útmutató aurora mobil legendák: a bájos jégkirálynő!

Ez az Aurora Mobile Legends útmutató, a legjobb Aurora építőelemek és számos erőteljes tipp és trükk az Aurora hőssel kapcsolatban, amelyeket kipróbálhat.

Az egyik hős típus, amelyet a játékosok gyakran használnak, a Mage. Jelenleg 8 Mage hős használható a játékban, nevezetesen Alice, Nana, Eudora, Gord, Kagura, Cyclops, Aurora és Vexana.

A sok Mage-hős közül Mobile Legends, ezúttal JalanTikus az Aurora Mobile Legends hős megbeszélésére koncentrál.

A használat maximalizálása érdekében Hajnal Ha a Match Up vagy a Ranked ranglistán játszik, itt találhatók az Aurora Mobile Legends útmutatók, az Aurora speciális elemei és különféle tippek az Aurora hőssel kapcsolatos speciális trükkökhöz, amelyeket kipróbálhat.

Útmutató Aurora Mobile Legends

Aurora - Az északi királynő egy mágus hős, aki különleges képességgel bír arra, hogy az ellenségek megdermedjenek és mozdulatlanok legyenek.

Ennek a hősnek egy Area típusú támadása van, így nagyon alkalmas háborúban való felhasználásra.

A Hero Aurora megvásárolható 24 000 Battle Point (BP) vagy 499 gyémántért.

Aurora Mobile Legends Skill

Aurora passzív készség: A jég büszkesége

Minden alkalommal, amikor Aurora egyik aktív készségét felhasználják, fagyasztott energiát ad hozzá.

Ha a fagyasztott energia megtelt (4 darab), akkor a következő készség megfagyasztja az ellenséget, és a készség támadása nagyobb lesz, mint korábban.

1. ügyesség Aurora: Fagylökés

  • Cooldown: 4.0
  • Manaköltség: 60

Az Aurora lő egy jégrakétát, és 300/340/380/420/460/500 mágikus kárt okoz az ellenségnek. Ennek a támadásnak is lassú hatása van.

Skill 2 Aurora: Keserű fagy

  • Cooldown: 11.0
  • Manaköltség: 110

Az Aurora 420/480/540/600/660/720 mágikus sebzéssel támad meg egy célpontot. Ez a támadás 1,5 másodpercig 80% -kal csökkenti az ellenség mozgási sebességét.

Végső Aurora készség: Hideg pusztítás

  • Cooldown: 40.0
  • Manaköltség: 160

Az Ultimate Aurora Coldness Destroy készség egy óriási jéggömböt dob ​​le egy bizonyos területre. Ez a támadás varázssebzést okoz 800/1000/1200 ponton.

A körülötte lévő ellenségek szintén lassú hatást fognak tapasztalni, és 400/500/600 varázssebzést kapnak.

Build Item Aurora Mobile Legends

Érdekli az Aurora használata a Match Up és a Ranked játékokban. Az alábbiakban ajánljuk a JalanTikus csapat legjobb Aurora építési tételeit:

  • Elvarázsolt Tailman
  • Szent Kristály
  • Arcán csizma
  • Ördögkönnyek
  • Menekülési idő
  • Vérszárnyak

Aurora Mobile Legends Guide tippek

Aurora, mint károkozó, meglehetősen fontos szerepet játszik egy háborúban. Az Aurora olyan képességekkel rendelkezik, amelyek jelentős károkkal járnak, ez gyorsan felhasználható ellenségek megölésére.

Aurora passzív készsége meglehetősen zavaró. Mivel ez a képesség képes arra, hogy az ellenfeled megfagyjon, és egy ideig ne mozogjon.

Ha Aurora fagyott energiája megtelt (4 / piros). Megkezdheti az ellenség megtámadását az 1. vagy a 2. készséggel. Ha az ellenfél megfagyott, akkor az Ultimate Skill-el támadhat, hogy befejezze őt.

Használja tovább az 1. készséget, hogy gyorsan meg tudja tölteni a fagyasztott energiát. A Skill 1 rövid lehűléssel és egy kis manával rendelkezik.

Ez az Aurora Mobile Legends útmutató, készítse el a legjobb Aurora elemeket és különféle hatalmas trükköket az Aurora hősről, amelyeket kipróbálhat.

Ha más Aurora tippje van, ne felejtse el megosztani a megjegyzés oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Mobile Legends vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found