Minden idők 25+ legjobb akciófilmje (2021-es frissítés)

A legjobb és legújabb 2021-es akciófilmek listája ajánlás lehet azok számára, akik szeretnek akcióval és akcióval teli filmeket nézni. Nézze meg itt a listát!

A legjobb akciófilmek mindig saját szórakoztatásukat mutathatják be, a közönség adrenalinjának megkülönböztető módon.

Nem téves azt állítani, hogy az akcióműfajú film mindig is sok kör kedvenc filmjeinek listáján állt. Téged is beleértve, igaz?

Feszült jelenetekkel és még adrenalinnal is terhelve természetesen rangsorol a legújabb és legjobb akciófilm 2021 amelyet az ApkVenue ezúttal felül fog nézni, nem hagyhatja ki, hogy megnézhesse.

Érdekel, milyen filmcímeket javasol Jaka? A javítás csak itt olvassa el a következő beszélgetést!

Közelgő 2021-es akciófilm

A befejezetlen COVID-19 járvány közepette szerencsére a filmipar lassan visszatér a jó pályára, szórakoztatva az összes közönséget.

Valójában a legújabb akciófilmek több listája, amelyekről a hírek szerint hamarosan 2021-ben fognak megjelenni, elkezdtek forgalmazni az interneten, és a filmek szerelmeseinek forró beszélgetési témává váltak.

Aztán bármi, a cím a legújabb, 2021-ben megjelenő akciófilm idén? Itt van a teljes lista.

1. Nincs idő meghalni

Tavaly április 10-én tervezték bemutatni a filmet, amelynek főszereplője Daniel Craig volt Nincs idő meghalni Végül az a hír járja, hogy hamarosan 2021 április 2-án jelenik meg a mozivásznon.

Az utolsó film után 5 évvel játszódó No Time to Die az élet történetét meséli el James Bond (Daniel Craig) miután kilépett titkosügynökként és élvezte Jamaica életét.

Azonban egy napon a CIA régi kollégái segítséget kértek egy tudós megmentéséhez. Ki gondolta volna, ez a veszélyes küldetés egy titokzatos bűnözőhöz vezeti Bondot, aki a legújabb és halálos technológiával van felszerelve.

CímNincs idő meghalni
Élő2021. április 2
Időtartam2 óra 43 perc
TermelésMetro-Goldwyn-Mayer (MGM), Universal Pictures, Eon Productions
RendezőCary Joji Fukunaga
ÖntvényDaniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek és mtsai
MűfajAkció, kaland, thriller
ÉrtékelésTBA

2. Mortal Kombat

2021-ben az egyik legjobban várt új akciófilm, Mortal Kombat haza színészeit mutatja be Joe Taslim mint a történet egyik szereplője.

A népszerű Mortal Kombat játék filmadaptációját a tervek szerint április 16-án mutatják be. Korábban, 2019-ben sok vita folyt a közönség részéről az ország filmkedvelői számára.

Nem világos, hogy a cselekmény hogyan jelenik meg a filmben. Itt azonban Joe Taslim játssza a szerepet Nulla alatti aki arról híres, hogy gyors harci karaktere különleges jéghasználati képességgel rendelkezik.

CímMortal Kombat
Élő2021. április 16
IdőtartamTBA
TermelésNew Line Cinema, NetherRealm Studios, Atomic Monster
RendezőSimon McQuoid
ÖntvényJessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim és mtsai
MűfajAkció, kaland, fantázia
ÉrtékelésTBA

3. Fekete Özvegy

Emlékszel még a Black Widow előzetesére, amely 2019 végén sokkolta a virtuális világot? A tervezett megjelenés 2020 májusában valójában a Marvel által készített film még nem jelent meg a mozivásznon.

Ez a film maga egy utazás történetére összpontosít Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) ami a korábbi Marvel-filmekben soha nem derült ki.

Akkor Natasha Romanoff története ebben a szólófilmben? Jobb, ha megnézed a teljes történetet, amikor május 7-én megjelennek, OK!

CímFekete Özvegy
Élő2021. május 7
IdőtartamTBA
TermelésMarvel Stúdiók, Zak Productions
RendezőCate Shortland
ÖntvényScarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour et al
MűfajAkció, kaland, sci-fi
ÉrtékelésTBA

4. Godzilla vs. Kong

A szörny témájú filmeknek valóban megvan a maguk rajongótábora, és ezeket gyakran bemutatják a mozivásznon. Az egyik egészen fenomenális Godzilla.

