Leisure Suit Larry-ben. A játéksorozatot parodizáló címből vadász, itt egy CIA egykori ügynökét fogjátok játszani, aki mindennapjaiban úszómedence tisztító Derpville városában. Tudod mi folyik az uszodában? Bikini szétszórva.

Játékok Arcade Freelance Games LETÖLTÉS

5. Drága vámpír

Ez a játék egy fiatalember történetét meséli el, aki egy vámpír és egy vérfarkas között egy szerelmi háromszögben rekedt. A történet hasonló lehet a Twilighthoz és a GGS-hez, igen, de sajnos ennek a játéknak nagy szerepe van az LMBT terjedésében. Normális férfiak számára jobb, ha nem ezt a játékot játsszák játékmenetnincs pornográfiai eleme.

Apróságok Játékok »»

6. K-Pet lány

Ez a játék egy játék játékmenet egy gyönyörű koreai lányról gondoskodik. Ez a játék videót használ teljes mozgás mint a karakterekkel való interakció egyik formája a játékosokkal. A K-Pet Girl az illegális játékok közé tartozik, így ez a játék nem érhető el a Google Playen.

Apróságok játékok »ÂŠÃ £ ®à ¥ ® ‡ à ¥ ® ™

7. Flappy Bird

Talán kíváncsi arra, miért került ez a szuper nehéz játék az ApkVenue által készített listába. Célszerű kipróbálni ezt a játékot a gyors bontás után, de ha képes vagy irányítani érzelmeidet, akkor böjt közben is játszhatod vele. Ahogy a tömeg mondta, játékok Csapkodó madár ez a legidegesítőbb játék.

Játékok Arcade LETÖLTÉS DOTGEARS

BÓNUSZ: Kalóz játékok

A kalóz játékok játéka világszerte káros a szerencsejáték-ipar szereplőinek erőfeszítéseire. A fizetős Android-játék kalóz apk letöltése ugyanolyan gyalázatos, mint a lopás. Tehát, ha böjt közben csinálod, akkor természetesen meg is törheti a böjtöt.

Valójában sok vulgáris játék és más, érzelmeket keltő játék létezik, de ez a legbosszantóbb játék. Véleménye szerint létezik-e még egy játék, amely csökkentheti a böjti jutalmadat? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found