5 Android játék egyszerű játékmenettel, amelyek garantáltan addiktívak

A mobil játékok robbanásszerűek, mióta az okostelefonok mindenki számára kötelező eszközek lettek. Az iPhone és számos Android-alapú okostelefon megérkezésével az átlagos felnőtt, akinek nincs érdeke a játékokban, váratlanul játékossá vált a mobil játék miatt.

A mobil játékok robbanásszerűek, mióta az okostelefonok mindenki számára kötelező eszközek lettek. Átlagosan az iPhone és több Android-alapú okostelefon jelenlétével felnőttek akinek nulla az érdeke a játékokban, váratlanul gamerré válik a mobil játékok miatt.

Az OK? Igen, mert a mobil játékok kényelmesek a játékban, és többségük játék szabadon játszható aka szabad. Nos, ellentétben a legtöbbször bonyolult vagy bonyolult játékkal bíró PC-s vagy konzolos játékokkal, az Android-os játékok inkább egyszerű de mégis függőséget okozhat. Íme néhány egyszerű játékmenettel rendelkező Android-játék, amelyet ki kell próbálni.

  • A 10 legpihentetőbb Android-játék, a Ngabuburit nem érzi magát sokáig!
  • 10+ legjobb és legnépszerűbb Android-játék 2018, le kell tölteni!

5 Android játék egyszerű játékkal, amelyek garantáltan addiktívak

1. 2048

Lehet, hogy már hallott erről az egy játékról. A 2048 egy játék kirakós játék egy egyszerű játékmenettel, ahol a játékosoknak két azonos számú dobozt kell megnyomniuk, hogy kettős értékű új dobozt hozzanak létre. Szorozzon tovább minden négyzetet, amíg el nem éri a 2048-at stb. Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, ez a játék a valóságban van nem olyan könnyű. A 2048 egyike azoknak a játékoknak, amelyek a játékosokat újra és újra megpróbálják kipróbálni, és természetesen ennyi, mert ez a játék annyira addiktív.

2. Smash Hit

Továbbá létezik egy Smash Hit nevű játék, amelyet általában a stressz enyhítésére játszanak. Ez a játék megköveteli, hogy a játékosok különböző formákban dobják a labdát a pohárba, amelyek blokkolják a játékost. A játék előrehaladtával üveg akadály amelyet bemutatunk is, egyre nehezebb és gyors reflexeket igényel a legyőzéséhez. Az egyik legjobb dolog ebben a játékban a nagyon összetört üveghatás reális. Az egyre növekvő üveggátlásokon kívül az a tény, hogy a játékban lévő labdák korlátozottak, a játéknak saját nehézségekkel jár, bár többnyire játékmenet amit kínálnak, nagyon egyszerű.

3. Limbo

A Limbo az Xbox 360 slágerévé vált játék, amelyet végül PC-re és mobilra is exportálnak. A többi port által generált játékkal ellentétben, amelyek többnyire kudarcot vallanak, a Limbónak még ez is sikerült. Limbo egy fiú történetét meséli el, aki megpróbál nővére lenni a veszélyekkel teli világban. A játékmenet az művészi és egyszerű de félelmetes, hátborzongató légkört teremt ebben a játékban. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy a Limbo valóban sötét játék, mert ez a játék számos érdekes akadályt és rejtvényt tartalmaz, amelyeket meg kell oldani.

4. Zen Bound 2

Nagyon egyszerű koncepció, de csak szakértők képesek megtenni, a Zen Bound 2 megköveteli, hogy a játékosok köteleket rögzítsenek különféle alakú tárgyak köré annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb lefedettséget érjék el. Könnyen hangzik, de a játék előrehaladtával eltart szilárd stratégia mert a megadott kötél rövidebb lesz. A Zen Bound 2 vitathatatlanul kirakós játék, kirakós játékkal, ami meglehetősen fárasztó az elmének. Azzal a ténnyel, hogy ennek a játéknak nincs időkorlátja vagy a gyors elvégzésének szükségessége, ez a játék meglehetősen alkalmassá válik a gyerekek számára.

5. Apró szárnyak

A Tiny Wings játékban a játékosok szárnyak nélküli madarat fognak irányítani, amely megpróbál repülni. Hogyan? vagyis a föld alatt történő „merüléssel”, majd a repülés jelentős időtartamára. A Tiny Wings egy egyszerű koncepciójú játék könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani. Az ebben a játékban kínált dinamikus szintek biztosítják, hogy minden játékos legyen nem kap azonos kialakítású szintet. Ez a játék olyan mini kihívásokkal is fel van szerelve, amelyek megkétszerezik a játékos pontszámait vagy pontjait. Val vel játékmenet Az egyszerű, Apró szárnyak minden korosztály számára alkalmasak.

Ez egy kis információ volt az Androidos játékokról játékmenet egyszerű, ami garantáltan függőséget okoz. A fenti játékok által kínált egyszerű vagy egyszerű koncepció tökéletes azok számára, akik lusták, hogy bonyolultak legyenek. És természetesen a fenti játékok nagyon illenek játszani, miközben arra várnak, hogy megtörjék a gyorsaságot. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found