7 lehetőség a lezárt mobiltelefon megnyitására a tű / minta elfelejtése miatt

Zárt mobiltelefon kinyitása nagyon egyszerű, tudod! Itt olvashat néhány trükköt arról, hogyan lehet megnyitni egy mobiltelefont, amely elfelejtette a teljes jelszót.

Zárt telefon megnyitása bizonyára sokkal könnyebb lesz, ha tudja a használni kívánt jelszót. De ha az ellenkezője történik? Ez mindenképpen nagyon szédülni fog, huh.

Az okostelefon zárolása elengedhetetlen ebben a korban. Android-telefonokon a rendelkezésre álló jelszavak meglehetősen sokfélék, lehet minta, számok és betűk kombinációja (jelszó), PIN-kód vagy ujjlenyomat-érzékelő.

Sajnos nem ritka, hogy az okostelefon-felhasználók elfelejtik a korábban beállított mobiltelefon-jelszót, így a mobiltelefonhoz nem lehet hozzáférni.

De, csak nyugodj meg! Mivel ezúttal az ApkVenue-nak 7 módja van a lezárt mobiltelefon megnyitására, ez a legegyszerűbb és legbonyolultabb

Hogyan lehet egyszerűen és biztonságosan kinyitni a lezárt mobiltelefont

Sokan még mindig zavarban vannak arról, hogyan lehet kinyitni egy elfelejtett mobiltelefon-tűt, különösen az általuk használt Android-eszközön.

Valójában néha hibák fordulhatnak elő a mobiltelefonoddal, és ha nem érted, hogyan kell kinyitni egy alternatív mobiltelefont, akkor elborulhatsz.

Itt van hét módszer, más néven hogyan lehet megnyitni a lezárt mobiltelefont, ha elfelejti Jelszó vagy ujjlenyomat középső vagy hiba. De emlékezz! Ez nem trükk az emberek mobiltelefon-mintáinak megnyitására, Igen!

1. Az Android Eszközkezelő használata

A jelszót elfelejtő mobiltelefon megnyitásának első módja az Android Device Manager, a Google által nyújtott hivatalos szolgáltatás használata.

Használhatja böngészőjét egy ismerőse androidos okostelefonján, vagy használhat laptopot az egyik szolgáltatás eléréséhez.

Győződjön meg arról is, hogy ugyanazzal a Google-fiókkal van-e bejelentkezve, mint azzal a mobiltelefonnal, amely elfelejtette a jelszót, és természetesen a mobiltelefon csatlakozik az internetes hálózathoz.

Nos, egy részletesebb módszerért kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Látogasson el a webhelyre, vagy töltse le az Android Eszközkezelő alkalmazást egy másik laptopról, számítógépről vagy mobiltelefonról.

 2. Jelentkezzen be ugyanazzal a Google-fiókkal, mint a mobiltelefonja.

 3. Válassz egy lehetőséget 'Kulcs' vagy 'Zár'. Ha az Android Eszközkezelőnek gondjai vannak az eszköz megtalálásával, kattintson a gombra Frissítés böngésző többször.

 4. A megerősítéshez kétszer írja be az új jelszót.

 5. Új jelszóval nyithat meg egy lezárt mobiltelefont.

Töltse le az Android Eszközkezelő alkalmazást itt!

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonjai Google Inc. LETÖLTÉS

2. Használja a Samsung Find My Mobile alkalmazást

Ha a fenti módszer nem működik, és véletlenül használja az eszközt Samsung. Kipróbálhatja a Samsung speciális Android Eszközkezelőhöz hasonló szolgáltatást, nevezetesen Keresse meg a mobilomat.

Ez a Samsung által nyújtott hivatalos szolgáltatás a legegyszerűbb és legbiztonságosabb alternatíva a jelszóval lezárt Samsung mobiltelefon feloldásához.

Íme a következő lépések, amelyeket megpróbálhat követni:

 1. Keresse fel a Find My Mobile webhelyet (//www.findmymobile.samsung.com/) a böngésző alkalmazásból, vagy töltse le az alábbi alkalmazást.

