10 legjobb android rejtett tárgy játék 2018 | vonat fókusz!

Javaslatok gyűjteménye az Android 2018 legjobb rejtett tárgy játékaihoz, amelyeket ingyen játszhatsz, mind az agyad élesítése, mind a fókusz érdekében. Véleményekkel és játékelőzetesekkel kiegészítve.

A mai játékok többnyire csak a szórakozással foglalkoznak van-e olyan játék, amely élesebbé teheti az agyat??

Persze vannak srácok, valójában elég sok. Példa kirakós játék vagy rejtett tárgy játék. Az ilyen játékok nem csak szórakoztatóak, de kiválóan alkalmasak a sebesség és a gondolkodás fókuszálására is.

Nos, az ApkVenue ajánlásokat készített az Android 2018 legjobb rejtett tárgy játékaihoz, amelyeket ingyen játszhat! Lássuk a játékok teljes listáját.

10 legjobb rejtett tárgyú Android-játék 2018

Azok számára, akik szeretnék letölteni és játszani a listán szereplő játékokat, átmásolhatják a játék címét, és rákereshetnek A Play Áruház.

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

Az ApkVenue alább felsorolt ​​összes játék ingyenesen letölthető és játszható. Azonban egy helyzetben játék közben fizetnie kell a játék folytatásához.

A játék címére kattintva ugorhat egy adott játékra Tartalomjegyzék felett.

1. CSI: Rejtett bűncselekmények

Aki nem ismeri a játékot CSI: Rejtett bűncselekmények?

Az ApkVenue biztos benne, hogy tud erről az egyetlen rejtett tárgy játékról. Nem csak szórakozás, hanem csiszolhatja gondolkodási képességeit és figyelmét is, miközben ezt a játékot játszik.

Ön egy nyomozó szerepét tölti be, akit bűnügyi történetek, például gyilkosságok megoldására bíztak. Az ApkVenue szerint a CSI: Hidden Crimes a legjobb rejtett tárgy játék az Android 2018 számára.

Tehát töltse le most a játékot, és próbáljon meg játszani srácokkal!

RészletLeírás
Értékelés12 évnél idősebbek
Játékméret87 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

2. Alice ügynök

Ahogy a cím is mutatja, te leszel Alice ügynök akinek feladata a különféle rejtélyek megoldása. Természetesen egy takaros történettel és egy kis romantikus romantikus koreai dráma stílusában

Különböző típusú rejtvényekkel játszhatsz, tehát nem csak stagnálóan keres tárgyakat, srácok. Ön is el lesz kényeztetve a sima látványokkal!

Játsszunk ingyenes rejtett tárgyas játékokat androidos srácjain.

RészletLeírás
Értékelés12 évnél idősebbek
Játékméretváltakozik
Android minimum4.0.3 és újabb

3. Rejtett tárgyak

Mint egy rejtélyes film, a játék is elkapja Rejtett tárgyak Kövesse Alex és Rhianna nyomozókat a városokban rejlő rejtélyes tárgyak kincsért való megoldásában.

Össze kell raknod az agyadat, és a rejtett tárgyakra kell összpontosítanod, hogy ezt a játékot játszhasd. A bemutatott drámatörténet szintén nagyon érdekes és feszült!

Kíváncsi? Gyere, töltsd le és játszd most a játékot!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret29 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

4. Rémálmok a mélyből: Az átkozott szív

Rémálmok a mélyből: Az átkozott szív egy rejtett tárgy játék, amelyet az ApkVenue ajánl a srácok kipróbálására. Az izgalmas történetek mellett gyönyörű kilátást élvezhet minden helyszínen.

Ez a játék a legjobb rejtett tárgy játék PC-re, és most már Androidon is játszhatod! Ne aggódjon, a játék minősége és jellemzői továbbra is megegyeznek a PC-s verzióval.

Érezni fogja, hogy izgalmas akciófilmet néz a játék közben. Ez a rejtett tárgy rejtély játék alkalmas arra, hogy szabadidejében játszhasson.

Nem hiszed el? Azonnal játsszon, srácok!

RészletLeírás
Értékelés7 éves kortól
Játékméret15 MB
Android minimum2.3 és újabb

5. Parti dombi rejtély

Nos, ha van már ilyen titokzatos cím, akkor annak bizony feszült a hangulata, srácok. Parti dombi rejtély egy legendáról mesél, amely a parti hegy egyik faluban létezik.

