a wps connect használatával megszakíthatjuk a wifi jelszavakat

Szeretne csatlakozni a WiFi-hez, de nem tudja a jelszót? A WPS Connect használatának módja: a garantált WiFi automatikusan megnyílik!

Csak arra van mód, hogy megfelelően szörfözhessen okostelefonról és laptopok, beleértve, ha a kvóta fogy, egyikük WiFi kapcsolatot keres.

Nos, a probléma nem minden WiFi-ben van szabadon használható pontosan úgy. Sok nyilvános WiFi is van, amelyet továbbra is használnia kell Jelszó hozzáférési bejegyzésként. Bonyolult?

Ehhez ezúttal az ApkVenue bemutatja a WPS Connect alkalmazást, egy olyan alkalmazást, amelyet gyakran használnak a WiFi-be történő betörésre. Szóval, hogyan használja a WPS Connect alkalmazást? Biztonságos? Gyere, nézzétek együtt!

A WPS Connect használata a WiFi megszakításához

Úgy tűnik, hogy az internet az életünk részévé vált. Internet nélkül úgy érezzük majd az életünket, hogy évtizedekig lemaradunk, mint egy barlangban. Ezért sok szolgáltató nyújt mobil adatcsomag szolgáltatás, plusz WiFi csomag mindenhol gombáznak.

Valójában sokféleképpen lehet ezt megtenni betörni a WiFi jelszavakba. Az egyik mód az AndroDumpper használata.

Csak annyit, hogy ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet egy alkalmazás segítségével feltörni a WiFi jelszavakat az Androidon WPS Connect. Kíváncsi? Tartsa be Jaka felülvizsgálatát, rendben!

Hogyan lehet megszakítani a wifi jelszót az Androidon a WPS Connect segítségével

Maga a WPS Connect használata meglehetősen egyszerű. A módszer nagyon egyszerű és gyors, nagyon! Csak annyit kell tennie, hogy csak kövesse a következő oktatóanyagot, amíg elkészül. A WPS Connect használatának módja:

1. lépés: Először is győződjön meg arról, hogy az Android okostelefonja elkészült-e gyökér állapotban. Használhatja az ApkVenue által írt Android Root alkalmazást itt.

De ne aggódj, WPS Connect Ez továbbra is futtatható olyan okostelefonokon, amelyek nem gyökereztek.

2. lépés: Ezután kérjük, töltse le WPS Connect amelyet az ApkVenue alább adott. Fel is veheti A Google Play, banda.

Apps Produktivitás FroX LETÖLTÉS

3. lépés: A telepítés után futtassa az alkalmazást WPS Connect, később úgy néz ki, mint lent. Kattintson a gombra Letapogatás az elérhető WiFi hálózatok keresésére.

4. lépés: Ha megjelenik a cél WiFi hálózat, kattintson a cél WiFi-re a.

- 5. lépés: Később több lehetőség is megjelenik az opción Válasszon PIN-kódot, kiválaszthatja a PIN-kódot kívánságai szerint (az ApkVenue használja az elsőt).

Azok számára, akiknek Android gyökere van, megteheti jelölje be a Gyökérmódszer használata négyzetet. Közben azok számára, akik még nem gyökereztek, hagyja csak üresen. Ezután kattintson a gombra PRÓBÁLD KI hogy elindítsa a folyamatot nyomon kell követni a jelszavakat.

6. lépés: Amikor megjelenik egy üzenet Figyelem mint alább, csak válassza ki Lehetővé teszi.

7. lépés: Várjon egy percet, ez a folyamat csak kb 10-20 másodpercig csak.

Működött! Így lehet a WPS Connect segítségével megszakítani a WiFi jelszavakat Android telefonján.

Most az a WiFi jelszó, amelyet feltört megjelent az Android képernyőn a kedvenced. Emellett te is automatikusan csatlakozik WiFi hálózatára.

Ez a módszer nagyon egyszerű és sikeresnek bizonyult hogy betörjön a WiFi-be. A különbség a gyökérzetű és a gyökérzet nélküli okostelefonok között a jelszó megjelenítésében található.

Azok számára, akik nem gyökereznek, az Ön Android-készüléke közvetlenül csatlakozik a WiFi hálózathoz, de a jelszó igen nem szerepel a képernyőn Android.

Más, ha az Androidod gyökerezik, akkor a cél WiFi jelszó meg fog jelenni az Android képernyőn. Természetesen ez az Ön igényeitől függ, ha valóban jelszót szeretne kapni, akkor gyökérkezelnie kell az Androidját.

WiFi jelszavakra törve biztonságos?

Egyre több gombával WiFi megszakító alkalmazás a legjobb a kibertérben, annál több esetben fordul elő WiFi megsértés. Annak ellenére, hogy első pillantásra ez veszélyes azok számára, akik rendelkeznek WiFi-vel, a hatás nem kevésbé veszélyes az Ön számára, tudod!

Természetesen külön károsíthat más embereket és szolgáltatókat ha megszakítja a hálózatot, nem lehetetlen, hogy a mobiltelefonján lévő személyes adatok véletlenül kerülnek megadásra lopott a betörési folyamat során.

Ezen kívül van rosszindulatú programok vagy vírusok veszélye amelyet be lehet írni a mobiltelefonjára, különösen, ha nyilvános helyeken tör be a WiFi-be, ahol a biztonság nem annyira garantált.

Ezért Jaka ne ajánlja ezt a módszert, hacsak nem kell valóban csatlakoznia az internethez. Érted, banda?

Annyi tipp és a WPS Connect alkalmazás használata. Még egyszer emlékeztetlek benneteket, hogy ez a Jaka csak tippeket oszt meg, a végén neked is bölcsen kell választanod, mikor és mikor nem.

Az ApkVenue reméli, hogy ez a cikk hasznos lesz azok számára, akik olvasnak. Ne felejtsd el Ossza meg barátainak, hogy ők is megtudhassák.