meg se próbáld! A számítógépes vírusok kikapcsolásának 6 módja

Nos, az ApkVenue ezúttal elárul néhány szoftvert, amelyet gyakran használnak vírusok létrehozására. Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

A számítógépes vírus egy számítógépes program lemásolni vagy lemásolni tudja magát egyedül. Ezt követően a vírus bizonyos módon elterjed beszúrja magának a másolatát másik programba vagy dokumentumba.

A számítógépes vírus előállítása halálos lehet veszteségeket okozvapéldául a dokumentumok adatainak megsemmisítésével, a számítógép-használók bosszúságának érzésével vagy egyáltalán nincs hatása. De kíváncsi vagy, hogyan lehet elkészíteni? Nos, ezúttal az ApkVenue mondja el néhány szoftver, amelyet gyakran használnak vírusok létrehozására. Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

  • 10 jel, ha számítógépét vírusok és rosszindulatú programok fertőzik meg!
  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016

6 módszer a számítógépes vírus halálossá tételére

1. Terabit víruskészítő

Ezzel bármilyen nevű és kiterjesztésű vírust létrehozhat (.exe, .vbs, .fla és még sok más) val vel szoftver ez. Tehát csak annyit kell tennie, hogy ketyeg bármilyen hatás amelyet az Ön által készített vírushoz fognak használni.

Terabit Virus Maker Antivírus és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

2. Víruskészítő

Tudnia kell, hogy ez a szoftver képes elkészíteni vírus kiterjesztéssel (.vbs) vagy vbs vírusnak hívják. A szoftver használata könnyen érthető mert egyszerű felületet használ.

Víruskereső és biztonsági víruskészítő alkalmazások LETÖLTÉS

3. JPS víruskészítő

Csakúgy, mint más kikapcsolni képes számítógépes vírusok regedit, taskmanager, MS Config, tiltsa le az antivírust, a wordpad-t, a jegyzettömböt, és rejtse el a meghajtókat, fájlokat és gombokat, mint a leállítás, újraindítás, kijelentkezés. Ezzel a halálos számítógépes vírussal természetesen létrehozhatja a vírust, ahogy akarja.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások JPS Virus Maker LETÖLTÉS

4. Shadow Batch Virus Generator

Többek között az alkalmazás révén létrehozott vírusképességek több fájlkiterjesztést is megfertőz, indításkor aktiválja a vírust, létrehozza új rendszergazdai fiók, módosítsa a rendszergazda jelszavát, kapcsolja ki automatikusan a számítógépet, és automatikusan töltse le a fájlokat.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Shadow Batch Virus Generator LETÖLTÉS

5. Pinch 2 Pro Builder

Ezt tudnod kell csipet trójai vírusokat hozhat létre. Tudástőke igénye nélkül programozási nyelv, még egy újonc is létrehozhat egy trójai vírust ezzel. Maga a trójai szinonimája távoli asztali állomás. Annak érdekében, hogy a gyártó átvegye az irányítást a fertőzött számítógép felett távolról.

Antivírus és biztonsági alkalmazások Pinch 2 Pro Builder LETÖLTÉS

6.FFE (gyors Firus motor)

FFE a halálos számítógépes vírusok előállításának egyik legjobb módja. Ez a szoftver használja vizuális alapnyelv. Tehát az alkalmazás előnyei az Ön számára nincs szükség írj sok kódolást, és ez persze bonyolult. Csak írja be a szerző nevét, a vírus nevét és a továbbítani kívánt üzenetet, majd maradjon kattintson a generálás gombra, akkor kész.

Víruskereső és biztonsági alkalmazások FFE (Fast Firus Engine) LETÖLTÉS

Ez az hogyan lehet kikapcsolni a számítógépes vírust. Ne feledje, hogy ne hozzon létre vírust annak károsítására. Azok a vírusok, amelyeket csak azért hoztunk létre, hogy az antivírus megismerje gyengeségeit. Győződjön meg arról is, hogy tudja kezelni az Ön által létrehozott vírust. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found