Miután korábban beszámoltak róla, hogy tavaly novemberben sugározták, a film Godzilla vs. Kong Adam Wingard rendező rendezését végül május 21-én tervezik kiadni.

Ahogy a cím is mutatja, ez a film maga két szörny csatájának középpontjában áll; Godzilla és King Kong, akik állítólag a rendező szerint több erőszakos jelenetet mutatnak be, míg végül úgy döntöttek, hogy PG-13 besorolást kapnak.

CímGodzilla vs. Kong
Élő2021. május 21
IdőtartamTBA
TermelésLegendary Entertainment, Warner Bros
RendezőAdam Wingard
ÖntvényMillie Bobby Brown, Alexander Skarsg rd, Eiza Gonz lez és mtsai
MűfajAkció, sci-fi, thriller
ÉrtékelésTBA

5. Gyors és dühös 9

A vetítést többször elhalasztották, Vin Diesel és barátai megjelentek a filmben Gyors és dühös 9 végül a tervek szerint május 28-án került adásba.

A Gyors és dühös című népszerű film franchise-ja a hírek szerint a Toretto családi konfliktust fogja felvetni, ami meglehetősen bonyolult. Ahol Jakob, aki Dom rég elveszett testvére, megjelenik, és Dom új ellenségévé válik.

Egy ilyen család konfliktusának története közhelynek tűnhet, de vajon Justin Lin képes-e bármi mást hozni a Fast & Furious 9-ben? Csak várnunk kell a határidőre!

CímGyors és dühös 9
Élő2021. május 28
Időtartam2 óra 25 perc
TermelésOne Race Films, Roth / Kirschenbaum Films, Perfect Storm Entertainment
RendezőJustin Lin
ÖntvényVin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron és mtsai
MűfajAkció, kaland, bűnözés
ÉrtékelésTBA

6. Felső fegyver: Maverick

Hozzáadva Tom Cruise főszereplésével készült filmsorozatot, Felső fegyver: Maverick az 1986-ban megjelent Top Gun film folytatása.

Ebben a Paramount Pictures által készített filmben a kapitány dacos cselekedete látható Pete 'Maverick' Mitchell (Tom Cruise) aki repülési oktató.

Késő legjobb barátja gyermekével találkozva Mavericknek azt mondják, hogy szembe kell néznie a jövője bizonytalanságával, és kísért a múltja. Milyen a következő történet?

CímFelső fegyver: Maverick
Élő2021. július 2
IdőtartamTBA
TermelésParamount Pictures, Skydance Media, Jerry Bruckheimer
RendezőJoseph Kosinski
ÖntvényTom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller és mtsai
MűfajAkció, dráma
ÉrtékelésTBA

7. Az öngyilkos osztag 2

Szeretné látni Harley Quinn izgalmas kalandjait? Csendes! Most újra láthatja a című filmben Az öngyilkos osztag 2 amelyet a tervek szerint augusztus 6-án sugároznak.

Ebben az időben a DC-ből származó szuperhősös filmben a The Suicide Squad állítólag az 1970-es évek háborújának témáját vette át a rendező James Gunn zsenialitásával a karakterek és a komikus elemek keverésében.

Milyen lesz, hm, a filmben bemutatott történet? Olyan csodálatos lesz, mint a netező pozitív megjegyzései a trailer megjelenésekor?

CímAz öngyilkos osztag 2
Élő2021. augusztus 6
IdőtartamTBA
TermelésAtlas Entertainment, DC Comics, DC Entertainment
RendezőJames Gunn
ÖntvényMargot Robbie, Taika Waititi, Alice Braga és mtsai
MűfajAkció, kaland, fantázia
ÉrtékelésTBA

8. A király embere

A Kingsman franchise hűséges rajongói számára nem várhatja meg új filmjét, a Király emberét.

Miután korábban azt jelentették, hogy 2020 szeptemberében szabadon engedik, a produkciós párt kénytelen volt elhalasztani 2021 augusztusáig az egyre elterjedtebb Covid-19 járvány miatt.

