7 színész, akiket gyűlölnek bűnözők játékában, természetes bosszúság!

Szuper erőszakos antagonista karakterrel jelenik meg, a következő színészi sorozatot a közönség valójában gyűlöli, mert bűnözőket játszott, tudod!

Természetesen színésznek lennie kell ahhoz, hogy a film összes szereplőjét képes legyen ábrázolni, beleértve a gonosz vagy antagonista karakterek egyikét is.

Ennek az egy szereplőnek a jelenléte nélkül a filmnek nem lehet érdekes és izgalmas története, amelyet a közönség szeret.

Ennek ellenére a filmben gazember karaktereket alakító színészek megjelenése gyakran a közönség gyűlöletének célpontjává válik, tudod, a banda.

Akkor kik ők színész, akit gyűlölnek, mert egy gazembert játszik egy filmben? Gyere, nézd meg az alábbi teljes listát!

Egy gazembert gyűlölt színész

A filmben gazembert játszani biztosan nem kockázat nélkül, a közönség gyűlöletét az egyik legnehezebb elkerülni.

Például a következő színészek közül néhány, bár sikerült nagyon szépen ábrázolni a gazember karaktereket, sajnos szerepüket a közönség nagyon utálja.

1. Jack Gleeson - Trónok játéka

Az első színész, akit gyűlöltek egy gazember karakter alakításában, az volt Jack Gleeson aki a filmsorozatban játszott Trónok harca.

Egy megnevezett király alakjának eljátszása Joffrey Barathoeon Szadista és hajlandó olyan lenni, mint egy pszichopata, Gleeson szereplésével ebben a filmsorozatban sikerült elérni, hogy a közönség gyűlölje.

Gleesont kegyetlen karakterként írják le, és nem habozik lazán cselekedni saját örömére. Valójában neki is volt szíve megölni valakit csak az öröm kedvéért.

Kegyetlensége miatt nem csoda, hogy Jack Gleesont gyűlöli a közönség, a banda. És veled mi van?

2. Jason Isaacs - Harry Potter

Ezután színészek vannak Jason Isaacs aki rossz karaktert játszik Lucius Malfoy a film franchise-ban Harry Potter.

Mindig megfelel a kegyetlen természetének minden Harry Potter-filmsorozatban, nem csoda, hogy ezért utálta ezt a színészt a közönség, a banda.

Arról nem is beszélve, hogy Jason Isaacs olyan színészeként is ismert, aki meglehetősen gyakran játszik antagonista szerepeket, például a Patriot című filmben 2000-ben.

3. Josh Brolin - Bosszúállók: Végtelen háború

A Marvel-filmek rajongói számára ismernie kell a figurákat Thanos? Az egyik olyan karakter, akit a Marvel-filmek szerelmesei utálnak.

Ő van Josh Brolin, a Thanos-karakter mögött álló színész köztudottan a világegyetem felét söpri át a rendelkezésére álló erővel.

Karakterként jelenik meg gazember a Marvel és a Bosszúállók mitológiájában a legnagyobb, Josh Brolinnak bizonyosan vállalnia kell a kockázatot, ha néhány rajongó végül utálja őt gazember szerepéért.

Az egyik olyan szerep, amely miatt a színész utálta a legjobban, az volt, amikor megölte kedvenc MCU-karakterét a filmben Bosszúállók: Végtelen háború 2018 évvel ezelőtt.

4. Willem Dafoe - Pókember

Mégis a Marvel egyik filmszínészétől, Willem Dafoe ki játszik Norman Osborn álnév Zöld Goblin a Pókember című filmben a következő színész is, akit gyűlölnek, mert gazembert, bandát játszott.

Sam Raimi rendező filmjében Willem Dafoe figuraként jelenik meg gazember aki kegyetlen volt és meg akarta ölni a Pókembert, akit akkoriban még Tobby Maguire játszott.

Ebben a filmben tett cselekedetei kétségtelenül nagyon meggyűlölik az ikonikus Marvel-karakter rajongóit. Sőt, Willem Dafoét olyan színésznek is tekintik, aki gyakran egy gazember karakterét játssza.

5. Ray Sahetapy - A roham: Megváltás

Ha az előző színészek a hollywoodi filmipartól érkeztek, akkor vannak indonéz színészek, akiket utálnak azért, mert rossz karaktereket játszanak filmekben, bandákban.

Egyikük tapasztalt színész Ray Sahetapy aki gyakran játszott antagonista karaktereket különböző filmcímekben, köztük az egyiket is A roham: Megváltás.

Ebben a filmben Ray Tama Riyadi szerepében jelenik meg, aki egy nagyon szadista és kegyetlen drogkirály gengszter.

Annak ellenére, hogy megjelenése gyűlöletet váltott ki a közönségből, másrészt Ray ebben a filmben játszott szerepe valójában dicséretet kapott kíméletlenségéért, tudod!

6. Tio Pakusadewo - A rajtaütés 2: Zsivány

Nem alacsonyabb rangú, mint Ray Sahetapy, egy idősebb színész neve Tio Pakusadewo gyakran részt vettek az ország filmiparában.

Azonban a sok filmcím közül, amelyben szerepelt, megjelenése a filmben A Raid 2: Zsivány valójában a közönség többségének ellenérzését váltotta ki, tudjátok, a banda.

Nem a színészi színvonala miatt, hanem azért, mert Tio Pakusadewo-nak sikerült bemutatni a szadista maffia karakterét ebben az akció műfajban.

Tio Pakusadewo állítólag azért, hogy a karaktert ábrázolja, színészképzést is folytatott Al Pacinóval, aki amerikai színész, tudod. Nagyon klassz, igaz?

7. Reza Rahadian - turbánt viselő nő

Ha általában Reza Rahadian mindig képes meghökkenteni a közönséget, a filmben Nő visel turbánt Ezt a tehetséges színészt valójában sokan utálják.

Nem ok nélkül, mert ebben a filmben Reza karaktert játszik Samsudin, egy kyai gyerek, aki igazán izgatja a közönséget.

Rezának elmondják, hogy felesége Anissa (Revalina S. Temat), okos, bátor és határozott véleményű nő. Azonban ahelyett, hogy hálás lenne felesége pozitív karakteréért, Samsudin könnyelmű volt, és volt szíve viszonyulni egy másik nővel.

Meggyőző színészi képességei révén ezért nem sok néző gyűlöli Rezát ebben a filmben.

Tehát, ezek azok a színészek, akiket utálnak a filmekben, bandákban a legerőszakosabb, gonoszabb karakterek eljátszása miatt.

Még így is, de sokan közülük a szerepük miatt díjazott trófeákat nyertek, tudod. Melyik színészt utálja a legjobban?

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found