12 legjobb motorkerékpár-verseny 2019-ben

Mint a gyorshajtás? Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb motorkerékpár-játékokat Androidon és PC-n, amelyek offline és online is játszhatók (Moto GP, drag race és motor cross).

Rajongó vagy Valentino Rossi, egy MotoGP versenyző, akinek karrierje és eredményei már nem kétségesek, banda?

Talán azt szeretné, ha olyan lenne, mint ő, igaz? Ahelyett, hogy haszontalan úton versenyezne, jobb követni Jaka módszerét.

Amellett, hogy nem fizet semmilyen díjat, nem kell félnie a rendőri jegy megszerzésének kockázatától vagy akár egy életveszélyes balesettől is.

Tehát ezúttal az ApkVenue foglalta össze a gyűjteményt legjobb motorkerékpár-verseny 2019 amelyet Android telefonján és PC-jén vagy játékkonzolján játszhat.

Ajánlások a legújabb és legjobb motorkerékpár-versenyekhez 2019-ben

Kezdődjön a játékműfaj A versenyzést nemcsak a gyors és fényűző autók sora uralja, például a Lamborghini, a Ferrari és a Bugatti bandák.

Vannak olyan csoportok is, akiket jobban érdekel a kétkerekű járművek, más néven motorkerékpárok versenyzése, amelyek mozgékonyabbak és extrémebb manőverezhetők.

Kíváncsi ugyanaz motorkerékpár verseny játék mit ajánl az ApkVenue ezúttal? Gyere, nézd meg az alábbi teljes listát.

A legjobb Android Motorcycle Racing Games 2019 listája

Először is, az ApkVenue rendelkezik egy listával a legjobb motorkerékpár-játék az Android számára amelyek többségét ingyenesen játszhatja le, ha letölti a Google Play Áruházból.

Ezenkívül az ApkVenue legtöbb ajánlása a motorversenyzés offline így nem kell internetkvóta a lejátszáshoz. Kíváncsi vagy?

1. Traffic Rider

Azok számára, akik fel akarják tölteni az adrenalint, Traffic Rider lehet az egyik androidos motorkerékpár-játék, amelyet ki kell próbálni.

Itt jónak kell lennie, hogy elkerülje azokat a járműveket, amelyek elhaladnak előtted, miközben a lehető leggyorsabban és a lehető leggyorsabban vezetik a kerékpárt.

Itt különféle motorkerékpárokat választhat, amelyek hangjellemzőkkel és megjelenéssel rendelkeznek, mint egy igazi motorkerékpár. Első személy szemszögéből nézve minden bizonnyal még valóságosabbá teszi ezt a játékot.

RészletTraffic Rider
FejlesztőSoner Kara
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Soner Kara Racing Games LETÖLTÉS

2. Cafe Racer

Ha Android motorkerékpár-versenyjátékot keres offline amelyet könnyedén játszanak, Cafe Racer be kell mennie könyvtár a játékod!

Játékmenet kínált nem sokban különbözik a Traffic Rider-től. Világossá teszi az a grafika, amely rácsanimációt használ, a 64 bites játékok stílusát.

De ne tévedjen, még akkor sem fejlesztő kihívást jelentő játékot ígér agresszív mesterséges intelligenciával és kanyargós pályákkal, nemcsak egyenes utakon.

RészletCafe Racer
FejlesztőPiguinSoft
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés1.000.000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Játékok letöltése

Egyéb Android motorkerékpár-verseny játékok ...

3. Próba Xtreme 4

Következik egy játék címmel Próba Xtreme 4 amely megköveteli, hogy különféle nehéz akadályokat piszkálógéppel dobjon fel.

A játék egyik jellemzője az Többjátékos mód, ahol online játszhat és versenyezhet más játékosokkal valós idő.

Verseny játék motoros kereszt Ez természetesen valóban stimulálja az adrenalint a 3D-s grafikákkal, amelyek valóságosnak tűnnek és elrontják a szemet.

RészletPróba Xtreme 4
FejlesztőDeemedya INC
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Deemedya Racing Games LETÖLTÉS

4. MotoGP Racing '19

Motorkerékpár-játékokról beszélve természetesen nem hagyhatja ki MotoGP Racing '19 amely közvetlenül alkalmazkodik a világ legnépszerűbb motorverseny-sorozatához, a bandához.