Az első világháború hátterét tekintve a Nagy-Britannia Királyság titkos ügynökei hűvös cselekedetekkel várják Önt a bűnözés elleni küzdelemben, Ralph Fiennes-től, Harris Dickinsontól Gemma Artertonig.

CímA király embere
Élő2021. augusztus 20
IdőtartamTBA
Termelés20th Century Studios, Marv Films, Marv Studios
RendezőMatthew Vaughn
ÖntvényRalph Fiennes, Harris Dickinson, Gemma Arterton és mtsai
MűfajAkció, kaland, vígjáték
ÉrtékelésTBA

9. Lehetetlen küldetés 7

Annak ellenére, hogy a forgatási folyamatot abban az időben leállították a COVID-19 protokoll megsértése miatt, a film megjelenési dátuma Lehetetlen küldetés 7 végül november 19-én került adásba.

A legfrissebb 2021-es akciófilm állítólag egy másik speciális ügynök akciót fog bemutatni, mégpedig Ethan Hunt (Tom Cruise) akik nehéz és veszélyes küldetéseket hajtanak végre.

Bár nem világos, hogy a történet milyen a cselekményében, a Mission: Impossible film franchise sok rajongója alig várja, hogy a különleges ügynök jelen legyen a mozivásznon.

CímLehetetlen küldetés 7
Élő2021. november 19
IdőtartamTBA
TermelésRossz robot, Új Köztársaság képek, Paramount képek
RendezőChristopher McQuarrie
ÖntvényVanessa Kirby, Tom Cruise, Rebecca Ferguson és mtsai
MűfajAkció, kaland, thriller
ÉrtékelésTBA

10. A mátrix 4

Végül a legújabb 2021-es akciófilmek listáján ezúttal, nevezetesen A Mátrix 4 főszerepben Priyanka Chopra, Keanu Reeves, Jessica Henwick és számos más híres hollywoodi színész.

Annak ellenére, hogy ez felveti az akció műfaját, Keanu Reeves bevallása szerint, amikor a BBC tavalyi szeptemberi The One Show vendégszereplője volt, van egy szerelmi történet is ebben a filmben.

A Warner Bros. maga nem árulta el konkrétan, hogy a Matrix 4 folytatás-e vagy sem az időbeállítást tekintve. Várjuk csak meg a december 22-i meglepetést, OK!

CímA Mátrix 4
Élő2021. december 22
IdőtartamTBA
TermelésNPV Entertainment, Silver Pictures, Village Roadshow Pictures, Warner Bros
RendezőLana Wachowski
ÖntvényPriyanka Chopra, Keanu Reeves, Jessica Henwick és mtsai
MűfajAkció, Sci-Fi
ÉrtékelésTBA

Legfrissebb akciófilmek 2020

Az alábbiakban az ApkVenue elmondja a tegnapi egész 2020-ban sugárzott legújabb akciófilmeket. Garantáltan teljes akcióval és izgalmas jelenetekkel!

1. Wonder Woman 1984 (Legutóbbi akciófilm 2020)

Az élet új fejezete Diana Prince (Gal Gadot) című filmben végül hivatalosan kinevezték a mozivásznra Wonder Woman 1984.

Időben, a 80-as évek hidegháborús korszakában, Diana állítólag antropológusként dolgozik a Smithsonia Intézetben, aki az ősi mediterrán civilizációk kultúrájának szakértője.

Két új ellenséggel szembesülve; Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig) és Maxwell Lord (Pedro Pascal), Diana is nagyon igyekezett normalizálni a dolgokat.

Valaki jelenléte Diana múltjában színesítette a csatáit is ebben az egyetlen akciófilmben. Ki ő?

CímWonder Woman 1984
Élő2020. december 25
Időtartam2 óra 31 perc
TermelésAtlas Entertainment, DC Comics, DC Entertainment
RendezőPatty Jenkins
ÖntvényGal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig és mtsai
MűfajAkció, kaland, fantázia
Értékelés60% (249)


5.5/10 (86.759)

2. Tenet

Christopher Nolan legújabb, 2020-as akciófilmje valóban az kicsit más, mint általában az akciófilmek, de ez a különbség teszi egyedivé a Tenetet.

