a zene még szórakoztatóbb, így konvertálhatod könnyedén a videókat mp3-ra Androidon!

A nagyobb energia-megtakarítás érdekében egyesek azt a lehetőséget választják, hogy a videofájlokat mp3 formátumba konvertálják, hogy meghallgassák őket. Itt van egy egyszerű módja a videók teljes konvertálására mp3-ra az Android-on!

Android okostelefon valóban különféle multimédiás funkciókkal van felszerelve, amelyek elkényeztetik a kikapcsolódást. Az egyik módja a videofájl konvertálása MP3 formátumba, hogy meghallgathassa kedvenc zenei alkalmazásában.

Minél energiatakarékosabb és szórakoztatóbb hallgatni, a következő ApkVenue áttekintést nyújt hogyan lehet videót konvertálni MP3-ba Androidon egyszerűen és teljesen!

  • Hogyan lehet zenét hallgatni a Youtube-on kikapcsolt képernyő mellett
  • Szeretne zenét játszani? Próbálja ki az 5 legjobb Android-os zenei alkalmazást
  • Azt állítja, hogy játékos? 7 zenei műfaj, amelyek biztosan tetszeni fognak

Itt olvashatja el, hogyan konvertálhatja egyszerűen a videókat MP3-ba Androidon

Ezt a módszert megteheti megváltoztathatja a rögzített videoklipet kedvenc zenekarod vagy kedvenc koncerted élő koncertje. Még jobb lehet!

Nos, ezúttal csak az Android alkalmazással van felfegyverkezve, akkor már videót konvertálni MP3-ba hogy zenét hallgasson pihenés közben srácok. Kíváncsi vagy, hogyan?

1. lépés

Először töltse le az alkalmazást Media Converter Pro által kifejlesztett KDEV. A letöltéshez használhatja az ApkVenue alábbi linkjét.

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. lépés

A Media Converter Pro első megnyitásakor egy meglehetősen egyszerű kijelző jelenik meg a háttér fehér.

A videók konvertálásához MP3-ba csak maradjon Koppintson a három csík ikonra, és válassza ki Előre beállított parancsok konverziós opció kiválasztásához.

3. lépés

Akkor választási lehetőséget kap Hangkódolás, az MP3, AAC és FLAC formátumoktól kezdve. Itt a legkönnyebb és leggyakrabban használt formátumokhoz csak választania kell MP3 konvertálása. Ön is a következő oldalra kerül.

4. lépés

Ezután csak ki kell választania, melyik videofájlt szeretné átalakítani az okostelefon belső memóriájából. Ha megtalálta, akkor Koppintson a gomb Válassza a lehetőséget választani.

- 5. lépés

Ugyanezeket a lépéseket hajtsa végre egy mappa meghatározásakor is Kimenet az átalakított MP3 fájl elhelyezéséhez. Ne felejts el változtatni Kimeneti fájl név amely később keletkezik srácok.

6. lépés

Kiválaszthatja az MP3 minőséget is, amelyet a két alsó lehetőség közül lehet hallgatni MP3 kódoló és Minőség hogy meghatározza. Utolsó tartózkodás Koppintson aIndítsa el az átalakítást hogy elindítsa a folyamatot.

7. lépés

Végül a videofájl automatikusan MP3 formátumba konvertálódik, és a folyamatot láthatja az oldalon Állásmenedzser. Ha elkészült, csak el kell mennie a könyvtárba Kimenet és a legjobb minőségben hallgathat MP3 fájlokat srácok.

Tehát ez egy egyszerű módja a videók teljes konvertálására MP3-ra az Androidon. Így nem kell bajlódnia kedvenc zenekarai MP3-fájljainak újratöltésével, amelyeket hallgat. Sok szerencsét és jó szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Zene vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found