akarsz ps4 játékokat játszani androidos telefon használatával? Itt van, hogyan!

A játék szórakoztató. Nos, az ApkVenue szórakoztató módon elárulja a PS4 élvezetét, vagyis egy Android telefonon való lejátszást!

Akit nem ismer Play Station Most? A PlayStation egy Játék Konzol készítette Sony 1994-ben, és konzol lett, amelyre a játékosok vágynak. Nyilvánvaló, hogy a játék a PlayStation-en nagyon jó minőségűnek bizonyult.

Jelenleg a PlayStation belépett 4. generáció. Nagyon jó játék a PlayStation 4 (PS4) játékkal. kívül játékmenetjó, remek grafikákat is kínál. Nos, ezúttal az ApkVenue egy újabb szórakoztató módszert fog mondani a PS4 élvezetéről, nevezetesen a PS4 játékok játékáról egy Android mobiltelefonon keresztül. Gyerünk, hallgassunk!

  • Szórakozás! Népszerű PlayStation játék, a "Bully" Androidra érkezik
  • Minden idők 8 legrosszabb Playstation 2 (PS 2) játéka
  • Minden idők 10 legrosszabb Playstation (PS 1) játéka

Play PlayStation 4 játékokat androidos telefonokon

Amikor PS-t akarunk játszani, problémáink vannak, talán azért, mert a családi tévét használják, vagy utazunk. Általában az ApkVenue megoldása a monitor használata hordozható ami olyan, mint egy laptop. De tudod mit? Most Android-okostelefonját monitorként használhatja a PlayStation 4 játékához!

Valójában ez hivatalosan megtehető egy speciális alkalmazás, nevezetesen PlayStation Remote. De sajnos ez az alkalmazás csak soros okostelefonokon használható Xperia Csak Sony kimenet. A mai megbeszélés során minden androidos okostelefon használható erre!

Korai előkészületek

A kezdés előtt az ApkVenue megköszönte a fórum fejlesztőinek XDA ami ezt lehetővé tette. Nos, itt kell előkészíteni:

  • A PlayStation 4 csatlakozik PSN-fiók.
  • Bármely Android okostelefon Android 4.2 felett.

Smartphone előkészítés

Első, Letöltés és telepítés a következő alkalmazásokat okostelefonon keresztül. Kattintson ide a letöltési link megtekintéséhez. Ha igen, megjelenik egy ilyen képernyő.

Ezután elkezdheti a kapcsolatot bluetooth vezérlő ha akarja, vagy PS4 vezérlő, vagy harmadik fél vezérlője. De használhatja is érintésvezérlés mint irányító. Ha használja harmadik fél adatkezelői, további konfigurációra lesz szükség a testreszabáshoz.

Utána Belépés a PSN-fiókjába, a kijelző az alábbiak szerint jelenik meg.

Kapcsolja be a PlayStation 4-et

Itt az ideje elkezdeni váltani a PS4-re. Kapcsolja be és lépjen be a menübe beállítás az alábbiak szerint.

válassza távoli játék, majd válassza a lehetőséget Eszköz hozzáadása.

Ezután nyolc szám jelenik meg az alábbiak szerint. Írja be ezt a számot az okostelefonba.

Miután beírta ezt a számot az okostelefonba, íme az eredmények.

Nos, ott van hogyan lehet PS4 játékokat játszani egy Android mobiltelefonon keresztül. Könnyű, igaz? Ezt az XDA harmadik fél fejlesztőinek kemény munkája tette lehetővé. Most az ApkVenue olyan PS4 játékokat tud játszani, mint a használata Nintendo Switch újak, mindenütt hordozhatóak. Tehát sok sikert, ha problémái vannak, ne felejtsen el itt megjegyzést tenni!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found