7 leggyakrabban letöltött játék a Play Áruházban

Csak 7 Android-játék van, amelyeket több mint 500 millió alkalommal töltöttek le a Play Áruházból. Ezúttal az ApkVenue árulja el a legtöbbet letöltött játékokat!

A sikeresnek tekintett játék egyik paramétere az, hogy hány játékos játszik. Amikor a számokról van szó, PUBG az ApkVenue által említett játékokkal nincs semmi.

Játszma, meccs csata royale nem érte el az 500 millió letöltést. A mély kutatások eredményei közül Jaka megállapította, hogy új 7 játék amelyet több mint letöltöttek 500 milliószor!

Bármi legtöbbet letöltött játékok a Play Áruházban? Gyere, nézzük meg azonnal a listát!

7 legtöbbet letöltött játék a Play Áruházban

Az ebben a listában szereplő átlagos játékok olyan játékok, amelyek hosszú ideje szerepelnek a Play Áruházban. Így lehet, hogy a közeljövőben viszonylag új játékok, például a PUBG.

Készen áll a Play Store-ban a legtöbbet letöltött játékok listájának megtekintésére?

1. Metró szörfösök

Először is, valamint a díjazott as legtöbbet letöltött játékok van Metró szörfösök.

Valójában ez a játék az egyetlen játék, amely bekerült a Play Store alkalmazás soraiba, amelyet több mint egymilliárdszor töltöttek le!

Sokoldalú játékok végtelen futás ez már jól ismert népszerűségéről. Függővé válhat, hogy a legmagasabb pontszámot nyerje a játékosok a világ minden tájáról!

RészletMetró szörfösök
FejlesztőKiloo
Értékelés (Véleményezők száma)4.5 (29.613.977)
Méret85 MB
Telepítse1.000.000.000+
Android minimum4.1
Játékok Árkád Aktív Fejlesztés LETÖLTÉS

2. Klánok összecsapása

Ön egy játékot fejlesztett Szupercella nem ez, banda? Klánok összecsapása egy stratégiai játék, ahol felépítheti saját falut, és harcolhat más falvak ellen!

Ezen felül csatlakozhat egy klánhoz, hogy megerősítse faluját. A játék izgalma miatt ez a játék az egyik leggyakrabban letöltött játék.

RészletKlánok összecsapása
FejlesztőSzupercella
Értékelés (Véleményezők száma)4.6 (48.008.317)
Méret97 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.1
Töltse le a Supercell stratégiai játékát

3. Candy Crush Saga

Ha ez egymillió játék! A kisgyerekektől kezdve az apákig kell lennie valakinek, aki játszik Candy Crush Saga tól től király ezt.

A játék egyszerű, de kimeríti az agyat, így ez a játék tele van rajongókkal. Sőt, sokféle szint is rendelkezésre áll, különböző nehézségi szintekkel.

RészletCandy Crush Saga
Fejlesztőkirály
Értékelés (Véleményezők száma)4.4 (24.535.436)
Méret83 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.1
King Logikai Játékok LETÖLTÉS

Teljes játéklista. . .

4. Beszélő Tomom

Ezután van egy virtuális kisállat, Az én beszélő tomom. Ha kisállatot szeretne, de allergiás a macska szőrére, ez az egy játék tökéletes az Ön számára.

Annak ellenére, hogy virtuális, mégis úgy kell kezelni, mint egy igazi élőlényt. Biztosítanod kell, hogy elegendő ételt és alvást kapjon.

Az az aranyos dolog, hogy utánozni fogja bármit is. Ezen kívül ebben a játékban sok mini játék található, amelyekkel játszhat, hogy megszabaduljon az unalomtól.

RészletAz én beszélő tomom
FejlesztőOutfit7 Limited
Értékelés (Véleményezők száma)4.5 (15.517.985)
MéretEszközönként változik
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.1
Játék Trivia Outfit7 LETÖLTÉS

5. Pou

A Tamagochi rajongók imádni fogják ezt az egy játékot. Pou egy virtuális kisállat játék, amely különféle szórakoztató funkciókkal rendelkezik.

Meg kell etetni, megfürdetni, sőt játszani kell vele különféle mini játékokkal a Pou alkalmazásban.

A Poumu-ját is tetszés szerint öltözheti, nem fog ellened tiltakozni. Csakúgy, mint My Talking Tom, Pou is utánozhatja a hangját.

RészletPou
FejlesztőZakeh
Értékelés (Véleményezők száma)4.3 (10.731.098)
Méret24 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.0
Zakeh szimulációs játékok LETÖLTÉS

6. Hegymászó verseny

Az egyik játék, amelyet függőségnek tartanak, az Hill Climb Racing. Ez a játék egy játék végtelen futás ahol bizonyos térképeken járművet vezet.

Annyi jármű van, hogy választhat, banda! Vannak dzsipek, motorok, teherautók, sőt tankok is! A rendelkezésre álló térképek is változnak, a sivatagtól a holdig!

RészletHill Climb Racing
FejlesztőFingersoft
Értékelés (Véleményezők száma)4.4 (9.228.133)
Méret65 MB
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.2
Fingersoft Sportjátékok LETÖLTÉS

7. Templom 2. futás

Az utolsó sorozatban van egy játék végtelen futás újra itt, banda! Templomi 2. futás egy másik népszerű játék, amely csak a Subway Surfers ellen veszíthet.

Futnia kell, hogy elkerülje a szörnyek üldözését azáltal, hogy áthalad a különféle akadályokon. Hogy segítsen neked, van néhány bekapcsolás ami segít a lehető legszélesebb körben futni!

RészletTemplomi 2. futás
FejlesztőImangi Studios
Értékelés (Véleményezők száma)4.3 (8.574.902)
MéretEszközönként változik
Telepítse500.000.000+
Android minimum4.1
Töltse le a Mobatek arcade játékokat

Így van, banda, 7 legtöbbet letöltött játék minden idők Play Áruházában. Mindent eljátszottál? Melyik a kedvenced? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah