7 legegyszerűbben játszható Android-játék, csukott szemmel játszhatsz

Nem minden androidos játék nehéz, itt van egy lista a legkönnyebben játszható Android-játékokról. Valójában, mert ez olyan egyszerű, hogy el tudja játszani, miközben lehunyta a szemét!

Nem ritka, hogy valaki azt gondolja, hogy a játék csak értékes időnk pazarlása, és a legrosszabb az is, hogy gyakran érzelmeket kelteni válunk ellenőrizhetetlen. Ez igaz is, mert néha az általuk játszott játékok nehéz küldetéseket hordoznak.

De természetesen nem minden játékot nehéz játszani. Mert vannak olyan játékok is, amelyeket nagyon egyszerűen játszhatsz, méghozzá azért, mert ilyen könnyen meg tudod csinálni miközben lehunyta a szemét!

Biztos kíváncsi, melyek a legegyszerűbb Android-játékok? Ahhoz, hogy tisztábban megtudja, megteheti lásd az ApkVenue alábbi véleményét!

  • Hogyan lehet zsebpénzt szerezni okostelefonnal
  • Gazdagnak kell lennie! Itt van 6 módszer arra, hogy pénzt szerezzen az interneten
  • Gyorsan gazdagodj meg! Ez az 5 Android-alkalmazás milliókat nyerhet

A legtöbb xilofon játék az Androidon

1. Kedves Ex

Ez nem rossz! Mert őszintén szólva ez a játék alkalmas azoknak, akik még mindig Nem sikerült továbblépni, csak a játék címét nézni nagyon furcsa. Kedves Ex kategóriába sorolhatók a történelem legkönnyebb játéka.

Csak akkor kell dolgozni, hogy hasznos pénzt keressen bebizonyítani a szülőknek aki valaha úgy döntött kapcsolat a barátoddal vagy. Könnyű, akár csukott szemmel is játszhatsz.

2. Dühös madarak

A legegyszerűbb játék a következő Androidon az Angry Birds. Mérges madarak természetesen közismert, nem csoda, hogy ez a játék a küldetés miatt a kisgyermekek támasza egyszerű és szuper könnyű.

Csak meg kell húzni a katapultot ölje meg a disznót, még akkor sem, ha ezt a katapultot húzza, nem kell keresnie, az biztos, hogy könnyen elütheti a disznókat.

Ezért csukott szemmel játszhatod az Angry Birds játékot.

3. Cookie kattintók

Olyan egyszerű, hogy még csak nem is képes megtenni játszani, miközben lehunyta a szemét! Mert ez olyan egyszerű, hogy akár fejjel lefelé is játszhatja ezt a játékot, a munkáját Cookie kattintók nem bonyolult, csak szükséged van rá kattintson sütemények ami a lehető legtöbbször megjelenik az okostelefon képernyőjén, hogy sok pontot szerezzen (Ez minden).

4. Metró szörfösök

Nem túl bonyolult, játék Metró szörfösök csak munkát ad neked futni és kitérni csak. Ezt a játékot gyerekek is nagyon gyakran játsszák, csak muszáj gyorsan fut talán a vasúti pályán és ugrálva, hogy eljussak célvonal. Ez a játék játék közben is nagyon addiktív.

5. Doodle Jump

Amellett, hogy nagyon könnyű, és játszható, miközben lehunyta a szemét, játékokat Doodle ugrás egyedi és más játékmenetet hoz másoktól, mint pl rázza az okostelefont hogy futtassa a karaktert. Működése nagyon egyszerű, csak ráznia kell az okostelefont megnyerni a mérkőzést.

6. Jetpack Joyride

Nagyon egyszerű! Jetpack Joyride egy játék készült Halfbrick fejlesztő ami szintén játék végtelen futó leginkább addiktív, a nagyon könnyű küldetéstől a játék irányításáig tartó nézetnek köszönhetően kényelmes és könnyű, például érintse meg a képernyőt a felfelé lépéshez, majd engedje el, hogy lefelé vagy lefelé mutasson. Egyébként csak játszhatod ezt a játékot anélkül, hogy a képernyőre nézne.

7. Gyümölcs Ninja

Az utolsó az Gyümölcs nindzsa amely az egyik old school Android játék. Ez a játék csak feladatokat ad törje össze a gyümölcsöket A lehető legjobban, a kirakós játékokkal ellentétben, a Fruit Ninja olyan egyszerű, hogy akár egyetlen kézzel is eljátszhatja. Működése nagyon egyszerű, csak törje össze a gyümölcsöt kap a legmagasabb pontszámot.

Ez az 7 legegyszerűbb Android játék csukott szemmel. Szórakozzon, nem kell kihívást jelentő játékokat játszania, mert a végén ez csak érzelmessé tesz, csak egyszerű játékokat játszhat, hogy szórakoztassa magát, ha unatkozik.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found