A film folyamán nemcsak a különféle lebilincselő akciójelenetekkel várják Önt a lövöldözésektől a harci jelenetekig, hanem kíváncsivá tett a történetre.

Annak ellenére, hogy arra kéri a közönséget, hogy gondolkodjon egy kicsit többet, amikor megnézi, az az érzés, amelyet Tenet szolgál a film végén, elég kielégítő. Más filmekben ritkán.

CímTan
Élő2020. szeptember 3
Időtartam2 óra 30 perc
TermelésWarner Bros. Képek


Szinkopció

RendezőChristopher Nolan
ÖntvényJohn David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki és mtsai
MűfajAkció, sci-fi
Értékelés71% (Rohadt paradicsomok)


7.8/10 (IMDb)

3. Mulan

Több késés után a Disney végül hivatalos lett kiadta a filmet élő akció legújabb, Mulan, tegnap 2020-ban.

Ez a kínai folklóron alapuló akciófilm friss levegőt jelent a filmipar számára a jelenlegi járvány miatti bizonytalanság közepette.

Bár nem olyan sikeres, mint általában a Disney-filmek, ennek a filmnek a jelenléte legyen önmagában szórakozás sok ember számára, akik régóta nem élvezik a film izgalmát Jegyiroda a moziban.

CímMulan
Élő2020. szeptember 4
Időtartam1 óra 55 perc
TermelésWalt Disney Pictures


Good Fear Productions

RendezőNiki Caro
ÖntvényYifei Liu, Donnie Yen, Li Gong és mtsai
MűfajAkció, kaland, dráma
Értékelés74% (Rohadt paradicsomok)


5.4/10 (IMDb)

4. Az öreg gárda

A következő film az Az öreg gárda amely kizárólag streaming platformokon sugároz Netflix. A legújabb, 2020-as akciófilm a csillagok főszereplője Charlize Theron és egy sor más híres csillag.

Ez a film egy zsoldosok csoportjának történetét meséli el, akik halhatatlannak bizonyulnak, akár évezredekig is. Minden megváltozik, ha titkukat gonosz felek tárják fel.

Ha szeretsz meglepő fantáziaelemeket tartalmazó akciófilmeket nézni, akkor valóban meg kell nézned az Öreg gárdát. Úgy gondolom, hogy ez a film minden idők egyik legjobb filmje lehet.

CímAz öreg gárda
Élő2020. július 10
Időtartam2 óra 5 perc
TermelésSkydance Media, Denver és Delilah Productions, Marc Evans Productions
RendezőGina Prince-Bythewood
ÖntvényCharlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts
MűfajAkció, kaland, fantázia
Értékelés80% (234)


6.7/10 (82.201)

5. Rossz fiúk az életért

A lista következő filmje a következő Bad Boys for Life, a harmadik film, valamint a Bad Boys franchise legújabb akciófilmje, a főszerepben Martin Lawrence és Will Smith.

Ebben a filmben 20 évvel a második film megjelenése után ismét együtt küzdenek a bűnözés ellen. Már nyugdíj előtt áll, uh vannak még új bűnözők, bandák.

Minden jó akció és természetesen a ropogós vígjáték szórakoztat, amelyet a két főszereplő indít. Kémia nagyon jók, tudod!

CímBad Boys for Life
Élő2020. január 17
Időtartam2 óra 4 perc
TermelésColumbia Pictures, 2.0 Entertainment, Don Simpson / Jerry Bruckheimer Films, Overbrook Entertainment
RendezőAdil El Arbi, Bilall Fallah
ÖntvényWill Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens és mtsai
MűfajAkció, vígjáték, krimi
Értékelés77% (249)


6.7/10 (86.759)

6. Harley Quinn: Ragadozó madarak

Annak ellenére, hogy az Öngyilkos osztag filmet kiábrándítónak tartották, mégis jelenlét volt Harley Quinn játssza Margot Robbie sikerült elkábítani a rajongókat.

Ennek eredményeként a producerek meghallgatták a rajongók hozzájárulását Harley Quinn ragadozó madarak című önálló filmjének elkészítéséhez.

Ez a film nem okoz csalódást, banda. Harley Quinn és más női hősök fellépése szórakoztatja Önt a veszélyes új Gotham gazember felszámolásában.

