7 klassz szuperhősfilm, amelyek alulértékeltek, nem kevesebb, mint mcu!

Annak ellenére, hogy a szuperhős műfaját ma a Marvel és a DC uralja, kiderült, hogy sok szuperhősös film létezik, amelyek nem kevésbé klasszak.

A szuperhős témájú akciófilmek az elmúlt 10 évben gyorsan növekedtek. Az egykor kemény kritika tárgyát képező műfaj mára a legjobban kereső filmek producere lett.

A Marvel dominanciáját a szuperhős műfajában még a legnagyobb riválisa, a DC Univerzum sem érte meg. A szépen rendezett cselekmény lenyűgöző CGI effektusokkal tette a Marvel-t az új szabványt az ilyen típusú filmekhez.

A Marvel vagy a DC sikerei mögött kiderül, hogy sok menő szuperhősös film nem részesült azonos bánásmódban és megbecsülésben.

7 jó szuperhős-film, amelyet alábecsülnek

Ebben a cikkben az ApkVenue néhány remek szuperhősfilmet fog tárgyalni, amelyekre sajnos a legnagyobb produkciós ház szuperhős filmhírneve vonatkozik.

A következő filmeknek elég témája van anti-mainstream, ellentétben a mai szuperhősök filmjeivel sajtos de túlzás.

Érdekelték a Jaka által tervezett filmek? Ha igen, figyeljen folyamatosan az ApkVenue következő cikkére, banda!

1. Hellboy (2004)

Pokol fajzat egy szuperhősfilm, Guillermo Del Toro rendezésében. A Dark Horse által kiadott képregény alapján Hellboy-nak szokatlan története van.

Ahogy a neve is mutatja, Hellboy szó szerint az ördög gyermeke, aki a pokolból származik. Azonban küldetése a földön kóborló démonok levadászása.

A Hellboy meglehetősen sikeres a pénztáraknál, csak nem igazán csillog a kevésbé gyakori története miatt. Annak ellenére, hogy újraindították, az eredeti film még mindig sikeresebb.

Értékelés: 6,8 / 10 (IMDb) és 81% (Rotten Tomatoes)

2. Hancock (2008)

Hancock egy szuperhősfilm, Will Smith főszereplésével. Ebben a filmben Will egy részeg szuperhős szerepét játssza, aki olyan könnyű, mint a homloka.

Rossz hírnevének helyreállítása érdekében Hancock felvette egy közönségkapcsolati tanácsadó szolgáltatásait. Ez azonban valójában megnyitotta emlékét a múlttal kapcsolatban.

Ha szokatlan szuperhősös filmet szeretne találni, próbálja meg megnézni ezt a filmet. Mindenképpen meg fog lepődni az olyan furcsa szuperhős-viselkedésen.

Értékelés: 6,4 / 10 (IMDb) és 41% (Rotten Tomatoes)

3. Power Ranger (2007)

Azok közületek, akik a 90-es évek elején születtek, biztosan jól ismerik Power Rangers? Yup, a tizenéves hős jelmezben és megazordennek a franchise-nak az ikonja lett.

Ban ben indítsa újraEzúttal új perspektívával térnek vissza a Power Rangers figurájára. Gyermekfilm helyett ennek a filmnek serdülők és felnőttek a célcsoportja.

A mai ifjúsági problémákkal és barátsággal fűszerezve a Power Rangers tökéletesen alkalmas arra, hogy nézhesse, hogy egyszerűen felidézze gyermekkorát.

Értékelés: 5,9 / 10 (IMDb) és 44% (Rotten Tomatoes)

4. Krónika (2012)

Krónika műfajú film talált felvétel amelynek szuperhős témája van. 3 kamaszról mesél, akik hirtelen szuperhatalmat kapnak, miután idegen tárgyat találtak az erdőben.

Kezdetben nagyhatalmaikat használták csínyekre és a kívánt dolgokra. Egyikük azonban valóban felhasználta erejét, hogy bosszút álljon.

Andrew rossz gyermekkora, valamint az apja kemény bánásmódja arra késztette Andrew-t, hogy erővel bosszút álljon mindazok ellen, akik bántották.

Értékelés: 7/10 (IMDb) és 85% (Rotten Tomatoes)

5. Törhetetlen (2000)

Mielőtt a film világában megjelent volna a filmes univerzum kifejezés, Törhetetlen lett az első film, amely bevezette ezt a kifejezést 2 folytatás megjelentetésével, mégpedig Hasított és Üveg amelyet évtizedekkel később adtak ki.

Elmeséli egy biztonsági őr történetét, aki túlélt egy halálos balesetet, ahol csak neki sikerült túlélnie, még sérülés nélkül is.

Élete megváltozik, amikor megismerkedik egy képregénytulajdonossal, akivel sikerül meggyőzni arról, hogy szuperhős. Ennek a filmnek a vége kiszámíthatatlan és nagyon klassz!

Értékelés: 7,3 / 10 (IMDb) és 70% (Rotten Tomatoes)

6. Defendor (2009)

Védő egy szuperhősfilm a sötét komédia műfajával, Woody Harrelson és Kat Dennings alakítja.

Ez a film egy olyan ember történetét meséli el, aki szuperhősnek hiszi magát a nagyapja komikus hatása miatt.

Bár jó, sajnos ezt a filmet korlátozottan adták ki. Annak ellenére, hogy Woody Harrelson színészi szereplése ebben a filmben nagyon jó, és képes jól életre hívni a karaktert.

Értékelés: 6,8 / 10 (IMDb) és 74% (Rotten Tomatoes)

7. Rejtélyes férfiak (1999)

Mint Hellboy, Titokzatos férfiak szintén a Dark Horse által készített képregény története alapján. Ez a szuperhősfilm vígjáték-műfajú, így szórakoztató nézni, amikor már késő.

A történet egy férfival kezdődik, aki megszállottja a szuperhősnek, annak ellenére, hogy nincsenek erősségei. Azonban teljes szívvel küzd azért, hogy megszerezze a szeretett várost.

Valamikor a város szuperhősét bűnözők elrabolták. Ő és hat szuperhős barátja, szuperhatalom nélkül próbálják megmenteni őt a minimális képességekkel és felszereléssel.

Értékelés: 6.1 / 10 (IMDb) és 61% (Rotten Tomatoes)

Ez Jaka cikke 7 menő szuperhősfilmből, amelyeket sajnos sok ember nem értékel. Annak ellenére, hogy a minőség nem sokban különbözik az MCU-tól.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba