Játék áttekintés: folytatódik, amikor a hagyományos játékok egyre intenzívebbé válnak

A következő játékok révén meghívást kap egy olyan játékra, amely már régóta népszerű, és amely oktathatja a játékosokat a szókincs megértésének növelésére. Sőt, ez a játék, ha nem is Word Connect játék

Ne ismerje el, hogy igazi indonéz, ha még mindig beszél indonézül. A következő játékok révén meghívást kap egy olyan játékra, amely régóta népszerű, amelyet általában az iskolákban játszanak, és amely oktathatja a játékosokat a szókincs megértésének növelésére. Sőt, a játék, ha nem Word Connect játék. Hát a konyhán keresztül fejlesztő A vezető játék Yogyakarta, ez a hagyományos játék átalakul egy modernebb és játszható okostelefon. Ez az felülvizsgálat kizárólag a Connect Word játék, a műve Gyűrődés aki éppen megnyerte a versenyt 9 ifjúsági alkalmazás házigazdája a 9Apps.

  • 5 ajánlott alkalmazás és játék a legújabb indonéz művekhez, amelyeket ki kell próbálni
  • Játék áttekintése: Zsebrejtvény, a szavak kitalálása nem könnyű
  • Ezt a játékot csak az Android hátlapjának megérintésével lehet játszani

Csatlakoztassa a szavakat, a hagyományos játékok már elérhetőek az okostelefonon

Ahogy a neve is mutatja, Csatlakoztassa a Word-t egy androidos játék, amely meghívja a játékosokat az elérhető szavak összekapcsolására. A szó utolsó szótagját össze kell kapcsolni egy másik szó kezdő szótagjával, hogy megszakadatlan lánc jelenjen meg. A játék akkor válik érdekesebbé, ha furcsa végű szavakat kell összekapcsolnia, és nagyon nehéz megtalálni az egyenértékű szót.

Ezzel a játékkal az adrenalinod még jobban stimulálható lesz, mert minden fordulatod meglesz időzítő kipipálva, hogy ne késleltethesse, milyen szót kell kitalálni. Ez a Connect Words szórakoztató pontja. A játék klasszikus módja a "Play Alone" nevű mód, ahol folyamatosan játszhatod magaddal a szavak kórusát. Általában ez az a mód, amely általában magas pontszámokat hoz, mert maga döntheti el, milyen szavakhoz szeretne kapcsolódni.

De unott érzés, ha egyedül játszom a Connect Words-ot. Tudjuk, hogy egyedülálló vagy, de ez sem így van. Szerencsére ez a játék megérti ezt a problémát. így egy másik, nem kevésbé izgalmas játékmódot jelenítenek meg, mégpedig Harc Haver Kata és a Multiplayer. A Fight Dude Kata egy játékmód, amely próbára teszi Önt készség te a megnevezett AI ellen Haver mondta. Minden szóra könnyedén válaszol, bármilyen nehéz is. De ez nem jelenti azt, hogy Katát nem lehet legyőzni. Hogy lehet, hogy vannak olyan szavak, amelyekre nem tud válaszolni, és ha sikerül megvernie, olyan jó érzés.

Mód Többjátékos egy olyan mód, amelyet úgy terveztek, hogy a fiókján keresztül más barátokkal együtt játszhasson Google Play Játékok. Minden játékos kihívhatja egymást és csapdába ejtheti, hogy az ellenfél ne tudjon válaszolni egy előre meghatározott szóra.

Egy kis javaslat és bemenet a szavak összekapcsolására

Úgy véljük, hogy ez a klassz játék sikeresen átalakította a hagyományos játékokat modernekké és izgalmasabbá. Hűvös grafikáján keresztül mintha elrontanánk az élénk színeket és az aranyos kabalákat. De ne feledje, hogy ez a játék még igényel egy kis finomítást, például a billentyűzetet egyedi amely még mindig kevésbé reagál az alapértelmezett Android billentyűzetre, és a többjátékos funkcióra, amely úgy tűnik, hogy izgalmasabb lesz, ha bejön valós idő.

azonban overall, ez a játék nagyon klassz. Garantáljuk, hogy nem fog unatkozni szabadidejében játszani. Sőt, ez a játék származott fejlesztő Indonézia, amely igazán megérti az ízlésünket.

Töltse le a Creacle Studio Word játékokat

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found