Gopro fényképezőgépek árlistája és a legújabb, 2020-as specifikációk

(Legfrissebb frissítés) Új vagy használt GoPro Hero 5, Fusion, 6, 7 és Hero + kamerák árlistája, a teljes specifikációkkal és a videokritikákkal együtt.

Szeretne rögzíteni kihívást jelentő extrém tevékenységeket és megörökíteni őket egy filmben?

A legjobb point and shoot fényképezőgép ez nem elég, és szükséged van rá akció kamera mint Profivá, banda!

A megfelelő GoPro fényképezőgép megtalálásához használhatja a listát GoPro fényképezőgép árak amelyet az ApkVenue referenciaként fog megvitatni.

A legújabb GoPro fényképezőgép árak 2020

Annak ellenére, hogy a GoPro már most is nagy versenyben van a piacon akció kamera, A GoPro továbbra is a legjobb, banda.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően a HP kamerák is kifinomultabbá váltak, de még mindig nem hasonlíthatók össze a digitális fényképezőgépekkel.

Azok számára, akik a legjobb GoPro kamerákat keresik, íme egy lista 2020-as árak a legújabb GoPro kamerákhoz amelyet az ApkVenue különféle forrásokból összegzett.

Jegyzet:


A GoPro akció kamerák több sorozatát nem gyártják. Ebben a cikkben az ApkVenue tárgyalni fog Felsorakozni GoPro kamerák 2020-ban, nevezetesen Hero 2018, Hero 7, Hero 8 és GoPro MAX, banda.

1. A GoPro Hero Camera 5 ára

Hivatalosan a 2018 előtti összes GoPro fényképezőgépet már nem értékesítik, de természetesen Indonéziában továbbra is megtalálhatók az online vételi és eladási alkalmazásokban.

Nyilvánvaló, hogy kissé nehéz olyan dolgokat találni, amelyek újdonságot mutatnak a régi termékekben, mint ez és a használt áruk vásárlásának megvan a maga veszélye, banda.

De a teljesség kedvéért itt az ApkVenue továbbra is röviden tárgyalja a GoPro Hero 6 fényképezőgép és a GoPro Hero 5 árát.

Ezenkívül az ApkVenue emlékeztetni kíván arra is, hogy ennek a fényképezőgépnek a specifikációi természetesen kevésbé versenyképesek az újabb GoPro kamerákkal.

típusÁr
GoPro Hero 5 fekete2 500 000 IDR
GoPro Hero 6 Black3 300 000 IDR

2. A GoPro Hero Cameras 2018 ára

A GoPro versenytársaik sorozatával szembesülve, akik alacsony áron bocsátottak ki termékeket, végül piacra dobta GoPro Hero 2018 amelynek gazdaságos ára van.

Ennek ellenére ez a kamera még mindig számos olyan funkcióval van ellátva, amelyek a termékcsalád jellemzőivé váltak GoPro Hero mint például a képességek vízálló, banda.

Természetesen fel kell áldoznia néhány dolgot a legolcsóbb GoPro fényképezőgép-árak eléréséhez, amelyek közül az egyik a korlátozott felbontás 1080p csak.

Ezenkívül azért, mert ez a kamera nincs felszerelve GP1 processzor, jellemzők Képstabilizáció ami itt van, nem olyan kifinomult, mint a többi GoPro Hero kamera.

típusGoPro Hero (2018)
Fotóminőség10MP
Videó minőség1080p / 60fps
VideostabilizálásAlapértelmezett
GPS-
AkkumulátorKivehető
Élő adás-
Ár2 499 000 Rp

3. A GoPro Hero Camera 7 ára

A piac számára mainstream, jelenleg a GoPro rendelkezik egy sorozattal GoPro Hero 7 amely 3 termékből áll, GoPro Hero 7 White, GoPro Hero 7 Silver és GoPro Hero 7 Black.

Ennek a három terméknek saját piaca van, így azokat, akik olcsó GoPro fényképezőgép-árakat keresnek, nem felejtik el.

GoPro Hero 7 White a legolcsóbb GoPro Hero 7 árat foglalja el, és 10MP felbontású lencsével rendelkezik, videó képességekkel, akár 1440p / 60fps.

