nagyon klassz! Ez az 5 legjobb xiaomi fejhallgató 50 000 IDR-től kezdődően

Nincs pénze drága nagyfelbontású audioeszköz vásárlásához? Pihenjen, megvásárolhatja a Xiaomi márkát. Az ár sokkal megfizethetőbb, de a minőség nem alacsonyabb. Vessünk egy pillantást az alábbi ajánlásokra a legjobb Xiaomi fejhallgatókhoz ...

A legjobb minőségű dalok meghallgatásához FLAC formátumra és drága nagyfelbontású audio eszközre van szükség. Bebizonyosodott, képes tiszta hangzást és nagyon mély hangokat produkálni.

Nincs pénze drága nagyfelbontású audioeszköz vásárlásához? Pihenjen, megvásárolhatja a Xiaomi márkát. Az ár sokkal megfizethetőbb, de a minőség nem alacsonyabb. Vessünk egy pillantást az alábbi ajánlásokra a legjobb Xiaomi fejhallgatókhoz ...

  • Kampungan MP3! Ez a különbség a füllel kényeztető FLAC-szal
  • Ez a különbség az MP3, MP4 és M4A között: Melyik a legjobb?
  • A legjobb hang! Ez 5 olcsó Hi-Res headset 50 ezer IDR-től kezdődően

Ez az 5 legjobb Xiaomi fejhallgató, amelynek ára 50 ezer Rp

1. Mi Piston 7 fejhallgató

Fotó forrása: Kép: ShiftDelete

Ez valójában egy régi termék, már van helyettesítő, nevezetesen a Mi In-Ear Headphones Basic. Ennek ellenére ezt a régi terméket még mindig érdemes megvenni. Különösen figyelembe véve, hogy a piaci ár olcsóbb. A kínált vonzó tulajdonságok az alumínium hangkamra és a kiegyensúlyozott csillapítás.

Árkategória: 50 ezer IDR

2. Mi In-Ear Headphones Basic

Nagy vonalakban valójában ugyanaz, mint a Mi Piston 7 headset. Csak annyit, hogy a modellt divatosabban frissítik. Körülbelül ugyanazok a tulajdonságok, még mindig alumínium hangkamrát és kiegyensúlyozott csillapítást kínál. De általában, mivel a Mi Piston 7 részvény a piacon nincs raktáron, helyette ezt a modellt kell megvásárolnia.

Árkategória: 100 ezer IDR

3. Mi Piston légkapszulás fülhallgató

Fotó forrása: Kép: Xaluan

Ez az egyik legjobb Xiaomi fejhallgató-sorozat, nagyon olcsó áron, de különféle prémium funkciókkal van felszerelve. Egyedülálló kialakításával a Xiaomi kényelmet ígér mindaddig, amíg ezt a fülhallgatót viseli. Innovatív hangkamrával és 3. generációs kiegyensúlyozott csillapítással felszerelt fülhallgató olyan tisztán szól.

Árkategória: 150 ezer IDR

4. Mi In-Ear Headphones Pro

Ez a legjobb Xiaomi fülhallgató a professzionális osztályban. Kettős meghajtóval, kiegyensúlyozott armatúra meghajtóval, dinamikus hang- és repülőgépminőségű fémdiagrammokkal rendelkezik, ez a fülhallgató különféle típusú dalokhoz alkalmas. Sok audio szakértő ismerte fel a fülhallgató képességeit.

Árkategória: 250 ezer IDR

5. Mi In-Ear fejhallgató Pro HD

Fotó forrása: Kép: Xiaomi

Ez a legjobb Xiaomi fejhallgató, amely számtalan prémium funkcióval rendelkezik. Például kettős dinamikus hang, kiegyensúlyozott armatúra meghajtók, hármas meghajtó, grafén diagramok és 25 lépéses folyamat. Ezzel a teljes funkcióval a hangminőség nagyon sima. Az 1 millió Rp-s fejhallgatóhoz képest ez jobb.

Árkategória: 400 ezer IDR

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A legjobb Xiaomi fejhallgatók ez a sora bizonyítja, hogy a jó nem azt jelenti, hogy drága. Kiderült, hogy ez a megfizethető fejhallgató a professzionális osztály számára is használható. Mit gondol, érdekli ez a Xiaomi fejhallgató?

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a Headsethez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Xiaomi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found