7 titokzatos játék, amely alternatívája lehet a történelem megtanulásának

Ez a titokzatos játék minden bizonnyal alternatívát jelenthet számodra a játékhoz, miközben történelmet tanulsz. Szeretné tudni, hogy melyek a történelemtanuló játékok?

Olvastál már könyvet az alternatív világról? Kiderült, hogy azon kívül, hogy felmerült a könyvben, az alternatív valóság témája is felmerül a játékban. Ez a tematikus játék a legjobb, mert lehetőséget nyújt számunkra, hogy megnézzük, milyen lett volna a világ, ha másképp lenne. Amit tudunk, az univerzum megváltoztatásának számos módja van.

Rejtély van körülöttük, az alternatív történelem mindig egyfajta megszállottságot teremt számunkra. És pontosan ez az oka annak, hogy egy olyan videojáték-témával fogunk foglalkozni, amely lehetőséget kínál arra, hogy egy helyettes világ részesei lehessünk.

  • A kalóz játékok megölik a játékipart? Nyilvánvalóan ....
  • 5 Android-alapú játékkonzol, a játékosoknak tudnia kell!

7 titokzatos játék a történelem elsajátításához

1. Stalker: Csernobil árnyéka

A fénykép jóvoltából: Fotó: Steam

A jövőben zajlik, a második atomrobbanás helye közelében, amely katasztrófát okoz a csernobili atomerőmű kizárási övezetében, Stalker: Csernobil árnyéka van személy lövöldöző túlélési horror először egy sztorival nem lineáris összetett. A játékos felveszi az Amnesia Forbidden Artefact Hunter személyazonosságát fedezze fel a sugárzónát a robbanás helye körül, ahol mindenfélével foglalkozniuk kell furcsa találkozó ami kísért a környéken.

2. Fallout 3

Fotó forrása: Fotó: Steam

Egy korszakban játszódik posztapokaliptikus, egy nyitott világú környezet összpontosult Washington DC romterülete körül, Fallout 3 ben zajlik alternatív idővonal-beállítások az atomkor előrehaladásának eredményeként jött létre.

A nagy háború után okozott nukleáris apokalipszis 2077-ben, az egész emberi faj megváltoztatja a pályát, és széfben kezd élni. A Fallout 3 az egyik legjobb játék, amit valaha készítettek, nagyon érzelmi cselekménnyel, játékmenet magával ragadó és gyönyörűen megtervezett nyitott világ.

3. Bioshock Infinite

Fotó forrása: Fotó: Steam

Ban ben Bioshock Infinite, utazási idő és alternatív univerzumok kéz a kézben. Erzsébet egyedülálló módon képes "könnyeket" létrehozni a tér-idő okozó struktúrákban a valóság extra oldala. Míg néhány lakos Colombia érzékelve ezeket a könnyeket furcsaságnak, néhány ember kihasználja és új fegyvereket és technológiákat hoz létre. Bioshock Infinite ajánlatok a legjobb játékélmény valaha is megtalálható a videojátékokban.

4. Dino D-Day

Fotó forrása: Fotó: Steam

Ha gondolod dinoszauruszok és a nácik két olyan elem, amelyek valójában együtt működhetnek ugyanabban az univerzumban Dino D-Day egy ideális multiplayer játék, amelyet több barátjával is élvezhet. Található a alternatív univerzum A második világháború, amelyben Hitler sikeresen feltámasztotta a dinoszauruszokat, és felhasználta őket az ellenzék elleni harcra, a Dino D-Day hétféle dinoszaurusz-játékkal kínál játékot, mint pl. T-Rex és Velociraptor, és kilenc ember, köztük Német katonák és a nácik tagjai.

5. Ellenállás: Fall of Man (PS3)

Fotóforrás: Fotó: PlayStation

Tudományos fantasztikus horror first-person shooter videojáték, Ellenállás: Az ember bukása exkluzív cím PlayStation 3, meg alternatív történelem 1951. Nathan Hale őrmester szövetségre lépett az emberi ellenállási erőkkel kivéd egy idegen inváziót aki átvette Angliát. Ez a játék lehetővé teszi a játékosok számára is hozzáférése van dzsipbe.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Wargame: Európai eszkaláció

Fotó forrása: Fotó: Steam

Wargame: Európai eszkaláció van valós idő videojáték készlet Európában, a hidegháború idején, leginkább 1975 és 1985 között. Ezek olyan alternatív történelmi forgatókönyveket foglalnak magukban, ahol nyílt fegyveres konfliktus áll fenn A NATO és a Varsói Szerződés megtörténik. A játékosok négy egység közül választhatnak több egységet részvonások. Van egy részletes játéklehetőség is, amely órákon át gondosan megtervezett csatákat kínál.

7. Wolfenstein: Az új rend

Fotó forrása: Fotó: Steam

A hetedik franchise címe, Wolfenstein: Az új rend a hatvanas évek alternatív történelmében játszódik, egy olyan világban, ahol A nácik megnyerték a második világháborút. Az egyjátékos történet William "BJ" háborús veteránt követi Blazkowicz kísérletében, hogy aláássa a náci világuralmi terveket. Az erkölcs megválasztása megváltoztatja az egészet cselekmény, a játékosok saját döntésük mestereivé válnak ebben az akció-kaland first person shooter-ben.

Annyi titokzatos játékajánló tanulni ebből az ApkVenue-ból. Ennek eljátszásával többé-kevésbé megtudhatja, mi történt először a való világban, és arra készteti Önt, hogy keresse a különbségeket a játékban elmondott történelem és a való világ között. Remélhetőleg hasznos és ne felejtsd el Ossza meg Igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found