A legjobb 7 legpontosabb távolságmérő alkalmazás 2020-ban

A Jaka által ajánlott távolságmérő alkalmazással csak egy HP fényképezőgéppel ismerheti meg az objektum távolságát vagy méretét. Nagyon kifinomult!

Google Play Áruház a paradicsom azok számára, akik kifinomult alkalmazásokat szeretnének keresni. A szórakoztató alkalmazásoktól kezdve a mindennapi életet megkönnyítő alkalmazásokig.

Az élet megkönnyítésének lényege, hogy ezek az alkalmazások képesek segíteni a mindennapi kellemetlen problémák megoldásában.

Egy érdekes alkalmazás, amelyet kipróbálhat távolságmérés kb. Ez az alkalmazás használja Kibővített valóság hogy az egyik ponttól a másikig terjedő távolságot digitálisan mérjék.

7 legjobb távolságmérő alkalmazás az Android számára

Amint azt az ApkVenue korábban kifejtette, offline távolságmérő alkalmazással csak egy internet nélküli kamerával mérheti az objektum távolságát és méretét.

Nagyon praktikus, igaz, banda? Ha kíváncsi az ApkVenue által jelentett alkalmazásokra, figyelje a következő cikket, igen!

1. Spotter: Intelligens mérés

Az ApkVenue által javasolt első távolságmérő alkalmazás az Spotter: Intelligens mérés amelyet egy nevű indonéziai fejlesztő fejlesztett ki Smart Tools co.

Ezzel az alkalmazással trigonometrikus képletek alkalmazásával mérheti az objektum távolságát, magasságát, területét és szélességét.

Ennek ellenére ezt az egyetlen alkalmazást csak olyan objektum mérésére használhatja, amely nem áll távol 0 cm és 50 méter között csak.

RészletSpotter: Intelligens mérés
FejlesztőSmart Tools co.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret4,7 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Spotter: Smart Measure elemet a következő linken keresztül

2. EasyMeasure

A következő az EasyMeasure által kifejlesztett Caramba Apps. Ez az alkalmazás segít megmérni egy objektum távolságát attól a helytől, ahol áll.

Nem kell vonalzót használni, csak a mérni kívánt tárgyra kell mutatnia a mobiltelefonját. Ez az alkalmazás megjelenik overlay háromdimenziós dobozok formájában.

Az a jó dolog ebben a távolságmérő alkalmazásban, hogy megmérheti barátainak magasságát, még a tó másik oldalán lévő hajó távolságának ismeretében is.

RészletEasyMeasure
FejlesztőCaramba Apps
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret19 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés3.2/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az EasyMeasure programot a következő linken keresztül

3. Mérje meg a távolságot

Pengintai: Az Intelligens mérés nem az egyetlen Indonéziában készült távolságmérő alkalmazás. Alkalmazás Mérje meg a távolságot készült MVTrail Tech szintén Indonéziában honos, tudod.

A mobiltelefon érzékelőjével a Távolság mérése kiszámítja az objektum távolságát úgy, hogy egyszerűen a mobiltelefon kamerájával a célzott objektumra mutat.

A mérési folyamat ebben az alkalmazásban automatikus. Ha meg akarja mérni egy objektum magasságát, csak annyit kell tennie, hogy a kamerát az objektum alá kell mutatnia, majd a tetejére kell mutatnia. Egyszerű, igaz?

RészletMérje meg a távolságot
FejlesztőMVTrail Tech
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret7,9 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a távolság mérését a következő linken keresztül

4. Felderítés: Intelligens távolság

A következő egy távolságmérő alkalmazás Felderítés: Intelligens távolság amelyet szintén a Smart Tools co fejlesztett ki. mint a Smart Measure Spotter.

Annak ellenére, hogy hasonló funkciók vannak, egy jelentős különbség van a kettő között. Spotter: Az intelligens távolság hatékony hatótávolsága kb 10 méter - 1 kilométer.

Ezért ez az alkalmazás már nem használ trigonometrikus képleteket, hanem kihasználja az okostelefon kamerájának perspektíváját.

RészletFelderítés: Intelligens távolság
FejlesztőSmart Tools co.
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret3,9 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés3.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Spotter: Intelligens távolság az alábbi linken keresztül

5. Intelligens eszközök

Ha többfunkciós alkalmazást szeretne találni, Intelligens eszközök lehet, amit keres. Ennek oka, hogy ez az alkalmazás nem csupán távolságmérő alkalmazást kínál.

27 eszköz használható, kezdve a számológéptől, a QR-szkennertől, a vonalkódolvasótól, a hangmérőtől, a stoppertől, és ne hagyja ki a távolságmérőt.

A mobiltelefonba ágyazott összes érzékelő felhasználásával ez az alkalmazás pontos mérési eredményeket nyújt.

RészletIntelligens eszközök
FejlesztőXanong
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret15 MB
Letöltés10 000 és több
Értékelés3.2/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az intelligens eszközöket a következő linken keresztül

6. Automatikus távolság

Automatikus távolság egy távolságmérő eszköz, amellyel a fényképezőgépen keresztül azonnal megtudhatja az objektum és egy másik objektum közötti távolságot.

Ez az alkalmazás használja a kamera lencséjének magasságát és hajlásszög a kamerától a tárgy távolságának kiszámításához.

Nem csak épület magasságának vagy tárgyak távolságának mérésére, hanem beltéren is használja ezt az alkalmazást.

RészletAutomatikus távolság
FejlesztőPotatotreeSoft
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret4,7 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az automatikus távolságot a következő linken keresztül

7. ImageMeter

Az utolsó távolságmérési alkalmazás ajánlása: ImageMeter által kifejlesztett Dirk Farin. Ezt az alkalmazást egymilliószor töltötték le a Google Play Áruházból.

Annak ellenére, hogy a fenti alkalmazásokhoz hasonló funkciókkal rendelkezik, az ImageMeternek egyedülálló előnye van.

Ez az alkalmazás képes mérni a képen lévő objektumokat, miután kalibrálta az objektumot egy másik referencia objektum méretével.

RészletImageMeter
FejlesztőDirk Farin
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
MéretEszköztől függően változik
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés3.6/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes (Alapverzió)


49 000 IDR (Pro verzió)

Töltse le az ImageMeter programot a következő linken keresztül

Ez Jaka cikke a 7 legjobb távolságmérő alkalmazásra vonatkozó ajánlásokkal kapcsolatban, amelyek segítségével objektumot azonnal mérhet.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found