hogyan lehet gyorsan jóváhagyni a hitelképeket

Még mindig zavart abban, hogyan kell regisztrálni egy Kredivo-fiókra az álomeszköz telepítéséhez? Itt vannak a könnyű lépések a 2021-es Kredivo-fiók regisztrációjához.

A Kredivo regisztrálása nagyon egyszerű és egyáltalán nem bonyolult. A Kredivo regisztrációjával részletekben fizethet álmai különféle tételeiért. Nézze meg ebben a cikkben!

A technológia gyors fejlődésének köszönhetően a pénzügyi tranzakciós folyamat digitálisan is elvégezhető, ami természetesen nagyon praktikus és egyszerű.

Valójában most mindent meg lehet tenni a pénzkölcsön vagy törlesztőrészletek igényléséhez, csak egy kölcsönpénz alkalmazás segítségével az Android vagy iOS mobiltelefonján.

Nagyon sok alkalmazás használható erre, az egyik az Kredivo, egy digitális hitelkártya alkalmazás, amely megkönnyíti a vásárolni kívánt termékek visszafizetését.

Jelszóként most vásárolhat, és 30 napon belül később fizethet, kamat nélkül vagy részletekben. Nagyon érdekes, igaz?

A Kredivo regisztrálásának feltételei

Mielőtt Jaka elmagyarázná, hogyan kell regisztrálni egy Kredivo-fiókra, győződjön meg arról, hogy megfelel-e az alábbi követelményeknek, hogy a jelentését gyorsan elfogadhassa.

  • Indonéz állampolgár (WNI) státusza.
  • 18 és 60 éves kor között.
  • Lakóhelye Nagy-Jakarta, Bandung város, Surabaya, Medan, Palembang, Semarang, Bali-sziget, Malang, Makassar, Yogyakarta, Solo, Cirebon és Sukabumi.
  • Minimális havi 3 millió IDR jövedelem.

Ha megfelel a fenti követelményeknek, később jelentkezhet egy Kredivo Basic és Premium fiók létrehozására. Mi a különbség a kettő között?

Kredivo Basic számlaKredivo Premium számla
0% kamat, 3 millió IDR maximális limit, maximális futamidő 30 napHavi 2,6% kamat, 30 millió IDR maximális határ, 1 000 000 IDR minimális kiadás, 3, 6, 12 hónapos tenor választás

Ez különbözteti meg a kettőt. Csak azt a fiókot kell választania, amelyet a képességei és vágyai szerint szeretne.

Hogyan lehet egyszerűen regisztrálni egy Kredivo-fiókot a HP-n

A kínált előnyökkel nagy szükség van olyan digitális hitelkártya-alkalmazások készítésére, mint a Kredivo. Tudja azonban, hogyan kell regisztrálni egy Kredivo-fiókot azonnali jóváhagyáshoz?

Nos, azok számára, akik regisztrálni szeretnének a Kredivo-ba, de nem tudják, hogyan, itt az ApkVenue elmagyarázza a teljes lépéseket.

Gyerünk, csak nézd meg, hogyan lehet regisztrálni a következő 12 hónapos Kredivo részletre.

  1. Letöltés Kredivo alkalmazást, nyissa meg az alkalmazást, majd nyomja meg a gombot Fogj neki.
Pénzügyi alkalmazások PT FinAccel Digital Indonesia LETÖLTÉS
  1. válassza Jelentkezzen a Kredivo-ra.
  1. Válassza ki a fiók típusát. Választhat alap- és prémium számlákat igényei szerint, majd kattintson a gombra Folytatni.
  1. Töltse ki az adatokat szükséges, például fényképes igazolvány, fénykép szelfiés számlák piactér. Ha elkészült, válassza a gombot Beküldés.
  1. Teljes személyes adatok kezdve a névtől, a lakcímetől, a teljes fizetéstől és másoktól. Ezután ellenőrizze a megállapodást és válassza a gombot Beküldés.
  1. Várja meg, amíg a Kredivo csapata tovább felveszi Önnel a kapcsolatot, mert fiókja bekerül a Kredivo csapat ellenőrzési folyamatába.

A Kredivo erősségei és gyengeségei

Nem kevés olyan eset van, amikor az emberek eladósodnak online. Ez azért történhet meg, mert nem tudják részletesen, milyen előnyei és hátrányai vannak a felhasznált alkalmazásoknak.

Tehát, mielőtt regisztrálna egy Kredivo fiókra, először meg kell határoznia a kínált előnyöket és hátrányokat, hogy ne érezze magát csapdában.

A Kredivo alkalmazás előnyei

Azok számára, akik a Kredivo alkalmazást szeretnék választani hitel felvételéhez online, itt vannak az alkalmazás által kínált előnyök.

1. A korlátok száma elég nagy

Tudja, hogy a Kredivo alkalmazás által megadott korlátok száma meglehetősen nagy.

Ha regisztrál Fizetési számla 30 napon belül a megadott összeg 3 millió IDR. Közben, ha regisztrál Részletszámla, akár 20 millió IDR-t is elérhet.

