kíváncsi! hogyan lehet megtudni a betűtípus típusát egy hirdetésben vagy alkalmazásban

nem ismeri a típust? Kipróbálhatja, és megtudhatja, hogyan találhatja meg a betűkészlet típusát a hirdetésben vagy az alkalmazásban az alábbi ApkVenue oldalon. Figyelj igen!

A szoftveres kijelző kozmetikai igényeivel együtt jelenleg a betűtípusok sok változata létezik. Valójában gyakran minden szoftver rendelkezik az általa használt betűtípusok szabványával.

Mivel a munkánk mindig a számítógépekkel kapcsolatos, inspirált-e már valaha egy betűtípus, de nem tudja annak típusát? Kipróbálhatja, és megtudhatja, hogyan találja meg a betűkészlet típusát a hirdetésben vagy az alkalmazásban az alábbi ApkVenue oldalon. Figyelj igen!

  • 6 módszer az írás / betűtípus megváltoztatására az Android telefonokon Jelentkezés nélkül!
  • Miért használja az interneten minden MEME ugyanazt a betűtípust?!
  • Ez a Clash of Clans betűtípus, amely COC stílusú betűk kialakítását hozza létre

Hogyan lehet megismerni a betűtípust képekből vagy írásból

Mielőtt belevágna a lépésekbe, hogyan kell csinálni. Az ApkVenue először azt akarja mondani, hogy itt Jaka a online eszköz melyik név az WhatTheFont. Anélkül, hogy tovább kéne elidőzni, íme a lépések.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Lépések a betűkészlet típusának megismerésére a képből vagy az írásból

1. lépés

Készítse elő azokat a képeket, amelyeket tudni szeretne a betűtípus típusáról. Például itt az ApkVenue szeretné tudni, hogy a Google logóban milyen típusú betűtípust használnak.

2. lépés

Látogasson el a WhatTheFont eszköz online webhelyére. Megtekintheti az ApkVenue alább megadott linkjén keresztül.

WhatTheFont Online eszköz Kattintson ide

3. lépés

Válassza ki az elkészített képet a "Fájl kiválasztása" gombra kattintva. Ezután folytassa a "Folytatás" gombra kattintva.

4. lépés

A WhatTheFont elemzi a feltöltött képeket. Győződjön meg arról, hogy az eszköz által elvégzett elemzés helyes. Ha igen, folytassa a "Folytatás" gombra kattintva.

5. lépés

És ez az eredmény. A WhatTheFont nagyszámú betűtípust kínál, amelyek hasonlóak a feltöltött képhez.

Alternatív Ha nem kép

Ha nem képet, hanem szöveget akar ellenőrizni. Csak az 1. lépésszámot kell megváltoztatnia. Mégpedig a használatával Snipping Tools hogy az éppen ellenőrzött írás képpé váljon.

Tehát ezek az ApkVenue tippjei, hogyan lehet a betűkészlet típusát megtudni hirdetésekből vagy alkalmazásokból. Sok szerencsét és reményt, hogy hasznos lesz!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Betűtípus vagy más érdekes írás Andalas fia.

Banner: Dr. Páratlan


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found