hogyan használhatjuk a wifi mester kulcsot az ingyenes szörfözéshez

Szeretné tudni, hogyan kell használni a WiFI Master-t az ingyenes WiFi eléréséhez? Lássuk, hogyan kell használni a WiFi Master legújabb verzióját, és teljesíteni kell annak összes funkcióját. (Frissítve 2020)

Jelenleg a WiFi olyan fontos dologgá vált, amelyet nem lehet elválasztani az emberek életétől. Az objektum elérhetősége néhány ember számára létfontosságú.

Internetes hálózati forrásként való működése miatt a WiFi a legkeresettebb elem egy új helyre vagy területre való belépéskor, valamint az objektum jelszavának nagyon értékessé tétele.

Annak érdekében, hogy ne lepődjön meg attól, hogy mindig új helyeken keresi a WiFi jelszavakat, az ApkVenue ezúttal információkat oszt meg a WiFi Master használatáról, hogy mindig hozzáférhessen az ingyenes WiFi-hez.

Teljes funkciók és a Wifi Master használata

A WiFi master nagyszerű alkalmazás szolgáltató, valamint egy WiFi hálózati detektor aki körülötted van. Nem csak észlelni tudja, hanem gyorsan elvégzi a WiFi hálózat észlelési folyamatát is.

Ettől eltekintve a WiFi Master is feltérképezheti a WiFi hálózat elérhetőségét ami körülötted van, valamint képes felcímkézni, hogy melyik WiFi érhető el ingyen.

Ez a funkció a Wifi Master által kifejlesztett WiFi kapcsolatmegosztó rendszer fejlesztésének eredménye, amely az alkalmazás egyedülálló tulajdonsága.

A WiFi Master használata szintén meglehetősen egyszerű, ha csak egy vagy két parancsot kell végrehajtania, és azonnal hozzáférhet az alkalmazás funkcióihoz és szolgáltatásaihoz.

Hogyan használjuk a WiFi Master Key-t ROOT nélkül

Három fő jellemzője van, amelyek ingyen élvezhetők ebben az egy alkalmazásban, nevezetesen pWiFi keresés, WiFi leképezés és WiFi megosztás.

Ez az alkalmazás nemcsak egy WiFi észlelési funkciót fejleszt, hanem a közösségi médiához hasonló funkcióval is rendelkezik, ahol a felhasználók megoszthatják a WiFi hálózatokat más felhasználókkal.

Ezzel a funkcióval Ön különféle helyeken ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kaphat mert más felhasználók megosztották a WiFi jelszavát ebben az alkalmazásban.

Minden további nélkül megtudhatja, hogyan lehet hatékonyan használni a WiFi Masterkey-t minden funkcióhoz.

A WiFi Master használata az ingyenes WiFi eléréséhez

Az első szolgáltatás, amelyet az ApkVenue megvitat, a funkciók Még több ingyenes WiFi ami a fő jellemzője ennek az alkalmazásnak.

A WiFi Master használata ehhez a funkcióhoz szintén meglehetősen egyszerű. Íme az egy funkció használatához szükséges lépések.

  • 1. lépés - Nyissa meg a WiFi Master alkalmazást, és várjon néhány percet, amíg ez az alkalmazás automatikusan elvégzi a hálózatfelismerési folyamatot.
  • 2. lépés - Ha a megjelenített hálózati lista nem kielégítő az Ön számára, kattintson az opcióra Még több WiFi hogy megnézze, milyen egyéb WiFi áll rendelkezésre.

  • 3. lépés - A WiFi hálózatok listája újratöltődik, és kiválaszthatja, melyik hálózat a legerősebb és az Ön igényeinek leginkább megfelelő.

Ez a WiFi hálózat-észlelési folyamat felismeri az összes WiFi-t körülötted, ezért rengeteg WiFi is rendelkezésre áll Jelszó amelyet ezen a kijelzőn fog látni.

Az ApkVenue által tárgyalt WiFi Master Key használata nem egy módszer csapkod WiFi, így csak olyan hálózatokba léphet be, amelyeket más WiFi Master felhasználók osztanak meg, hogy ingyen hozzáférhessenek.

A Wifi Master alkalmazás használata a legközelebbi WiFi megtalálásához

Amellett, hogy képes felismerni a legközelebbi WiFi hálózatot, Ön is láthatja a WiFi elérhetőségét a körülötted lévő területen a WiFi Map funkció használatával.

A funkció használatával Ön láthatja a különféle ingyenes Wi-Fi-t azon a területen, ahol az okostelefon GPS funkcióját használja.

A megjelenő WiFi-t szintén gondosan felcímkézték, ahol a tartózkodási helyéhez legközelebb eső ingyenes WiFi-helyet láthatja.

Hogyan használjuk a WiFi master alkalmazást a funkciókhoz WiFi térkép ezt is nagyon könnyűnek minősítik. Itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Nyissa meg a WiFi Master alkalmazást okostelefonján.

  • 2. lépés - A WiFi Map szolgáltatás eléréséhez kattintson a jobb felső sarokban található GPS és térkép formájú ikonra.

  • 3. lépés - Várjon néhány percet, amíg ez az alkalmazás befejezi a legközelebbi WiFi hely automatikus beolvasását, és azonnal láthatja a WiFi helyét.

A beolvasás befejezése után a WiFi helymegjelenítés jól látható lesz a mobiltelefonján. Itt láthatja azt is, hogy melyik WiFi érhető el ingyen színnel.

Ez a funkció nagyon hasznos lehet azok számára, akiknek a kritikus időkben kapcsolatra van szükségük. Ezzel a funkcióval azonnal elmehet az ingyenes WiFi-hez, mert van egy helymeghatározási útmutató.

Hogyan kell használni a WiFi fő kulcsot a WiFi megosztáshoz

Ha meg szeretné osztani a WiFi hálózatot más felhasználókkal, használhatja a szolgáltatás előnyeit WiFi megosztása ebben az alkalmazásban.

Ha megosztja ezeket az információkat más felhasználókkal, akkor a többi felhasználó is megteszi csatlakozhat a megosztott WiFi-hez anélkül, hogy közvetlenül meg kellene mondani a jelszót.

Ez lehetséges stratégia lehet a tulajdonosok számára kávézó valamint egy lógási hely, mert az emberek az ingyenes WiFi tippek alapján könnyen megtalálják a helyed helyét.

A WiFi Master alkalmazás használatával megoszthatja a WiFi-t más alkalmazást használókkal.

  • 1. lépés - Nyissa meg a WiFi Master alkalmazást, és lépjen a főoldalra.

  • 2. lépés - Válassza ki a megosztani kívánt WiFi-t a WiFi nevére kattintva lista elérhető a főoldalon.

  • 3. lépés - Adja meg a WiFi jelszót, és ne felejtse el ellenőrizni az opciót WiFi megosztása hogy később ezt a hálózatot automatikusan meg lehessen osztani.

Ezeknek a lépéseknek a végrehajtása után a WiFi automatikusan belép a WiFi Master adatbázisba, és a többi felhasználó jelszó nélkül férhet hozzá.

Így kell használni a WiFi Master funkciót a 2020-as legújabb frissítés alapján.

Ez az alkalmazás nem alkalmazás csapkod WiFi és hasonlók, amint arról széles körben elterjedt a hír, de észlelő platform, valamint a WiFi megosztása az alkalmazások többi felhasználójával.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lehetnek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found