15 legizgalmasabb RPG-játék 2017 androidjához

Különböző történeteket és izgalmakat kínálnak az okostelefonokon játszható RPG játékok. Ezt követve az ApkVenue ajánlásokat tartalmaz 15 izgalmas RPG játékra Androidra, amelyek garantáltan megbánják, ha nem tölt le!

A szerepjáték vagy a Role Player Game (RPG) a játék egyik műfaja nagy a kereslet játékosok. Maga az RPG egy olyan játék, ahol a játékosok képzeletbeli szereplők szerepét játsszák, és követik a játék által bemutatott történetet. Korábban RPG játékokat csak tovább lehetett játszani PC vagy PlayStation, de az idő múlásával a mai RPG játékok könnyen megtalálhatók a A Play Áruház hogy Androidon játsszon.

Különböző történetek és izgalom RPG játékok amelyet okostelefonon lehet lejátszani. Ennek követése az ApkVenue-nak ajánlással rendelkezik 15 izgalmas RPG játék az Android számára ami garantáltan megbánja, ha nem tölti le!

  • 5 hatékony módja annak, hogy profivá válj RPG-játékok lejátszása során
  • 20 kifejezés az MMORPG játékokban, amelyeket tudnia kell
  • 10 legjobb RPG játék az Androidon, amelyet meg kell próbálnia

15 legizgalmasabb RPG játék az Android 2017-en

1. Gyűrűk háborúja - Cross Server csata

Az első izgalmas, feszült RPG játék, amelyet kár kihagyni Gyűrűk háborúja - Cross Server csata. Ez a játék számos játékmóddal és egyedi játékrendszerrel rendelkezik, mint például ingyenes fegyverrendszer, szabad kereskedési rendszer, erős társadalmi rendszer és így tovább. Ez a játék a hasonló lények világában játszódik manók, törpék, törpék, orkok és küklopszok.

2. Király rohama

Ez a játék nagyszerű grafikával hívja meg a játékosokat, hogy hozzanak létre saját csapatot harcolj a gonosz főnök ellen valamint erős ellenségek. természetesen nem könnyű legyőzni az ellenséget ami annyi. Ügyességre és pontosságra van szükség a győzelemhez. Fantasztikus történettel és kihívásokkal teli csatákkal ez az RPG játék tökéletes az igazi játékosok számára.

3. Soulcraft Action RPG

A játékos fogja játssza a katona szerepét hogy megszabaduljon a gyilkosoktól és megtisztítsa a várost a bűnözés elől. Ebben az izgalmas akciójátékban a játékosok angyaloknak tűnnek, akiknek démonokkal kell szembenézniük és hősökké kell válniuk a földön. MobileBits GmbH mivel ennek a játéknak a tulajdonosa tovább fejlődik, hogy növelje a játékosok elégedettségét.

4. S.O.L: Az élet köve EX

Oddy Arts RPG játékot kínál elegáns és offline is lejátszható. Az élet kője EX helyezzen játékosokat egy végtelen börtönbe. Végtelen kihívások várják a különféle izgalmas küldetéseket. A játékosokat kihívják magas pontszámot kap különböző taktikákkal és stratégiákkal. Sok ellenséggel kell szembenéznie, mint egy hatalmas óriásnak, halálos fegyverekkel.

5. Dungeon Quest

Dungeon Quest egy RPG játék Fényes doboz amely a játékost egy útra viszi, hogy megtalálja a legjobb kincset és legyőzze az összes ellenséget. A jó grafikai tervezés kiegészíti az előttünk álló csaták izgalmát. Ez a játék valóban az tesztkészség és taktika és stratégiák a győzelem elérésére.

6. Eternium

Játékok Szórakozás csodálatos grafikájú játékot kínál. A játékosok meghívást kapnak merészkedjen sötét barlangokba és tömlöcökbe, erdők, falvak és temetők. A hosszú út a holdig furcsa lények megölésére kráterek és völgyek között. A játékosok feszült történeten mennek keresztül, tele intrikákkal és izgalmas csatákkal.

7. Börtönvadász 5

Több mint tízmillió ember játszotta ezt az RPG-játékot. A játékos fogja játsszon hős szerepet akik rettenetes káoszt és rémületeket okozó banditák és szörnyek ellen harcoltak. Szörnyek, gonosz lovagok, démonok, gonosz mágusok és más ellenségek, amelyek különböző helyeken megtalálhatók Lenyűgöző játékgrafika.

