ping magyarázat, ez teszi az internetet stabilá!

Az internet instabil, a magas pingértékek miatt. Érted, mi az a ping? Hogyan határozhatja meg a ping az internetkapcsolat stabilitását? Gyere, nézd meg!

A világ szinte minden számítógépe már csatlakozik az internethez, ami általánossá teszi az internetet. Annak ellenére, hogy az internet elterjedt, nem minden internetes hely gyors. Valójában egyes helyeken gyakran tapasztalható szakaszos vagy instabil internet.

Az internet instabil a magas pingértékek miatt. Érted, mi az a ping? Hogyan határozhatja meg a ping az internetkapcsolat stabilitását? Gyere, nézd meg!

  • REKORD! Ez a leggyorsabb internethálózat 100 Gbps sebességgel
  • Szeretne ingyenes internetet, ez a gyermek sikeresen feltörte a 4G hálózatot
  • 10 ország a világ leggyorsabb 4G LTE internetes hálózatával

Ping magyarázat, amely stabilá teszi az internetet

Fotó forrása: Kép: SpeedTest

Videóval jelentett Techquickie. A Ping egy olyan módszer, amellyel megmérhetjük az adatcsomagok küldésének és küldésének idejét két eszköz között, általában egységekben ms (milli másodperc). Például az A számítógép adatokat küld a B számítógépre, majd a B számítógép választ küld az A számítógépre, ez ping.

Fotó forrása: Kép: HowToGeek

Mennyire fontos a ping?

Az alacsony ping nagyon fontos lesz, ha olyan szoftvert használ, amely nem az adatméretre, hanem az adatsebességre összpontosít. Ilyen szoftverek például az online játékok, az élő közvetítés és az IoT (tárgyak internete) vezérlése.

Próbáljunk meg ügyet venni online játék. Az online játékokban a nagy adatokat, például a játék textúráit a számítógép merevlemezén tárolják. Azonban internetkapcsolatra van szükség olyan apró adatok küldéséhez, mint például a játékos helyének koordinátái és golyó lövések. Az adatok kicsiek, de gyorsan el kell őket küldeni. Alacsony pingre nagyon szükség van.

Fotó forrása: Kép: WallpaperSafari

Az alacsony pingszint szükségtelen lehet, ha ...

A szörfözéshez nem mindig kell nagyon alacsony ping. Például, ha olyan szoftvert használ, amely a nagy adatokra összpontosít, még inkább, ha a szoftver rendelkezik egy előterhelés funkcióval. Például, mint a Youtube nézése vagy az IDM-mel való letöltés.

Például abban az esetben nézd meg a Youtube-ot. A Youtube nézésekor valójában olyan, mintha filmet töltenénk le. Mondja, hogy 100 MB méretű. Nem számít az időzítés, az a fontos, hogy 100 MB legyen letöltve. Ha letöltődik, akkor garantáltan a Youtube videó zökkenőmentesen fog futni. Tehát nincs szüksége alacsony késleltetési időre, az a fontos, hogy az Mbps nagy legyen.

Indított Techquickie videók

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A ping viszonylag egyszerű. Annak ellenére, hogy egyszerű, nem szabad tévedni, tudnia kell, mikor kell alacsony pingelni, és mikor nem. Remélem, hogy ez az információ hasznos. Ne felejtsd el megosztani a véleményed!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Internet vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found