amíg a google nem hirdeti! Itt van az 5 legjobb torrentoldal 2017-re

Az alábbiakban ajánlásokat találunk a 2017-es legjobb torrentoldalakra, amelyek segítségével játékokat, filmeket, zenéket, fájlokat és így tovább tölthet le.

A kalózkodási oldalak küzdenek a Google és a Microsoft beleegyezése ellen ezeknek a szerzői jogsértéseknek a felszámolására, beleértve magát a Torrent webhelyet is.

Még napjainkban is, a második legnagyobb Torrent webhelyet nevezi meg ExtraTorent, hivatalosan végleg bezárták szolgálatukat.

Nos, nemrég jelent meg a Google legújabb funkciója, a Snippets, ez a szolgáltatás a Google algoritmusainak kombinációja amászni témát, majd jelenítse meg egy speciális oszlopban a keresési eredmények között.

Ez ellentmond a technológiai óriás lépéseinek, amelynek célja a kalózkodási helyek felszámolása. Nem. hinni? Próbáld ki magad.

  • 10 legjobb játék 2017-ből
  • 10 legjobb kalandjáték az Android 2017-en

Itt van az 5 legjobb torrentoldal

1. 1337X

Alapvetően 1337X biztonsági kérdések miatt bezárták, de később megnyitották és újra sikerült kezelni a felhasználói bizalom növelését. Most a webhely milliárdokkal rendelkezik adatbázis amelyek többnyire dalok, filmek, játékok és még sokan mások.

2. Rarbg

Ez a bulgáriai oldal a legjobb Torrent-oldal, amelyet 2016 óta széles körben látogattak el. A Rarbg révén milliárdnyi tartalomhoz férhetünk hozzá, beleértve a tévéműsorokat, filmeket, szoftvereket, dalokat, játékokat, animációkat, animéket és még sok minden mást. Valójában ez az oldal is bekerült a helyek listájába torrentezés legnépszerűbb tavaly.

3. isoHunt

isoHunt egykor a legnagyobb Torrent webhely volt, több millió előfizetővel, de az MPAA 2013-ban bezárta a szolgáltatást. Nem sokkal később a webhelyet egy címmel és tárhely az új.

Most az oldal torrentezés milliárdokkal tért vissza korábbi népszerűségéhez adatbázis amely könnyen elérhető.

4. A kalóz-öböl

A Kalóz-öböl jelenleg a legrégebbi Torrent webhely. Nem csoda, hogy az oldal a legnagyobb és leglátogatottabb oldal.

Ennek elérése azonban kis erőfeszítéseket igényel, mégpedig a szolgáltatás használatát meghatalmazott vagy VPN, ez azért van, mert sok ország letiltotta a hozzáférést az oldalhoz, beleértve Indonéziát is.

5. Démonoid

Demonoid egy népszerű Torrent webhely, amelyet jogi problémák miatt kényszerített bezárással éltek meg, de a webhely két év tapasztalata után visszatért a tevékenységéhez állásidő.

Most a Demonoid visszatért és a legnépszerűbb torrentoldalra vált, ahol az adatok mennyisége eléri a torrent fájlok milliárdjait.

Tehát mit gondol a 2017-es legjobb torrentoldalról? Gyere, add meg visszajelzésedet az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found