Minden idők 7 legerősebb anime karaktere, nagyon nehéz megverni!

Nemcsak megjelenésükről vagy ikonikus cselekedeteikről híres, hanem nagy erejük is képes arra, hogy az anime karakterek e sorozatára emlékezzenek rajongóik.

Ki szeret anime filmeket nézni?

Minden megtekintett animében 1 karakternek kell lennie, aki nagyon erős és nehéz megverni. Vagy ez a karakter antagonista, vagy ellenség, vagy akár maga a főszereplő.

Közülük sokan erejük és ügyességük miatt az egyik anime kabalája lett, amelyet a rajongók követtek.

Minden idők legerősebb anime karakterei

Szeretné tudni, hogy mely anime karakterek szerepelnek benne? Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal Minden idők 7 legerősebb anime karaktere.

Kire gondolsz? Húzódás helyett vessünk egy pillantást a következő véleményekre!

1. All Might - Hősök Academia

Aki valaha is nézett anime-t Hős Academia? Azok számára, akik az anime menetét az elejétől a végéig követik, ismernie kell a karaktereket Minden lehet.

Valódi név Toshinori Yagi, az All Might lett a 8. személy, aki örökölte a megnevezett legendás hatalmat Egy mindenkiért.

Ennek ellenére, aki megkapja ezt a hatalmat, sokkal keményebb és erősebb lesz, még erősebb is, mint elődje.

Ez is az, ami Katsuki Bakugo versengve Izuku Midoriya. Állítólag Midoriya lett a 9. személy, aki megszerezte ezt az erőt, miután a Minden Hatalom örökölte.

A jövőben kettejük versenye lesz a legjobb anime rivalizálás, amelyet bizony nagyon izgalmas követni!

2. Natsu Dragneel - Tündérfark

Ez a rózsaszín hajú srác köztudottan képes manipulálni a tüzet és ez egy nagyon erős fegyver, banda.

Nem vicc, minden csatában, amelyet lát, mindig a száján keresztül bocsát ki tüzet az ütések és rúgások különböző formáiból!

Nem csoda, hogy gyakran szinkronizálják sárkánytűz. Az ereje még a Fairy Tail világában is legendás.

Nem csak az. Gyorsan és pontosan képes elemezni az ellenség mozgásait is. Annak ellenére, hogy a Fairy Tail szerepel a legrosszabb népszerű animében, mindig ikonikus karakterként emlékeznek rá hangulat emlékeztető Befejez!

3. Alucard - Hellsing

A Hellsing anime sorozat rajongói számára ismernie kell ezt a legendás vámpírt.

Alucard nagyhatalommal rendelkező vámpírként ismert. Nagyon gyorsan képes regenerálni testsejtjeit, ezért azonnal felépül, ha egy nyíl vagy lövés eltalálja.

Nem csak, állítólag millió lelke van és nagyon sok vére van. Nem csoda, hogy anime karakterként van besorolva nem halhat meg, banda!

Ez az oka annak is, hogy félnek tőle ellenfelei. Alucard nem habozott feldarabolni ellensége testét, miután megölte. Elborzad, mi?

4. Saitama - One Punch Man

Biztosan ismeri az anime karaktereket, akiket kopasz szuperhősökként ábrázolnak lapos arcokkal?

Az anime ábrázolásán kívül, amely megnevettetni fog, ez az anime karakter nagyon kemény és erős, tudod!

Saitama arról híres, hogy képes megütötte ellenfelét szuperhatalmakkal. Olyan erős voltam, hogy az ellenség akár tíz métert is képes volt felpattanni.

A One Punch Man sorozatban különféle ellenségeket is képes volt legyőzni. Olyan erős voltam, hogy felmerült a kérdés, ki lesz az anime karakter képes legyőzni Saitamát?

5. Majom D. Luffy - egy darab

Valójában ennek a One Piece anime karakternek csak 1 fő ereje van, amely képes szabadon meghosszabbítani tagjait. Érthető, csak a név Gumi emberjobb?

Nos, mert Luffy megtanulni fejleszteni erejét, Luffy végül legkeményebb ellenségeit is képes legyőzni.

Az ereje is növekszik a megtett út hosszával, különösen az ellenséges harcokban. Egyszer ő lesz a világ legerősebb és leggazdagabb kalózkirálya.

Szeretné követni a történeteket, amelyek egyre izgalmasabbak? Továbbra is követheti a történetet egy képregény-olvasó webhelyen keresztül Egy darab beszélj indonézül, tudod!

6. Uzumaki Naruto - Naruto

Ki hű rajongója minden idők egyik legjobb akcióanimájának? Bizonyára nagyon ismeri ezt az ikonikus nindzst Konoha faluból.

Különféle fájdalmas életből és tanulási folyamatokból született Naruto úgy nőtt fel, hogy minden idők egyik legerősebb shinobijává váljon.

Az egyik a sokféle támadás sebessége és ereje. Ő is képes átalakulni Kyubii no Kurama más néven az erős és hatalmas 9 farkú menyét.

7. Son Goku - Sárkánylabda

Ki az a gyerek, aki nagyon szeret várni rá Dragon Ball a televízió képernyőjén? Amellett, hogy a 90-es generációs gyerekek kedvence, Son Goku, mint főszereplő, szintén nagyon erős.

Olyan nagy az ereje, hogy akár néhány mérsékelt ütéssel könnyedén elpusztíthatja a bolygókat is, tudod!

Nem csak Goku képes a magas szintű szaijani hatalmak felszabadítására különböző szinteken, kezdve Szuper Saiyan nak nek Szuper Saiyan 4. Ezért hívják minden idők egyik legerősebb szereplőjének.

Ez minden idők 7 legerősebb anime karaktere. Melyik szereplő a kedvenced? Vagy esetleg a fentieken kívül más véleménye is van?

Gyerünk, ne felejtsd el megírni véleményed vagy reményed az alábbi megjegyzés oszlopban. Találkozunk a következő Jala cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found