csak unatkozik otthon? Ez az 5 legjobb romantikus fantázia anime szórakoztat

Az unalom, amely otthon érte a Corona-járvány miatt? Meg kell nézned ezt a fantázia romantikus animét, Jaka választása szerint!

Szereted a romantikus anime-t? De unja azokat a történeteket, amelyek csak szeretik a szerelmet? Jobb nézni fantasy romantikus anime akinek a története nem minden a szerelemről szól. Néha verekedés is van. Egyébként izgalmas!

A Corona-járvány közepette először hasznos az otthon és a nemzet számára egy fekvő, otthon boldog csapat.

Hogy megszabaduljon az otthoni unalomtól, érdemes megnézni ezt a fantasztikus romantikus animét, Jaka választását!

A legjobb romantikus fantázia anime

A műfaj szerint a fantasy romantikus anime vagy a romantikus fantasy anime olyan romantikus történetekről mesél, amelyek történetszámainak néha nincs értelme. Például van egy rókás ember, aki beleszeret egy hétköznapi emberbe.

Nem csak a szerelemről, hanem számos fantázia romantikus animéről is, amelyek történetekkel vannak feltöltve akció vagy vígjáték. Gyere és nézd meg az ApkVenue legjobb romantikus fantasy anime ajánlásait!

1. Kamisama Hajimemashita

Kamisama Hajimasita első választásként használható. A történet egy középiskolás lány nevével kezdődik Nanami akit kitaszítottak lakóhelyéről, mert apja eladósodott.

Zavarodottan, nem tudva az irányt és a célt, a park padján töprengett, amikor arra gondolt, mit tegyen. Hirtelen meglátott egy férfit, aki félt a kutyáktól. Ezután segített a férfinak, akiről kiderült, hogy megnevezték Mikage hogy.

Mikage ismerve a segítő problémáját, Mikage felajánlja Nanaminak, hogy lakjon abban a házban, amelyet hosszú ideig hagyott. Nanami eljött ahhoz a házhoz, amelyről kiderült, hogy egy régi templom.

A templomban két aranyos kis emberrel találkozott Onikiri és Kotetsu, valamint a rókaember,Tomoe. Mikage nyomozás során kiderült, hogy Nanamit tette hármójuk új munkaadójává.

2. Akatsuki no Yona

Ennek a romantikának, fantáziának, akciónak és varázslat-animének a főszereplői Yona. Vörös hajú hercegnő, aki önző, mert az apja túl elkényeztetett.

Yona beleszeret saját unokatestvérébe, Soo-ba Woon. Első szerelme azonban nem kapta meg apja áldását.

Úgy tűnt, a világ már nem Yona oldalán áll. Születésnapjával egy időben Yona megtalálja Soo Woon által meggyilkolt apját. El tudod képzelni, milyen pusztítottnak kell lennie Yonának?

Másrészt Yona nem tudja, mit tegyen. Szerencsére még mindig van Son Hak aki a személyes testőre. Családja megmentése érdekében Yona úgy dönt, hogy háborúba lép.

3. Hakushaku Youseihoz

Magyarul ez a fantázia, varázslat és természetfeletti anime jogosult Earl és Tündér. Felemelve könnyű regény azonos címmel ez a sorozat egy személyről mesél tündér orvos nevezett Lydia Carlton.

Miért hívják tündér orvos? Ennek oka az, hogy láthatja, amit a nagyközönség nem lát, nevezetesen a tündérek körül. Nem ritkán képessége miatt furcsa.

Másrészt vannak olyan emberek is, akik nagyon szeretnék látni és beszélgetni a tündérekkel, amelyek közül az egyik egy Edgar J.C. Ashenbert.

Edgar segítséget kér Lydiától egy olyan kard megtalálásához, amelyet csak az lát tündér orvos. Ettől a kardtól Edgar leszármazottá válna Earl Ashenbert. Sajnos ezt a kardot egy bűnözői csoport is megcélozza.

4. Üvölteni nem Ugoku Shiro

Üvölteni nem Ugoku Shiro álnév A vándorló palota a filmek egyike Stúdió Ghibli. A fantázia, a romantika és a mágikus anime főszereplői Sophie, egy 18 éves lány, aki kalapkészítőként dolgozik.

A nővérével való találkozás során Sophie megismerkedik egy jóképű boszorkánnyal, akiről a nők gyakran beszélnek, Üvöltés. Howl-t láthatóan egy gonosz boszorkány üldözte A hulladék boszorkánya. Szerencsére Howl és Sophie megúszta.

Sajnálatos, hogy nem tagadják meg, a gonosz boszorkány odajön Sophie-hoz, és átkozja, hogy 90 éves nagymama. Sophie ezután a Száműzetésbe megy, hogy megtalálja a módját, hogy megszabaduljon az átoktól.

Ott találkozott egy madárijesztővel, aki Howl palotájába kísérte. Sikerült megtörnie az átkot?

Nézd meg a Howl's Moving Castle című filmet itt!

5. Ookami Koushinryou-hoz

Holo ebben a fantázia-, romantika- és kalandanime főszereplője. Farkasisten, aki több mint 600 éve él a világon. A kis falu, Pasloe lakói nagyon tisztelik.

A falusiak úgy gondolják, hogy a termésmennyiségük egyre jobb Holo-nak köszönhetően. Mintha a földimogyoró elfelejtené a bőrét, a pasloeiak megfeledkeznek a Holo szolgáltatásairól, ahogy a technológia fejlődik. Mesének is tekinthető.

Holo úgy dönt, hogy visszatér származási helyére, Yoitsu-ra. Azonban nem tudta, hogyan térjen vissza oda, mert a helyszín túl messze volt. Ezután találkozott Lawrence Kraft aki kelilling kereskedő. Gondolkodás nélkül Holo megkérte Lawrence-t, hogy vigye el kereskedni.

Lawrence nem utasította el, mert Holo segíthetett neki az eladásban. Üzleti útjukon Holo megosztja vágyát, hogy visszatérjen Yoitsu-ba. Mivel jó, Lawrence oda kívánja vinni Holót, ahonnan jött. Minél tovább vannak együtt, szerelmeskedni kezdenek, és nem szívesen válnak el egymástól.

Ezek a legjobb fantasy romantikus anime ajánlások, amelyeket fel kell venni a figyelőlistára.

Szerinted melyik cím közül a legérdekesebb megnézni? Ha meg akarod nézni a fenti öt animét, akkor nem számít, nagyon. Garantáltan megöli unalmát a koronapandémia idején, amihez otthon kell maradnia. Szellem!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found