sürgős! íme 4 ok, amiért el kellene rejtenie az ip címét

A mai internetes korszakban a számítógépes bűnözés kockázata egyre inkább elburjánzik. Tehát meg kell védenie magát, az egyik az, hogy elrejti az IP-címét. Ez az oka.

A világon három emberből körülbelül kettő használja az internetet a mindennapi életben. Akár információt szerez, betekintést nyújt, mint szórakoztató eszközt, köszönt barátait a közösségi médián keresztül és még sok minden mást. Maga a web világa nagyon széles, körültekintőbbnek kell lennie a tevékenységek böngészése során.

Igen, vigyázni kell a bűnözésre kibernetikus. Számos illegális tevékenység zajlik az interneten, legyen szó hackelésről vagy terrorizmusról. Ennek elkerülésére az egyik módszer az, ha elrejti és megváltoztatja az IP-címét. De mi az az IP-cím?

  • Egész életen át ingyenes! Itt olvashatja el, hogyan lehet könnyen megnyitni a letiltott webhelyeket
  • A legjobb Android VPN alkalmazás a letiltott webhelyek eléréséhez
  • A kormány által letiltott webhelyek elérésének legkönnyebb módja

SÜRGŐS! Íme 4 ok, amiért el kell rejtenie IP-címét

IP-cím van Internet Protocol cím vagy gyakran rövidítve IP néven, ez egy 32 és 128 bites közötti bináris számsor, amelyet minden számítógép azonosító címként használnak a gazda világszerte egy internetes hálózatban. Ez az IP-cím nem valami statikus, vagyis minden alkalommal megváltozhat, amikor az eszközt leválasztják szerver Internet. Ezenkívül íme 4 ok az IP-cím elrejtésére.

1. A földrajzi helyzet elrejtése

Az Ön IP-címével, valamint az internetszolgáltatóval (ISP) és egyes felhasználói adatokkal felfegyverkezve valaki nyomon követheti azokat, hogy megtudja részletes tartózkodási helyét. Sok felelőtlen ember felhasználhatja ezt az információt saját érdekei érdekében.

2. A webkövetés megakadályozása

Ha okostelefon és laptop használ, és gyakran használ ingyenes Wi-Fi-t nyilvános helyeken, akkor el kell rejtenie az IP-címét. Ezzel elkerülhető a WiFi hálózatkezelő nyomon követése. Néha a meglátogatott webhelyek veszélyesek lehetnek. Tágabb értelemben az IP-cím elrejtésével ezek a rosszindulatú webhelyek nem tudnak nyomon követni. Lényegében a böngészés biztonságosabb.

3. Kerülje el a digitális lábnyom elhagyását

Az IP-cím elrejtésével megakadályozza, hogy elhagyja a digitális tevékenység nyomát online. Így anonim oldalakon böngészhet anélkül, hogy nyomát hagyná személyazonosságának. Tehát, tevékenység online Ön is biztonságban marad a behatolóktól és hackerek mert hamis IP-címet tár fel a virtuális térben, és rejtve tartja a valódi IP-címet.

4. Letiltott webhelyek megnyitása

A virtuális világhoz való kapcsolódás mellett biztonságosabb a támadásoktól is hackerek, az IP-cím elrejtése a blokkolt webhelyeket (internetes pozitivitás) vagy bizonyos weboldalakat is megnyithat a cenzúra vagy a weboldal megnyitásának követelménye miatt, például csak bizonyos országokban.

Az IP-cím elrejtésének számos módja van, az egyik VPN-t használ. Ha el akarja rejteni az IP-címét egy laptopon, akkor a legegyszerűbb módja az Opera böngésző verziójának használata fejlesztő. További információkért olvassa el a következő cikket: A kormány által letiltott webhelyek elérésének legkönnyebb módja. Ha el akarja rejteni a VPN-címet az Androidon, elolvashatja a Free for Life cikket! Itt olvashatja el, hogyan lehet könnyen megnyitni a letiltott webhelyeket. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found