 2. Jelentkezzen be Samsung-fiókjával, vagy hozzon létre új fiókot, ha még nincs.

 3. Kattintson a gombra "Képernyő zárolása" a bal oldali panelen.

 4. Írja be az új PIN-kódot, és kattintson a gombra 'Zár'.

Egy-két perc múlva jelszó zár képernyõ sikeresen meg kellett volna változtatni az új PIN-kódra, amelyet beírt, és amelyet az eszköz feloldásához használt.

Töltse le a Samsung Find My Phone alkalmazást itt!

Töltse le a Samsung Apps Utilities alkalmazást

3. Használja az Elfelejtett minta funkciót

Ha a készüléken még mindig fut az operációs rendszer Android4.4 KitKat vagy alacsonyabb, akkor is használhatja a funkciókat Elfelejtettem a mintát.

Ami az Elfelejtett minta funkció használatát illeti, a következőket láthatja:

 1. Írja be online a HP jelszavát véletlen Ötször vagy addig, amíg a maximális határértéket el nem éri, és megjelenik a "Próbálkozzon újra 30 másodperc múlva" üzenet.

 2. Ön választja a menüt "Elfelejtett minta" a HP jelszavak feloldásának egyik módja.

 1. Válassza ki a kívánt elfelejtett jelszó módszert.

Általában két módszer áll rendelkezésre, nevezetesen biztonsági kérdések megválaszolása vagy bejelentkezés Google-fiókjával.

Ha a másodikat választja, a Google e-mailt küld Önnek a feloldási mintával, vagy Ön azonnal megváltoztathatja.

4. Az ADB segítségével távolítsa el a jelszót

Ez a következő módszer a mobiltelefon megnyitására, amely elfelejtette a jelszót vagy a mintát, csak akkor működik, ha korábban aktiválta azt USB hibakeresés.

Nem csak, csak akkor nyithatja meg ezt az elfelejtett mobiltelefon-tűt, ha rendelkezik számítógépével, amelyet ADB-n keresztül csatlakoztattak egy okostelefonhoz.

Ha már megtette gyökér vagy telepítsen egy egyedi ROM-ot, ismernie kell ezt a folyamatot. A kíváncsiság helyett fontolja meg az alábbi lépéseket:

 1. Csatlakoztassa mobiltelefonját egy laptophoz / számítógéphez USB-kábel segítségével.

 2. Nyissa meg a Parancssor programot, majd írja be a CMD parancsot adb shell rm /data/system/gesture.key hogy belépjen az ADB telepítési könyvtárába.

 3. Indítsa újra okostelefonjának és a jelszónak be kell kapcsolnia zár képernyõ már nem elérhető.

A jelszó elvesztése csak ideiglenes, ezért a folytatás előtt feltétlenül állítson be új jelszót indítsa újra következő.

Ja, igen, ezt a trükköt azok is kipróbálhatják, akik keresik a módját az OPPO mobiltelefon mintázat vagy más márka megnyitásának, huh!

5. Használja a Csökkentett módot

Mint tudják, a Google Play Áruházban rengeteg zárolási képernyős biztonsági alkalmazás elérhető az Android számára.

Néhány közülük nagyon hatásos, mert képes megváltoztatni a jelszót az órák és percek, a dátum és az akkumulátor állapotának kombinációja szerint. Néha azonban vannak hibákat ami hozzáférhetetlenné teszi mobiltelefonját.

Jól, ha a probléma harmadik féltől származó alkalmazásból származik, megpróbálhatja megtenni csomagtartó nak nek Biztonságos mód a lezárt mobiltelefon-minta megnyitásának alternatív módjaként.

A módszer az okostelefon típusától és márkájától függően változik. De általában az alábbi lépéseket követve léphet be a csökkentett módba az Android rendszerben:

 1. Tartsa nyomva a Bekapcsológombot amíg az Újraindítás vagy a Kikapcsolás opció meg nem jelenik.

 2. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a mobiltelefon Bekapcsológombját, amíg meg nem jelenik az opció Indítsa újra csökkentett módba. Ezután nyomja meg a gombot rendben.