CímHarley Quinn: Ragadozó madarak
Élő2020. február 7
Időtartam1 óra 49 perc
TermelésDC Films, LuckyChap Entertainment, Kroll & Co. Szórakozás, Klubház Képek
RendezőCathy Yan
ÖntvényMargot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead et al
MűfajAkció, kaland, bűnözés
Értékelés78% (391)


6.2/10 (105.394)

7. Kivonás

A következő számban található a legújabb 2020-as akciófilm, amelyet kizárólag a világ legális legális filmstreaming szolgáltatásának terjesztenek, Netflix.

Ha elmulasztja az akciót Chris Hemsworth post Bosszúállók végjáték, megnézheted ezt a filmet, banda. Sajnos Chris vígjátékát nem fogja látni Thor ebben a filmben.

Egy zsoldos történetét meséli el, akit azért küldtek, hogy megmentsen egy gyereket India legnagyobb drogos urától, akit egy rivális elrabol.

CímKivonás
Élő2020. április 24
Időtartam1 óra 56 perc
TermelésAGBO, Thematic Entertainment, India Take One Productions, T.G.I.M. Filmek
RendezőSam Hargrave
ÖntvényChris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum és mtsai
MűfajAkció, thriller
Értékelés68% (175)


6.8/10 (91.009)

A legjobb akciófilm Az IMDb & Rotten Tomatoes ajánlott változata

A film minőségének méréséhez a minősítés az egyik fő mutató. Az IMDb és a Rotten Tomatoes jelenleg a legnépszerűbb filmértékelő oldalak, és itt vannak a legjobb akciófilmek mindkettőhöz.

1. John Wick: 3. fejezet - Parabellum (ajánlott legjobb akciófilm 2019)

John Wick: 3. fejezet - Parabellum a 2019-es legjobb akciófilmsorozat folytatása, amelyet ismert színészek játszanak, Keanu Reeves.

Ebben a harmadik folytatásban John Wicknek minden merénylővel szembe kell néznie, miután a második film végén exCommunicado státuszt kapott.

Igen, a harmadik John Wick sorozatban te is büszke legyél. A probléma az, hogy van két ismert indonéz színész, aki nemzetközivé vált, Yayan Ruhiyan és Cecep Arif Rahman aki megjelenik.

Nos, mielőtt látnád az akciót, jobb, ha először megnézed az első és a második filmet!

CímJohn Wick: 3. fejezet - Parabellum
Élő2019. május 15
Időtartam2 óra 11 perc
TermelésSummit Entertainment, Lionsgate
RendezőCsád Stahelski
ÖntvényKeanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane és mtsai
MűfajAkció, krimi, thriller
Értékelés90% (325)


7.5/10 (200.625)

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Logan (2017)

Ventilátor torkosborz szomorúnak kell lennie, amikor filmet néz Logan ezt. Hogy nem, ez a film lesz az utolsó Hugh Jackman-film, amely a Marvel szuperhősét játssza.

Ez a tizedik film a teljes X-Men sorozatban, valamint a harmadik Wolverine szólófilm utána X-Men Origins: Wolverine (2009) és A Wolverine (2013).

A történet középpontjában a régi karakter Wolverine áll. Őnek és Charles Xavier-nek, aki beteg, meg kell védenie egy Laura nevű fiatal mutánt.

Általánosságban elmondható, hogy a filmet nagyon dicsérik a forgatókönyvéért, a rendezésért, a színészi játékért, a karakterek által kiváltott érzelem mélységéig.

CímLogan
Élő2017. március 1
Időtartam2 óra 17 perc
TermelésMarvel Entertainment


A Donners-társaság

RendezőJames Mangold
ÖntvényHugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen és mtsai
MűfajAkció, dráma, sci-fi
Értékelés93% (398)


8.1/10 (589.969)

3. A Raid 2: Rogues (2014)

Ne hagyja ki a filmet akció Indonézia legjobbja, vagyis A Raid 2: Zsivány amely egyúttal az indonéz akciószínészek sorát katapultálta a világ színpadára.

Első sorozatának sikerével Iko Uwais és az elvtársak ismét szembesültek Yayan Ruhiyan más néven Mad Dog és más erős ellenségek.