2. Könnyű hitelnyújtási folyamat

Ellentétben azzal, amikor pénzt vesz fel hitelintézeten vagy bankon keresztül, amelyhez sok igazoló dokumentum szükséges, a Kredivo megkönnyíti mindezek elvégzését.

Hogyan lehet kölcsönkérni pénzt a Kredivótól, nagyon egyszerű, mert csak az okostelefonra, az internetes csomagra, valamint a fényképes dokumentumokra és a személyes adatokra támaszkodik.

Emellett folyamat jóváhagyásez sem olyan hosszú, tudod. Valójában 1x24 órán belül megkaphatja hitelkeretét olyan felmérési folyamat nélkül, mint például ha banki hitelt vesz fel.

3. DP nélkül

A Kredivo alkalmazás szintén előnyt nyújt, nevezetesen annak hiányát előleg (DP), adminisztrációs díjak és éves díjak, mint például a szokásos hitelkártyák, bandák.

Ez minden bizonnyal a Kredivo egyik előnye, amely vonzza az ügyfeleket.

Így csak a termék árát kell fizetnie plusz a fix kamatláb.

A Kredivo alkalmazás hátrányai

Nem csak előnyök, kölcsönkérelmek online beleértve a Kredivót is, természetesen számos hiányossága van, amelyeket tudnia kell.

Íme a Kredivo használatának néhány hátránya. A legjobb, ha először megnézi ezt, mielőtt megkóstolná a Kredivót egy csalónak.

1. Kamatlábak

Nem sokban különbözik a hiteligényléstől online Ezen kívül a Kredivo kamatot számít fel ügyfeleinek. A Kredivo alkalmazás által kínált kamatláb Rp 2.6% havonta.

Ezért jobb, ha alaposan megfontolja a hitelfelvételi eszköz igénybevételéről szóló döntést online ez azért van, mert a Kredivo kamatlába meglehetősen nagy.

2. Késői díjak

A kamatlábak mellett természetesen bírságok is felszámításra kerülnek az ügyfelek számára, amikor késnek a részletfizetésekről.

Maga a Kredivo alkalmazás esetében a késedelmi kötbér kb 3% havonta.

Tehát, ha továbbra is szeretné használni a hitelfelvételi lehetőséget online Győződjön meg arról, hogy minden hónapban képes fizetni a megbeszélt esedékességi napnak megfelelően, igen.

Tenor és Kredivo tranzakciószimulációs táblázat

A Kredivo maga is tenorokat biztosít ügyfeleinek 3 hónap, 6 hónap, amíg a leghosszabb 12 hónap legfeljebb 20 millió IDR hitelkerettel.

Nos, azok számára, akik érdeklődnek a Kredivo által kínált online pénzkölcsönzési lehetőség iránt, itt egy Kredivo tranzakciószimulációs táblázatot adunk meg.

Jegyzet:

Fizetési lehetőségek30 nap3 hónap6 hónap12 hónap
Kamat havonta0%2,60%2,60%2,60%
Részletek havonta-718 670 IDRIDR 385,340IDR 218,670
Teljes fizetés2 000 000 IDRIDR 2.156.0102 312 040 IDR2 624 040 IDR

Tippek a Kredivo gyors benyújtásának jóváhagyásához

Állapotban sürgős, természetesen gyorsan szükség van alapokra. Sajnos számos dolog miatt a Kredivo alkalmazás elfogadása, sőt elutasítása sokáig tart.

Ennek megakadályozása érdekében az ApkVenue tippekkel és trükkökkel rendelkezik, hogy a Kredivo alkalmazását gyorsan jóváhagyják és azonnal átadják. Íme a tippek:

  1. Ellenőrizze, hogy megfelel-e a követelményeknek: Győződjön meg arról, hogy minden alapvető követelménynek eleget tett, a kortól, a lakóhelytől kezdve a jövedelemig.

  2. Ellenőrizze még egyszer a Dokumentumok és az adatok teljességét: Ügyeljen arra, hogy a dokumentumok között ne legyenek tipográfiai hibák vagy akár az adatok közötti különbségek, mivel ez meghosszabbíthatja a jóváhagyási folyamatot.

  3. Figyeljen a Bérlevélre és Pénzforgalom: A minimális jövedelem (havi 3 millió) teljesítése mellett győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e ilyennel pénzforgalom egészséges, például adósságmentesen vagy rendszeresen törlesztve az adósságot.

Így regisztrálták a Kredivót, hogyan regisztrálták a Kredivót 12 hónapos törlesztőrészlettel, annak előnyeivel és hátrányaival, valamint a Kredivo alkalmazás által biztosított tenorral.

Hogyan, még mindig érdekli a pénzkölcsön igénybevétele online felajánlotta Kredivo?

Jobb, ha alaposan megfontolja döntését, nehogy eladósodjon, na!

Olvassa el a cikkeket is Fintech egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found