Részt vegyen felület Az Android, ez az ingyenes motorkerékpár-verseny játék, valamivel bonyolultabb vezérlőkkel rendelkezik.

Itt arra kell összpontosítania, hogy a verseny alatt fékezésre nyomja a benzint. Sőt, elérhető Karrier mód azok számára, akik úttörő szerepet játszanak abban, hogy profi versenyzők lehessenek a semmiből.

Motoros versenyjátékként online multiplayer, természetesen a MotoGP Racing '19-nek adat internetre vagy WiFi hálózatra van szüksége a lejátszásához!

RészletMotoGP Racing '19
FejlesztőWePlay Media LLC
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret52 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt: MotoGP Racing '19 a Google Play Áruházon keresztül

5. Igazi Bike Racing

Ha a könnyű verziót szeretné, van még egy játék Igazi Bike Racing amely versenyautókat is elfogadott moto gp különféle áramkörökkel.

A játék módokat is biztosít online multiplayer együtt játszani játékos mások a világ minden tájáról.

Itt be kell fejeznie a versenyt, hogy pénzt lehessen szereznifrissítés a karaktered és a motorod.

A Real Bike Racing egyedülálló módon támogatja az alias VR módot is virtuális valóság hogy a verseny még valóságosabbnak érezze magát, banda.

RészletIgazi Bike Racing
FejlesztőDőlt játék
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret21 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Játékok letöltése

6. Top Bike: Street Racing & Moto Drag Rider

Ahogy a neve is mutatja, Top Bike: Street Racing és Moto Drag Rider bemutatja az utcai versenyzés fogalmát.

Motoros versenyjátékokban húzás Ezzel 1vs1-vel kell szembenéznie egy egyenes pályán, és a leggyorsabban a célba kell érnie ahhoz, hogy győztesként jöhessen ki.

Ebben a játékban több mint 70 módosított motorkerékpár közül lehet választani. Játékmenetez is meglehetősen egyszerű, csak mozgassa felfelé a motor sebességét bizonyos fordulatszám mellett, hogy a leggyorsabb banda legyen.

RészletTop Bike: Street Racing és Moto Drag Rider
FejlesztőT-Bull
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés5 000 000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Top Bike: Street Racing és Moto Drag Rider a Google Play Áruházon keresztül

A legjobb PC-s motorkerékpár-versenyek listája 2019

A Need for Speed ​​és a Gran Turismo nagy neveken kívül vannak táblagépek is PC motorkerékpár verseny játék ami nem alacsonyabb a kettőnél franchise legnagyobb játék akkor.

Itt az ApkVenue a PC-n és más játékkonzolokon a legjobb motorkerékpár-játékokat fogja ajánlani, amelyeket bandával kell játszani.

1. MotoGP 19

MotoGP 19 A legújabb sorozatként érkezik franchise A legjobb PC-s motorkerékpár-versenyjáték, amely már 2000-es megjelenése óta kielégítő eredményekkel rendelkezik.

Körbemenni fejlesztő míg most a Milestone égisze alatt a MotoGP játék egyértelműen különféle fejlesztéseket kap, grafikusan, játékmenet, és egyéb kiegészítő funkciókat.

A Milestone még 2016-ban is kiadott egy verziót spin-off című MotoGP-től Valentino Rossi: A játék ami szintén tisztelgés ennek a MotoGP-nek, a bandának az élő legendája előtt.

RészletMotoGP 19
FejlesztőMilestone srl
KiadóMilestonr srl
Kiadási dátum2019. június 6
MűfajVerseny
ÉrtékelésNagyon pozitív - 86% (Gőz)|*
ÁrRp104,999 (Gőz)

2. MXGP 2019

Ha a MotoGP az aszfaltpályán versenyez, akkor az különbözik az azt használó MXGP-től motoros kereszt akik a szárazföld, a bandák által uralt terepen versenyeznek.

Származott fejlesztő ugyanaz a dolog, nevezetesen a Milestone készíti el a játékot MXGP 2019 minősége nem sokkal kevesebb a MotoGP 19-höz képest.

Amellett, hogy a pályákat az MXGP világbajnokság versenyzőihez igazítják, bemutatják a saját pálya építésének lehetőségeit is.

