A titkos trükk, hogy a Google Play legújabb alkalmazásának bétatesztelőjévé váljon

Általában a fejlesztők olyan béta tesztelési linket biztosítanak, amely felhasználható alkalmazásuk béta verziójának letöltésére. De tudod, hol van a link? És hogyan érhetem el és regisztrálhatom?

A vezető Android-alkalmazások, például a Google App, a Chrome, a Facebook, a Facebook Messenger, a Whatsapp és mások biztosan elvégzik a folyamatot tesztelés az általuk kiadott verziókban. Általában fejlesztő biztosítani béta teszt link amellyel letölthető alkalmazásuk béta verziója.

De tudod hol link a? És hogyan érhetem el és regisztrálhatom? Nem kell regisztrálnia! Valójában a módszer egyszerű, de az emberek ritkán ismerik. Ez a titkos trükk ahhoz, hogy a Google Play legújabb alkalmazásának bétatesztelőjévé válhasson. A következő trükkre adok egy példát egy alkalmazásra, nevezetesen Facebook Messenger.

Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS

Titkos trükkök a Google Play legújabb alkalmazásának bétatesztelőjévé válni

  1. Nyissa meg a Google Play Áruház alkalmazást. Ne felejtse el letölteni azt az alkalmazást, amelyet először tesztelni szeretne. Ezután kattintson a bal felső sarokban található lehetőségekre.
  2. Ezután kattintson a lehetőségekre Saját alkalmazások és játékok.
  3. Ezután keresse meg a tesztelni kívánt alkalmazást, például szeretnék lenni béta tesztelő Facebook Messenger alkalmazás. Kattintson a Facebook Messenger elemre.
  4. Győződjön meg róla, hogy az Ön kérelme már megtörtént frissítés verzióra hivatalos a legfrissebb és ellenőrizze. Ne feledje a verziót és a dátumot frissítés az alkalmazás. Ez a lépés nagyon fontos a verziók megkülönböztetéséhez hivatalos és béta amelyet később telepítenek.
  5. Akkor másolhat link oldalt, és nyissa meg a böngészőben. Ha rendelkezik Google Drive-val, akkor másolhat link a gombra Ossza meg alatt a Felülvizsgálat és használja a Másolás a vágólapra elemet. Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS
  6. A PlayStore-ot a //play.google.com/store URL-címmel érheti el a böngészőből, majd keresse meg a korábban tesztelni kívánt alkalmazást. Azoknak, akik sikeresen lemásolták link a PlayStore-ból csak marad illessze be a linket fájlt a böngészőben.
  7. Ezután lépjen az URL mezőbe, és keresse meg az alkalmazás kódját, amelyet az alábbiak szerint írtak. A Facebook Messenger esetében ez áll com.facebook.orca. A meglévő kód minden alkalmazásnál eltérő lesz. Ne felejtsd el MÁSOLAT kód
  8. Ezt követően írja be az URL-t és paszta az alkalmazás kódja másolat korábban a szóban tesztelés //play.google.com/apps/testing/ APPLICATION_CODES. A Facebook Messenger alkalmazáshoz a //play.google.com/apps/testing/com.facebook.orca webhelyet kerestem fel. Fleksy Productivity Apps LETÖLTÉS
  9. Ezután lesz egy kis információ arról, hogy meghívást kaptál bétatesztelővé, kattints a gombra Legyen tesztelő és sikeres bétatesztelővé is válsz! (Ha már nem szeretne bétatesztelő lenni, akkor visszatérhet erre az oldalra, és kattintson a gombra HAGYJA MEG A PROGRAMOT, azután telepítse újra az alkalmazás ismét visszatér a verzióhoz hivatalos-övé)
  10. Miután lett vizsgáló, Kis türelmét kérem. Értesítési ikon jelenik meg a Google PlayStore-on, amely van frissítés új az alkalmazásodból. Ellenőrizze az alkalmazást, és kattintson a gombra Frissítés majd várja meg a letöltési folyamatot.
  11. Az alkalmazás sikeres telepítése után ellenőrizheti a verzió és a dátum különbségeket frissítés béta tesztelővé válás előtt és után. A különbség a képen látható:
  12. Most élvezheti az alkalmazást béta ezek, valamint az új funkciók, amelyek nem feltétlenül szerepelnek a verzióban hivatalos-övé. Természetesen te is frissítés legújabb verziótól béta olyan, mint egy verzió hivatalos-övé. Jól van?

Nem mind fejlesztő alkalmazás keresi a Béta tesztelőt, hogy kipróbálja a verzió alkalmazást béta őket, így ez a módszer annak ellenőrzésére is használható, hogy a kívánt alkalmazásnak van-e verziója béta tesztelni vagy sem.

Hogyan? Sikerült bétatesztessé válnia? Ne felejtsen el kommentálni az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found