Egyszer a sötétség hatalma borította a várost, és az összes polgár elkezdte elveszíteni a reményt. Csak te mentheted meg ezt a városi srácokat!

A tárgyak keresése mellett harcolni lehet a várost uraló szörnyekkel is. Menjünk egy ingyenes kalandra a Coastal Hill Mystery játékban, letöltve a játékot a Google Playről.

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret37 MB
Android minimum4.1 és újabb

6. Rejtély-kastély

A következő az Mystery Manor, feladata a rejtélyek megoldása Mr.X eltűnése ami különös üzenetet hagyott maga után.

Különböző érdekes karakterekkel meghívást kap, hogy megtalálja Mr. X és keressen meg bizonyos elemeket is logikai rejtvényeket megoldani.

4 különböző mód van az objektumok keresésére, és rengeteg különböző hely és szoba található. Ezt az offline Android-játékot bárhol játszhatja, internetkapcsolat nélkül is. Szép!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret38 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

7. Időszak: Rejtett tárgyak rejtélye

Nagyon izgalmas keresést talál az elveszett tárgyakról a Time Gap: Rejtett tárgyak rejtélyében.

Kalandra indul, hogy felfedezze a világot egy interaktív térkép segítségével, és különféle tényeket tárjon fel a tárgyakból.

Számos híres legendás alak fog megjelenni Monalisától Einstainig. Érdekes történet is befejező a váratlan bekövetkezik játékok ez egyre nagyobb kihívást jelent, és teszteli ügyességét.

Több mint 100 szint létezik 3 játékmódban. Te is élvezheted mini játék a hiányzó tárgy megtalálásának szórakozásához.

Gyere, töltsd le a Time Gap: Hidden Object Mystery-t, és érezd az izgalmat!

RészletLeírás
Értékelés12 évnél idősebbek
Játékméret85 MB
Android minimum4.0 és újabb

8. Mélység: Éden haragjai

Rejtett tárgy játék Mélység: Éden haragjai ez elviszi a mélytengeri rejtélyek megoldására és az elveszett tárgyak felkutatására.

Izgalmas és kihívásokkal teli víz alatti kalandot kap itt. Különféle váratlan tárgyak is találkozhatnak a víz alatti mélységekben.

40 egzotikus és elbűvölő víz alatti helyszín található, amelyeket egyszerű játékvezérlőkkel fedezhet fel.

Nem csak, hogy 22 van mini játék minden bizonnyal még jobban felizgatja a rejtélyek és rejtvények megoldása az Abyss: Az éden haragjaiban. Játsszuk a játékot, srácok!

RészletLeírás
Értékelés7 éves kortól
Játékméret16 MB
Android minimum2.3 és újabb

9. Bűnügyi városi nyomozó

Kíváncsi vagy, milyen érzés nyomozónak lenni?

Játékokkal érezhető Bűnügyi városi nyomozó ezek a srácok. Sötét nyomozó leszel, akinek feladata a várost körülölelő bűnözés tényeinek azonosítása.

Mint egy elveszett mobiltelefon keresése otthon, itt is egy helyen szétszórt bizonyítékokat kell keresnie. Éles szemre van szükséged, hogy játszhasd ezt a játékot, srácok!

Szórakoztató kirakós játékokat is játszhat, mint mini játékokat, mint például a „mach 3”. Kíváncsi vagy a játékra? Gyere, töltsd le a Crime City Detective-t!

RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Játékméret90 MB
Android minimum4.0 és újabb

10. Rejtett város

Rejtett város egy Android rejtett tárgy játék, amelynek témája egy fantáziavilág. Egy varázslatos dolgokkal teli rejtett város történetét meséli el, hogy megtalálja az elveszett barátait.

Ebben a játékban több mint 50 egyedi helyszínt és több mint 3000 küldetést látogathat meg, amelyek várják a teljesítést. Játsszuk a Rejtett városi srácok játékot!

RészletLeírás
Értékelés7 éves kortól
Játékméret100 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

Ez az ajánlás Jaka 10 rejtett tárgy játékának verziójához, amelyet szabadidejében meg kell próbálnia játszani. Nem csak szórakozás, ez a játék az Ön agyát is élesebbé teheti.

Melyik játékcím a kedvenced, srácok? Írja meg véleményét az alábbi oszlopba, találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Android játékok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found