telepítése tilos! Ez 8 eredeti szellem detektor android alkalmazás

Kíváncsi a körülötted lévő kísérteties alakokra? Töltse le az eredeti szellemfelismerő alkalmazást a következő Android telefonokhoz.

Korábban JalanTikus írt egy hívott szellemfelderítő alkalmazásról Ghost Radar. Kiderült, hogy a Ghost Radar mellett számos más alkalmazás is használható a szellemek jelenlétének kimutatására.

Ha kíváncsi vagy, tudni akarod, hány szellem van körülötted. Kipróbálhatja a következő legpontosabb valós szellemfelismerő Android-alkalmazások egyikét.

De az ApkVenue nem viseli azokat a következményeket, amelyek a telepítés után sújtanak. Itt van a teljes áttekintés:

A legpontosabb Real Ghost Detector Android alkalmazás

1. Ghost Radar Ultimate Tréfa

Ghost Radar Ultimate Tréfa egy szellemfelismerő alkalmazás az Android számára, amely szellemek felkutatására és a paranormális tevékenység észlelésére szolgál, bárhol is vannak.

Különféle okostelefon-érzékelők használata szkennelés, ez az alkalmazás gyorsan képes észlelni a közelében lévő szellemek jelenlétét.

A Ghost Radar Ultimate Prank szellemdetektoros Android alkalmazás mérete 4,6 MB, és több mint egymilliószor töltötték le a Play Áruházból.

2. Ghost Camera Radar Joke

Ghost Camera Radar Joke egy Android alkalmazás, amely az Android kameráját szellemfogó kamerává változtatja. A kamerán látható szellemek nagyon valóságosak lesznek. Tehát ügyeljen arra, hogy ne féljen a használatakor.

Ez a Ghost Camera Radar Joke szellemdetektáló alkalmazás 11 MB méretű, és több mint egymilliószor töltötték le a Playstore-ból.

3. Ghost Radar Camera

A Ghost Radar Camera olyan alkalmazás, amellyel a korábban készített fényképekből megismerheti a szellemeket. A felhasználók különféle szellemképeket is hozzáadhatnak minden egyes fényképhez.

Az Android Ghost Radar Camera legpontosabb szellemfelismerő alkalmazása 4,1 MB méretű, és több mint 100 ezerszer töltötték le.

4. Szellemdetektor

Ghost Detector egy olyan alkalmazás, amely elemzi a körülötted lévő különféle energiákat és megjeleníti azokat a radaron. Ezenkívül ez az alkalmazás észleli az elektronikus termékek különböző frekvenciáit is, például a TV-t, router, számítógépek, töltők, mobiltelefonok és így tovább.

A Ghost Detector alkalmazás mérete 1,1 MB, és több mint egymilliószor töltötték le.

5. Camera Ghost Radar

Camera Ghost Radar ez az alkalmazás az Android kameráját szellemfogó kamerává változtatja. Vigyázz, az itt megjelenő szellemek jól is nézhetnek ki, és nagyon ijesztőek is lehetnek.

A Camera Ghost Radar szellemérzékelő alkalmazás mérete 8,3 MB, és több mint 5 millió alkalommal töltötték le.

6. Ghost Detector Pro

Ghost Detector Pro az egyik legjobb szellemfelismerő alkalmazás az Androidon. Ez az alkalmazás képes érzékelni a különböző mágneses hullámokat az Android szenzor segítségével. Vannak különféle bőr amelyet kipróbálhat, ha szellemészlelést végez.

A Ghost Detector Pro szellemdetektoros alkalmazás mérete 13 MB, és több mint egymilliószor töltötték le a Play Áruházból.

7. Szellemradar

Ghost Radar egy paranormális Android-alkalmazás, amely hasznos a körülötted lévő összes szellem észleléséhez. A Ghost Radar körülnéz, és megmutatja, hány szellem van.

A Ghost Radar szellemfelismerő alkalmazás mérete 4,8 MB, és több mint 5 millió alkalommal töltötték le a Play Áruházból.

8. Ghost Sensor - EM4 detektor

Utolsó az Ghost Sensor - EM4 detektor. Ezt a szellemfelismerő alkalmazást a Nextep Ent készítette. Ez az alkalmazás érzékelőt nyújt, ha kísértetek vannak körülötted. Minél közelebb van a szellem, annál erősebb lesz az érzékelő.

Ezek a legpontosabb szellemfelismerő Android-alkalmazások, amelyeket kipróbálhat. Ha van más alkalmazásod, akkor Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Tudnod kell, hogy a fenti alkalmazások csak barátok tréfálkozására szolgálnak. Ezek az alkalmazások nem használhatók valós szellemek felderítésére. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket szellem vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.