RészletMXGP 2019 - A hivatalos motokrossz videojáték
FejlesztőMilestone srl
KiadóMilestonr srl
Kiadási dátum2019. augusztus 27
MűfajVerseny
ÉrtékelésNagyon pozitív - 81% (Gőz)|*
ÁrRp104,999 (Gőz)

Egyéb PC motorkerékpár-verseny játékok ...

3. 3. lovaglás

Mérföldkő, fejlesztő Ennek az olasz játéknak számos portfóliója van a világon népszerű versenyjátékok, bandák fejlesztésében.

Beleértve a 3. lovaglás amelyet sok játékos a kétkerekű játék "Forza Horizon" változatának nevez.

A Ride 3-ban 230 olyan motort találhat, amely 1966-ból jött ki. 30 szám is választható és lejátszható rajta.

Részlet3. LOVAGLÁS
FejlesztőMilestone srl
KiadóMilestonr srl
Kiadási dátum2018. november 30
MűfajVerseny
ÉrtékelésTöbbnyire pozitív - 76% (Gőz)|*
ÁrIDR 83,999 (Gőz)

4. TT Man-sziget: Ride on the Edge

Szeretne megtapasztalni vad motorkerékpár-versenyeket vidéki utakon? Nos, talán ** TT Man-sziget: Ride on the Edge ** lehet a gyógymód.

Itt egy 1000 köbcentiméteres motorkerékpárral felfegyverzett versenyt mutatnak be a tipikus vidéki utakon, amelyek kanyargósak, göröngyösek és még szakadékokkal is körülvéve.

Természetesen egy ilyen mezőnyben a koncentrációra kell támaszkodnia, hogy rögzítse a leggyorsabb időt, és megnyerje a TT Bajnokok címét, bandát.

RészletTT Man-sziget
FejlesztőKT Racing
KiadóBigben Interactive
Kiadási dátum2018. március 27
MűfajVerseny
ÉrtékelésTöbbnyire pozitív - 71% (Gőz)|*
ÁrRp136,499, - (Gőz)

5. Útváltás

Rajongsz a Road Rash című legjobb PlayStation 1 játékért? Talán ez a brutális motorverseny lesz a megfelelő nosztalgikus játék!

Útváltás ez valóban egy olyan játék, amely a Road Rash-től merít ihletet, és számos változtatást nyújt, például a grafika minőségét játékmenet-övé.

Ha a Road Rash-en csak fegyverekkel lesz fegyveres közelharc, akkor a Road Redemptionben vannak lőfegyverek is, például pisztolyok, puskák stb. rakétavető.

RészletÚtváltás
FejlesztőEQ-játékok, Pixel Dash Studios
KiadóTripwire Interactive
Kiadási dátum2018. október 4
MűfajVerseny
ÉrtékelésNagyon pozitív - 81% (Gőz)|*
ÁrIDR 43.599 (Gőz)

6. Fúziós vizsgálatok

Ha tovább tudja játszani a Trial Xtreme 4-et mobil platform, akkor érezheted a játék PC-s verzióját is Fúziós vizsgálatok.

Konzol stílusú grafikával next-gen, A Trials Fusion az előrejelzések szerint az egyik legjobb motorkerékpár-versenyjáték, amely számára nagyon ajánlott a játék.

A világítástól kezdve a környező környezetig garantáltan elrontja a szemét és rabja lesz a játéktól!

RészletFúziós vizsgálatok
FejlesztőRedLynx
KiadóUbisoft
Kiadási dátum2014. április 25
MűfajVerseny
ÉrtékelésVegyes - 65% (Gőz)|*
ÁrRp77,860, - (Gőz)

Bónusz: A legjobb 2019-es autóverseny-játékok gyűjteménye Androidra és PC-re

A motorkerékpár-verseny témája mellett olyan autóverseny-játékokat is játszhat, amelyek nem kevésbé izgalmasak és feszültebbek, mint a fenti ajánlások felsorolása.

Ajánlásokért a legújabb és legjobb autóverseny játék 2019 Androidra és PC-re az alábbi cikket teljes egészében láthatja, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Versenyjátékok listája Offline Legjobb az Androidon, játsszon az internetes kvótamentesen!

Ezek a legjobb Android és PC motorkerékpár-versenyajánlatok azok számára, akik szeretik a gyorshajtást, de biztonságos módon.

Emlékezik! A fenti játékok csak szórakoztató médiák számára készültek, és ne próbálkozzanak a való világban szakértői felügyelet nélkül. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Versenyjátékok vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.