A középosztályban van GoPro Hero 7 Silver amely 10MP-es objektívvel van felszerelve, 4K / 30fps minőségig és funkciókkal GPS.

A csúcsosztályt az foglalja el GoPro Hero 7 Black amely 12MP-es objektívvel, 4K / 60fps videoképességgel és számos más fejlett funkcióval van ellátva.

A legmagasabb kasztot elfoglaló GoPro vízálló készülék ára valóban drága, de fejlett funkciókkal rendelkezik Hipersimoly videóstabilizálás, banda!

típusGoPro Hero7 WhiteGoPro Hero7 SilverGoPro Hero7 Black
Fotóminőség10MP10MP12MP + HDR
Videó minőség1080p / 60fps1080p / 60fps


4K / 30 kép / mp

1080p / 240fps


4K / 60 kép / mp

VideostabilizálásAlapértelmezettAlapértelmezettHipersima
GPS-IgenIgen
AkkumulátorBeépítettBeépítettKivehető
Élő adás--720p
Ár2 999 000 IDR3 999 000 IDR4 299 000 Rp

4. A GoPro Hero 8 kamerák ára

2019 októberében végre elindult a GoPro GoPro Hero 8, amely jelenleg csak egy kamerából áll, GoPro Hero 8 Black.

Ez a kamera új karosszéria-kialakítást hoz létre, ahol az alja már jelen van hegy önmagában, így a felhasználónak nincs szüksége rá burkolat további.

A mai GoPro kameraként a GoPro Hero 8 Black képességeit akár egy sorozat is növelheti Módok egyszerre szabadult, banda!

Ennek a GoPro 4K fényképezőgépnek az ára bizonyosan nem olcsó, de a minőség azt mutatja, hogy a GoPro még mindig felülmúlja jelenlegi versenytársait.

típusGoPro Hero 8
Fotóminőség12MP
Videó minőség4K / 60 kép / mp


1080p / 240fps

VideostabilizálásHypersmooth 2.0
GPSIgen
AkkumulátorKivehető
Élő adás1080p
Ár6 999 000 IDR

5. A GoPro Max ára

Nektek itt hiányzik a legjobb 360-as kamera GoPro Fusion? Boldogan ugorhat, mert most van utód, banda!

A GoPro Hero 8 Black mellett a GoPro is elindult GoPro Max amely 360 fokos videó képességekkel is rendelkezik VR tartalom.

Ezúttal a GoPro pozicionál A GoPro Max sokoldalú fényképezőgépként mert normál videókat is képes rögzíteni, és nem korlátozódik a 360 fokos videókra.

Ezenkívül ennek a 2019-es GoPro fényképezőgépnek az ára alacsonyabb áron van rögzítve, mint a GoPro Fusion fényképezőgép első forgalomba helyezésének, bandának az ára.

típusGoPro Max
Fotóminőség16,6MP 360 kép
Videó minőség1080p / 60


5.6k / 30fps 360 videó

VideostabilizálásMax Hypersmooth
GPSIgen
AkkumulátorKivehető
Élő adás1080p
Ár8 699 000 Rp

Bónusz: Ajánlott HP a legjobb professzionális fényképezőgéppel (Frissítés 2020)

A GoPro fényképezőgép-ajánlások mellett talán az is szükséges okostelefon a legjobb kamerával, amely egyszerre használható kommunikációs eszközként.

Most a legjobb professzionális kamerákkal rendelkező mobiltelefonokra vonatkozó ajánlásokat olvashatja el a következő cikkekről: Ajánlott HP a világ legjobb fényképezőgépével (Frissítés 2020).

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Kell! 5 db 4 millió akció kamera, amelyek ára 1 millió alatt van

Tehát ezek az ajánlások a legjobb GoPro kamerákhoz, az árakkal és a teljes specifikációkkal együtt. Talált olyan, amely megfelel az Ön igényeinek?

Ha DSLR fényképezőgépet vagy bármit keres tükör nélküli, ellenőrizheti a Jaka egyéb írásait is, amelyek különféle márkákat tárgyalnak, például a Canon, a Nikon, a Sony és mások.

Olvassa el a cikkeket is Kamera vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found