szuper kihívást jelent! Ez a 10 legjobb androidos off-road játék

Nem csak versenyzés, de vélhetően ez az off-road autójáték is gyorsan megdobogtatja a szívedet! Íme az ajánlások a legjobb Android off-road autós játékokhoz

Az Android jelenleg különféle játékokat kínál, nemcsak a teljes műfajokat. De magában a játékban is vannak típusok, például az autóverseny témája.

Az autóversenyes játékoknak ma már nemcsak ezek a kihívások vannak, hanem sokféle típus létezik versenyjáték Androidon mint a húzás, csúsztatás, és az egyik legnagyobb kihívást jelentő típus is offroad autós játékok.

Ez az Android-témájú játék minden bizonnyal meg fogja elégíteni játékosait, mert meglehetősen nagy kihívást jelent. Alkalmas azok számára, akik szeretik a kihívásokat.

Tehát itt van 10 offroad autós játék, amelyet Android-okostelefonján kell játszania! Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

A legextrémebb és legnagyobb kihívást jelentő offroad autós játék ajánlások listája!

1. Offroad Jeep vezetési kaland

Ahogy a neve is mutatja, természetesen a játékban használt autó az dzsip, az offroad dzsip vezetési kaland egy olyan offroad játék, amely meglehetősen kihívást jelent, a kihívással rendelkező dzsip vezetése nagyon kihívást jelent és nem könnyű, a teljes szolgáltatásai mellett ez a játék is nagyon jó játékmenetet hoz.

2.4x4 Offroad Hill Car Stunt Simulator

4x4 Offroad autó hegyi kaszkadőr simNem kevésbé klassz, nemcsak a játékmenet kihívást jelent, ez a második offroad játék is szuper hűvös grafikát hoz, és annyira valóságosnak tűnik.

Ez a játék nem egyszerűen unalmas, mert a játékosoknak sok érdekes és kihívást jelentő pályát mutatnak be.

3. Truck Evolution Offroad 2

A harmadik az teherautó evolúció terepen 2, ha a fenti játékok némelyike ​​egy dzsipre támaszkodik offroadon. Ez a játék más, srácok, de teherautókra támaszkodva el sem tudja képzelni, mert a teherautók nehézek, de offroad-ra használják.

Ezért biztos, hogy ezt a játékot nagyon nehéz játszani.

Az alábbi játék letölthető innen:

Töltse le a Truck Evolution Offroad 2 alkalmazást

4. Offroad vezetési kaland 2016

Offroad vezetési kaland 2016 még izgalmasabb, tudod! Ha csak a grafikát nézzük, nagyon klassznak tűnik, igen, akár játékkonzolhoz is hasonlíthatja!

A terepjárós autós játékok a szokásos módon, off-on is képesek offroad látványosságok végrehajtására akadályokkal teli pálya mint a nagy sziklák vagy az egyenetlen utak, egyébként is nagyon izgalmas.

Az alábbiakban letölthet izgalmas terepjárós játékokat:

Letöltés Offroad Driving Adventure 2016

5. 4x4-es Offroad Rally 6

Ugyanazt akarja, de mást, akkor 4x4-es offroad rallyt kell játszania! Ez a játék egészében ugyanaz marad, mint a maga nemében, csak a pálya problémája valamivel teljesebb és kihívást jelent.

A használható járművek nem csak egy típusúak, hanem több helyet is kitöltenek ebben a játékban, például hegyekben, sivatagokban, erdőkben keresztezve és még sok más!

Csak töltse le az alábbi offroad játékot:

Letöltés 4x4 Offroad Rally 6

6,4x4-es orosz terepjárók terepen

Még szórakoztatóbb lesz egy offroad témájú játékot játszani, ha a grafika 3D-s! 4x4-es orosz terepjárók terepen nem csak grafikai szempontból kiváló, tudod, hanem a bemutatás terén is sok klassz pálya és autó amelyet offroad attrakciókhoz használhat!

Nemcsak ez teszi klasszikussá ezt a játékot, mert nagyon nagy térképfunkcióval van ellátva, hogy megkönnyítse a játékosok számára.

Az alábbi játékot letöltheti:

Töltse le a 4x4-es orosz terepjárókat offroadon

7. Offroad 4x4-es hegy

4x4 hegyi offroad A kifinomult és kihívásokkal teli grafika mellett hűvös funkciókat is hoz, például a játékosok szabadságát autót vezetni sebességfokozat.

Ezután állítsa be az autógumik nyomását és sok más speciális funkciót! Val vel jellemzők Ez a jó játék lehetővé teszi, hogy soha ne unatkozzon a játékkal.

Gyere, töltsd le közvetlenül ide:

Letöltés Offroad 4x4 Mountain

8. Offroad legendák 2

Offroad legendák 2 kihívó offroad játéknak kell nevezni! Mert ez a játék mindig bemutat extrém arénák ami mindig megnehezíti a játékosokat, de nem unalmas.

Ez a játék többet nyújt 50 extrém pálya amelyet a játékosoknak teljesíteniük kell, de a megnyitásához meg kell nyerniük az előző számok egyikét, így fokozatosan elmondhatja.

Közvetlenül itt töltheti le:

Letöltés Offroad Legends 2

9. Exion Offroad Racing

Exion offroad verseny A fenti nyolc játékhoz képest azt mondhatja, hogy ez még mindig kevésbé extrém! Ennek ellenére ebben a játékban még mindig különféle gonosz akadályokkal kell találkoznia.

Sok pálya áll rendelkezésre, az autó jó, a 3D-s grafika minősége pedig nagyon jó, és nagyon is valóságosnak tűnik.

Ez a játék letölthető innen:

_Töltse le az Exion Offroad Racing játékot _

10. Tehergépkocsi-vezető 3D Offroad

Szeretne még nagyobb wow szenzációval kipróbálni az offroad játékokat? Azután offroad teherautó-sofőr 3D a legpontosabb játék! mert nem olyan autókat vezetsz, mint egy könnyű dzsip, hanem nehéz és merevnek látszó teherautót vezetsz!

Természetesen ez a játék nehezebb kihívást jelent, kezdve a keskeny pályától a szuper extrém pályáig ebben a játékban.

Ezt az offroad autójátékot alább letöltheti:

Töltse le az offroad kamionos 3D-t

Ez Jaka áttekintése az Android 10 legnagyobb kihívást jelentő offroad autójátékáról. Ha olyan játékos vagy, aki szeret autós témájú játékokat játszani, akkor a fenti 10 szuper extrém autójátékot kell játszania, mert a nyújtott játék nem csak kihívást jelent, hanem szuper kihívó és nehéz!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found