Ez a 3 betegség-felderítő alkalmazás megtudhatja a test bármely betegségét

Az okostelefonok nemcsak csevegésre vagy játékra, hanem egészségügyi szükségletekre is felhasználhatók. Itt JalanTikus felsorolja a legjobb betegség-felderítő alkalmazásokat.

A szív a test egyik legfontosabb szerve. Ha a szívének teljesítménye romlik, akkor ez befolyásolja testének egészségét és csökken a termelékenysége. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egészségre, amelyre figyelned kell, csak a szív.

Miután JalanTikus adott egy módszert a pulzus mérésére egy okostelefon segítségével, ezúttal JalanTikus ad egy listát betegség kimutatására szolgáló alkalmazás okostelefonon keresztül. Ezekkel az egészségügyi alkalmazásokkal azt reméljük, hogy továbbra is egészségesen élhetünk.

  • Ellenőrizze szemének egészségét a KUBE köröm alkalmazásával
  • Kerülje el a fáradt szembetegséget a technológia miatt a következő módszerekkel
  • ÓVAKODIK! A világ számítógép-használóinak 80% -át fenyegeti ez a betegség

Betegségdetektoros alkalmazás

A szórakoztató és kommunikációs funkciókon kívül az okostelefonok számos más funkcióval is rendelkeznek. Még akkor is, ha okosan tudja használni, az okostelefonok egészségügyi célokra is felhasználhatók. Tehát figyeljük meg részletesen, mit érez teste a következő betegség-felderítő alkalmazás segítségével!

1. Mi a fájdalmam

Által kifejlesztett Smartindo Access, egy informatikai cég, amely régóta fejleszti a kórházak információs szolgáltatásait, az alkalmazásokat Mi a fájdalmam amelyet általában rövidítenek MEGOLDVA a legjobb egészségügyi alkalmazás az Androidon. Ez az alkalmazás korai diagnosztikai funkciót kínál a meglévő betegségek felderítésére, mielőtt orvoshoz fordulna.

Betegség-felderítő alkalmazás Mi a fájdalmam úgy működik, hogy elolvassa az Ön által tapasztalt panaszokat vagy tüneteket. Csak meg kell keresnie, hogy milyen panaszokat érez a betegség keresési oszlopban, majd az alkalmazás algoritmusa elolvassa az adatbázist, hogy megtalálja azokat a lehetséges betegségeket, amelyekben szenved. Nem csak az ApaSakitKu ingyenes konzultációt folytat az orvosokkal, a közeli klinikákról szóló információkat, valamint az egészségügyi cikkeket.

Letöltés APK ApaSakitKu

2. iCare Health Monitor

Az előző alkalmazástól eltérően a iCare Health Monitor nem talál indonéz nyelvű tartalmat. Természetesen azért, mert ezt a betegségdetektáló alkalmazást külföldiek fejlesztették ki. Annak ellenére, hogy ez nem a nemzet gyermekei által készített alkalmazás, ez az alkalmazás nagyon érdemes használni.

Az iCare Health Monitor telepítésével számos egészségügyi funkciót kap egy alkalmazásban. Mérheti a vérnyomást, a pulzus egészségi állapotát, a tüdő egészségét, a hallás és a szem egészségét. Úgy működik, hogy az okostelefon kamera LED funkcióját használja a számítások elvégzéséhez. Csakúgy, mint sok más teszt, amely elvégezhető a betegségek kimutatására a testében.

Ez az alkalmazás nemcsak a betegség felismerésére, hanem a szervek egészségének edzésére is használható. Képezheti az egészségre való összpontosítást a szemekre, a hallásra, és még a szív egészségére is. Menő!

Töltse le az iCare Health Monitor APK-t

3. Egészségügyi kalkulátor

Miután sikeresen megmérte a pulzusát az iCare Health Monitor segítségével, mit tehet? Tényleg egészséges vagy, hogy megfeleljen az ideális egészségügyi követelményeknek, vagy sem? Megtudhatja, hogy használhatja-e az alkalmazást Egészségügyi kalkulátor. Ez az alkalmazás segít megismerni az egészségügyi határértéket azáltal, hogy kiszámítja azt a személyes adatok alapján.

Az Health Monitor alkalmazásnak köszönhetően megtudhatja, hogy mi az ideális testtömeg, milyen egészséges pulzusszám, milyen vérnyomás legyen, és mennyi vízre van szüksége a testének. Minden az Ön életkorán, súlyán, magasságán és személyes információin alapul. Ez egy kötelező egészségügyi alkalmazás, amely más alkalmazásokhoz is társul.

Töltse le az APK Health Calculator alkalmazást

Tehát 3 olyan betegség-felderítő alkalmazás van az Androidon, amelyeket telepítenie kell, ha egészségesen akar maradni. A megfelelő alkalmazás használatával bármilyen betegséget felismerhet a testében. Akár hiszi, akár nem, a fenti egészségügyi alkalmazásokkal korai diagnózist adhat a betegségben, mielőtt konzultációra indulna és orvoshoz fordulna.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found