8. A sötétség legendája

A sötétség legendája egy egyszerű RPG játék, amely alkalmas a kezdők játékára. Hősként, játékosként szörnyeket kell megölnie hogy elérje a legfelső szintet. Ezután ölj meg különféle típusú főnököket, akik bizonyos helyeken elrejtőznek. Van sok felszerelés amely szörnyek megölésével nyerhető, amelyeket aztán más szörnyek megölésére lehet használni, valamint a főnököket, amelyeket meg kell szüntetni.

9. Chroisen 2

Kingkong Games Inc. garantálja, hogy a játékosok minden izgalmat át fognak játszani az RPG-játékokkal Chroisen 2. Az első sorozat 2009-es sikere után Chroisen ismét meghívja a játékosokat, hogy vegyenek részt szerepjátékokban különféle karakterek és egyedi fegyverek. A játékos feladata az ölje meg az ellenségeket a sikeresen megszerzett fegyverekkel. Ezt a játékot több mint egymilliószor töltötték le, és sok elismerést kapott a játékosok részéről.

10. Iron Bladen-Medival legendák

Démon Lord Baal vissza, hogy megpróbálja igényelni ezt a világot. A játékosnak hősnek kell lennie mentse meg az egész emberiséget örökkévalóságtól a pokolban. Győzd le számtalan fenyegetést azáltal, hogy harcolsz a démon seregével és befejezed az élőhalottak hordáit Skócia és kiűzi Erdélyben a vámpírokat. Ez a szórakoztató játék élénk grafikával és intenzív csatákkal rendelkezik.

11. Idézõ háborúja: Sky Arena

Idézõ háborúja: Sky Arena legyen egy fantasy RPG játék, tele akcióval és csatával az úgynevezett létfontosságú energiaforrásért Mana Crystal. Több mint 1000 féle szörny versenyben a győzelemért. Minden szörnynek van készség lenyűgöző, amelyet kiválaszthat, hogy egy nagyszerű csapatot szerezzen a Mana Kristályok megszerzéséhez és a csata megnyeréséhez.

12. Kritika: A fehér lovag

RPG játék GAMEVIL ez felkéri a játékosokat, hogy érezzenek izgalmas és igazán feszült adrenalin-rohanást. A játékos teheti válasszon egy karaktert különféle erősségekkel és előnyökkel. Különböző játékrendszerek léteznek. A játékosok tesztelhetik képességeiket és képességeiket, hogy RPG akciójátékokkal játszhassanak Kritika: A fehér lovagok.

13. Törött hajnal II

Megtört hajnal II vonzó csatát kínál, szuper izgalmas és izgalmas. Játszma, meccs szerepjáték ez is kiváló grafikával és izgalmas történettel rendelkezik.

Jó játékirányítás mellett a játékosokat kijelölik egy új típusú vírus felszámolása amely olyan lényeket terjeszt és fertőz, mint emberek és állatok. A vírus eredményeként szörnyek jelentek meg és a játékosoknak szörnyekkel kell szembenézniük a vírus sikeres kiküszöbölése érdekében.

14. Aurum Blade EX

Aurum Blade Ex meghívja a játékosokat, hogy vonzó látványvilággal, de feszült cselekvéssel játsszák a karaktereket. A fő feladat a megállás Marduk herceg ami a bekövetkező rossz dolgok oka. Ez a játék egy gyors ütemű játékrendszert tartalmaz, halálos fegyverekkel, izgalmas támadásokkal, varázslatokkal és vezérlésekkel, amelyek teljesen megkövetelik tesztelje a játékos képességeit.

15. Post lovag

Az utolsó izgalmas RPG játék az Android számára Post Knight. Játékok Kurechi szórakoztató, izgalmas és izgalmas játéknak készült. Felmerítve egy kestaria történetét, aki nehéz és veszélyes misszióban szolgált a királyságban Grand Kurestal. Sok szereplővel és ellenséggel kell találkozni az elvégzett küldetések során. Izgalmas kaland, amelyet nem szabad kihagyni.

Ez az 15 izgalmas RPG játék az Android számára. Ha ezeket a játékokat játszottad, szerinted melyik a legfeszültebb és legérdekesebb? Azok számára, akik még soha nem játszották, töltsék le! Garantáltan nem fogja megbánni!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found