7 film, amely a pokol borzalmait ábrázolja, garantálja az automatikus bűnbánatot!

Szeretsz még mindig vétkezni és szomorúvá tenni szüleidet? Jobb, ha 7 filmet nézel meg, amelyek leírják ennek a pokolnak a borzalmát, hogy bűnbánatot tartsanak, bandázzanak

Pokol egy végső hely azoknak a halottaknak, akik gonoszak voltak, miközben a világban éltek. Legalábbis ezt tanítja a világ számos vallása.

Bár minden vallásnak, kultúrának és történetnek megvan a maga pokolleírása, mindezen leírások között van egy közös vonás.

Ha filmekben szerepel, a pokol bűnösöket tartalmaz, akiket kegyetlenül kínoznak egy nagyon szörnyű helyen.

7 film, amely leírja a pokol borzalmait

A filmek nemcsak egyszer-kétszer a pokol történetét mesélik el. A poklot gyakran ábrázolják horrorfilmekben, drámákban, még vígjátékokban is.

Ebben a cikkben az ApkVenue arról fog beszélni 7 film, amelyek egy kis betekintést nyújtanak a pokol borzalmaiba.

Az ApkVenue garantálja, hogy megbánja és azonnal imádja ezt a hét filmet. Kíváncsi? Nézze meg a következő cikket, banda!

1. Konstantin (2005)

Konstantin egy akció- és horrorfilm Keanu Reeves főszereplésével. Sokan nem tudják, hogy John Constantine egy DC Univerzum karakter.

Azt mondja egy pszichés nyomozónak, akinek a pokolba kell mennie, hogy démonokkal, sőt angyalokkal is megküzdjön, hogy megmentse egy lány életét.

Ebben a filmben a pokolt ábrázolják, mint a világot posztapokaliptikus atombombától, bandától. Talán ez a film azt akarja mondani, hogy a világ, amelyben élünk, valójában pokol.

2. Esemény Horizon (1997)

Esemény Horizon egy Sci-Fidan horrorfilm, rendezője Paul W.S. Anderson. Ez a film csak néhány másodpercnyi jelenetet szül a pokolban, de még mindig szörnyű.

Mesél egy Event Horizon nevű űrhajó legénységéről, aki hirtelen eltűnik a pályáról, majd évekkel később újra felbukkan egy pusztított állapotban.

Kiderült, hogy a gép és a személyzet ehelyett teleportál a pokolba, bandába. A film fene jelenete szörnyű és annyira szadista, hogy sokat vágnak, banda.

3. Jigoku (1960)

Jigoku egy 1960-ban megjelent japán film. Mondta "Jigoku" önmagának van jelentése Pokol japánul, banda.

Ez a film a poklot és annak szadista kínzását szürrealista stílusban ábrázolja. A pokol ebben a filmben a buddhizmus ábrázolását követi.

Annak ellenére, hogy régi iskola filmje, ennek a filmnek elég szörnyű hatása van. A kínzásokról úgy írnak le, hogy azok megismétlődnek, így tönkreteszik a kínzást fizikailag és szellemileg.

4. Hellbound: Hellraiser II (1988)

Csak a címéből tudjuk, hogy ennek a filmnek a pokolhoz van köze. Hellbound: Hellraiser II szadista jelenetekkel teli horrorfilm.

Ebben a folytatásos filmben, ahonnan minket mutatnak be Tűfej és para Cenobite ered, nevezetesen a pokol. Azonban a pokol ábrázolása ebben a filmben eltér ettől a filmtől.

A pokolt labirintusként írják le, amely nagyon széles és nincs kiút. Hú, tényleg félelmetes, banda?

5. Milyen álmok jöhetnek (1998)

Más filmekkel ellentétben Csodás álmok jönnek amely 1998-ban jelent meg, nem egy horrorfilm, banda.

Regény alapján ez a film egy olyan ember történetét meséli el, akinek meg kell mentenie a feleségét a pokolban, mert öngyilkos lett. A szerelem kedvéért a férfi hajlandó elhagyni az eget, hogy feleségét vegye fel a pokolba.

A pokol ebben a filmben nem tartalmaz szadista kínzást, sokkal inkább egy nagy területet, ahol a pokol lakóit élve, felnyomott fejjel temetik el.

6. L pokolgép (1911)

L pokolgép az egyik legrégebbi film, amely valaha a pokol borzalmát vitatta meg. Ne lepődj meg, ha sok pokolillusztráció készül ebből a filmből.

L Inferno olyan pokolt ír le, mint Az isteni vígjáték, a pokolról szóló verset írta Dante Alighieri akik a 13-14.

A pokol ebben a filmben tele van szörnyű démonokkal, amelyek kínozzák az embereket. Rémületemre a film végén egy óriási háromfejű démont ábrázolnak, amely élve eszik embereket.

7. Baskin (2015)

Baskin 2015-ben megjelent kísérleti horrorfilm Törökországból. Ez a film elrontja azokat vérszomj.

5 rendőrről mesél, akik egy üres ház után nyomoznak. Kiderült, hogy az üres ház lépcsői vezetnek a pokolba.

Nem talál szarvú démonot, de látni fogja, hogy az emberek egymást kínozzák, gyilkolják, sőt kannibalizálják. Jaka meg sem meri nézni, banda.

Ez volt Jaka cikke arról a 7 filmről, amely a pokol borzalmát ábrázolta. Hogy érzed magad, banda? Megbántál már attól tartva, hogy pokolba kerülsz?

Találkozunk újra a következő ApkVenue cikkben, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found