 3. A Csökkentett módban eltávolítja a harmadik fél zárolási képernyőjét, amely a probléma oka.

 4. Indítsa újra a mobiltelefont, hogy kilépjen a csökkentett módból, miután az alkalmazás eltávolítási folyamata befejeződött.

Megtekintheti a biztonságos mód deaktiválásának néhány egyéb módját is, amelyeket az ApkVenue külön cikkben tárgyalt.

6. Végezze el a Lockscreen Crash funkciót

Ez a módszer a hibákat futó okostelefonon Android 5.0-5.1.1 Lollipop. Ettől eltekintve ez a módszer arra, hogy miként nyitható meg egy lezárt mobiltelefon segélyhívásokkal, nem működik.

Magának a módszernek a következő lépéseit láthatja:

 1. nyomja meg Vészhívás amely megjelenik a zár képernyőn.

 2. Ezután használja az interfészt tárcsázó és írjon be 10 csillagot.

 3. Másolás és beillesztés 10 csillag, amíg a csillagok száma megduplázódik.

 4. Ismételje meg ezt a folyamatot, másolva és beillesztve további karakterek hozzáadásához a korlátig.

 1. Ezután térjen vissza a zárolási képernyőre, és nyissa meg parancsikon kamera.

 2. Húzza le az értesítési ablakot, és nyomja meg az ikont Beállítások, akkor a rendszer megkéri, hogy adja meg Jelszó.

 3. Hosszan nyomja meg az oszlopot bemenet és válaszd paszta. Ismételje meg ezt a folyamatot többször, hogy a képernyő zár be legyen kapcsolva összeomlik és lehetővé teszi az okostelefon teljes felületének elérését.

Ez a módszer a mobiltelefon jelszavának feloldásához akkor használható, ha a használt mobiltelefon továbbra is az Android Lollipopot használja.

7. Végezze el a gyári visszaállítást

Ha mindent megtett egy olyan mobiltelefon megnyitásához, amely elfelejtette a fenti jelszót, és ez sem tud működni, a végső megoldás az, hogy visszaállítja a mobiltelefon gyári alapértelmezett álnevét Gyári beállítások visszaállítása.

De sajnos ez a trükk nem azok számára szól, akik szeretnének módot nyitni az Android mobiltelefonok adatainak elvesztése nélkül.

Mert itt le kell mondania a belső memóriában tárolt összes adatról. Ennek ellenére a gyári visszaállítás a leghatékonyabb módja annak, hogy megnyissa a jelszót vagy a mintát elfelejtő mobiltelefont.

Nos, a belépési folyamathoz Helyreállítási mód ez az okostelefon típusától és márkájától függően változik. Az biztos, hogy a használt mobiltelefon márkája és típusa szerint böngészhet.

Vagy kövesse az alábbi lépéseket is, aki ismeri az Ön által használt mobiltelefon márkáját, és működik.

 1. Kapcsolja ki a mobiltelefont, majd a gomb megnyomásával kapcsolja be újra hangerő növelése + otthon + áramellátás vagy gomb hangerő fel + teljesítmény egyidejűleg.

 2. A hangerőgombokkal válassza ki az opciót Adatok törlése / gyári visszaállítás, majd nyomja meg a bekapcsológombot a kiválasztásához.

Amikor a folyamat befejeződött, válassza a lehetőséget Rendszer újraindítása most és az okostelefon ismét új állapotban van. Befejeződött, hogyan nyitható meg egy lezárt mobiltelefon ezzel a módszerrel!

Ez eddig a 7 leghatékonyabb módja a lezárt mobiltelefon feloldásának. Az Android sokféle típusa és márkája miatt valóban nincs igazán alkalmazható módszer.

Az ApkVenue által megosztott módszer nem alkalmazható automatikusan minden feltételre. Néha sok tényező miatt ezek a módszerek nem működnek megfelelően.

Ha más módon tud, megoszthatja az információkat az alábbi megjegyzések oszlopban. Ó igen, emlékezz még egyszer! Ne használja ezt a trükköt arra, hogy kinyitja egy barátja mobiltelefon mintázatának zárját, OK!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.