szeret zenélni? próbálja ki az 5 legjobb zenei alkalmazást androidra

Mint a zene? Íme az 5 legjobb Android-os zenei alkalmazás, amelyet kipróbálhat. Gyerünk, hallgassunk!

Tagadhatatlan, hogy a technológiai fejlődés gyakran megkönnyíti valakinek azt, hogy tetsző dolgokat végezzen. Ahogy az a zenei pálya, a technológia sok embernek segített, akik szeretem a zenét jó művek létrehozására.

Még ebben a kifinomult korszakban azok is megszerezhetik, akik szeretik a zenét, de nincs költségvetésük az eszközök vásárlásához munkát termelni. A trükk az okostelefonok és a telepíthető hűvös alkalmazások előnyeinek kihasználása ingyen. Nos, itt van egy Az 5 legjobb zenei alkalmazás Androidra hogy megpróbálhatja. Gyerünk, hallgassunk!

  • 6 zenei alkalmazás, amely jó hangulatú zenelejátszást kínál
  • 5 legjobb okostelefon a zenerajongók számára 2018-ban
  • 20 legjobb online és offline zenei alkalmazás (Frissítés 2020)

5 legjobb zenei alkalmazás Androidra

1. Music Maker JAM

Ez az egy alkalmazás segít azoknak, akik szeretnék zenei remixeket készíteni amit könnyű módon és nagyszerű eredményekkel szeret. Sokféle zene érhető el itt, amelyekből a szíved tartalmához remixelhetsz hip-hop, pop, rock, house to jazz.

Te is rögzítse saját énekét és kombinálja a zenével. Ez az alkalmazás helyet is biztosít, ha csatlakozni szeretne zenei közösség más felhasználókkal.

2. Walk Band

Walk Band sokféle hangszert kínál, amelyeket Android-on játszhat, mint pl zongora, gitár, dob, basszusgitár, és még sok más. Kreatív tud lenni kiválasztott hangszerek használatával, és gyönyörű zenét hozhat létre. Ez az alkalmazás megjelenik hangszer valós, így az eredmények nem sokban különböznek az eredetitől.

3. Maró 3

Hangszer valós idő amelyet az eszközhöz optimalizáltak Mobil. Készítsen rendkívüli műveket egy alkalmazással. Választhatsz sok mód hogy gyönyörű zenét is készítsen hozzáadott hatás hogy az eredmények valóságosabbak legyenek. A munka felvétele után te megmentheti okostelefonon, és ossza meg mindenkivel.

4. DJ Dubstep Music Maker

Azok számára, akik DJ-k szeretnének lenni, és remek dalokat szeretnének készíteni, akkor ki kell próbálniuk ezt az alkalmazást. Val vel DJ Dubstep Music Maker legyél kreatív, hogy a mellékelt paddal zenélj, és azzal rögzítsd stúdió hangminősége. Te is adjon hozzá egy szűrőt aszerint, amit akarsz.

5. MixPads Dobpad és DJ keverő

Ez az alkalmazás számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel remixeket készíthet kedvenc zenéiből. Van 30 dobpárna val vel hurok eredeti zene és sok effekt, amelyekkel még hűvösebbé és minőségibbé teheti zenéjét. Ön is rögzítheti saját hangját, és beépítheti azt a zenébe. Ez az alkalmazás könnyen kezelhető és támogatja az összes képernyőfelbontást, valamint számos audio formátumot támogat, beleértve a ogg, wav, és mások.

Ott van Az 5 legjobb zenei alkalmazás Androidra hogy megpróbálhatja. Nem kell sok pénzt fizetnie, ezeket az ingyenes alkalmazásokat felhasználva hűvös zenét készíthet. Gyere, töltse le most az alkalmazást!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found