Azok számára, akik szeretik a vérrel teli csatajeleneteket és nagyobb kihívást jelentenek, elkészül a második sorozat Gareth Evans ez garantáltan nagyon kemény lesz, tényleg!

CímA Raid 2: Zsivány
Élő2014. április 11
Időtartam2 óra 30 perc
TermelésPT. Merantau Films, XYZ Films
RendezőGareth Evans
ÖntvényIko Uwais, Yayan Ruhiyan, Arifin Putra és mtsai
MűfajAkció, krimi, thriller
Értékelés80% (167)


8.0/10 (107.236)

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Casino Royale (2006)

Ami a James Bond sorozatot illeti, természetesen az egyik legjobb sorozat Casino Royale.

Az egyik legjobb filmajánlás egy Bond-ügynökről szól, akit játszik Daniel Craig, amelynek küldetése a maffia-bűncselekmények feltárása a Kasion tornán való részvétellel.

Egy nevű lánnyal állt össze Vesper, Bondnak különféle nehézségekkel kell szembenéznie, mielőtt megtudhatja, ki a bűncselekmény elkövetője.

Nem csak, hogy meg kell takarítania egy kis pénzt és veszélyes bizonyítékokat, bandát.

CímCasino Royale
Élő2006. november 15
Időtartam2 óra 24 perc
TermelésColumbia Pictures
RendezőMartin Campbell
ÖntvényDaniel Craig, Eva Green, Judi Dench és mtsai
MűfajAkció, kaland, thriller
Értékelés95% (256)


8.0/10 (549.715)

5. V for Vendetta (2005)

Gyakran lát névtelen álarcokat, amelyek a hackerek szimbólumát jelentik? Című filmből származik V mint vérbosszú ez, banda!

Jaka szerint az egyik legjobb akciófilm egy thriller műfaj, amely tele van politikai jelentéssel. karakter V (Hugo Weaving) anarchista szabadságharcos, aki mindig maszkot visel.

Célja, hogy terrorcselekményekkel gyújtsa meg a forradalmat az újfasiszta rendszer megdöntése érdekében. Ebben a filmben Natalie Portman és Stephen Rea is szerepel.

Annak ellenére, hogy viszonylag pozitív véleményeket kapott, valójában Alan Moore, aki a képregények készítője, nem volt elégedett ezzel az adaptációval.

Guy Fawkes maszk V által használt szimbólum lett a hatalom zsarnoksága ellen.

CímV mint vérbosszú
Élő2006. május 17
Időtartam2 óra 12 perc
TermelésEzüst képek


Funfte Babelsberg Film GmbH

RendezőGeorge Miller
ÖntvényHugo Weaving, Natalie Portman, Rupert Graves és mtsai
MűfajAkció, dráma, sci-fi
Értékelés72% (247)


8.2/10 (974.054)

6. The Bourne Identity (2002)

Melyik akciófilmet kedvelő még soha nem hallott névről Jason Bourne? A legkedveltebb folytatások, A Bourne-rejtély szintén megérdemli, hogy bekerüljön Jaka legjobb akciófilmjeibe.

Maga a film azt a történetet meséli el, amikor Bourne amnéziában szenvedve megtalálta az igazi önmagát.

Találkozni Marie, végül nehéz küldetésen kellett átesnie, hogy megtalálja kilétét, miközben szembesül a bűnözőkkel.

CímA Bourne-rejtély
Élő2002. szeptember 25
Időtartam1 óra 59 perc
TermelésUniversal Pictures
RendezőDoug Liman
ÖntvényFranka Potente, Matt Damon, Chris Cooper és mtsai
MűfajAkció, rejtély, thriller
Értékelés83% (189)


7.9/10 (483.588)

7. Gladiátor (2000)

Ha rajongsz a római filmekért, az ApkVenue azt ajánlja, hogy nézz meg egy filmet Gladiátor ezt.

Ezt a filmet Daniel P. Mannix című könyv ihlette A hamarosan meghal. Ez a könyv 1958-ban jelent meg.

Meglátjuk, hogyan Maximus Decimus Meridius elárulta, mikor Commodus megölte saját apját, hogy trónra kerüljön.

Az eset után Maximus rabszolgává vált. Megpróbál bosszút állni egy gladiátoros mérkőzésen való részvétellel.

A kritikusok pozitív válaszát kiváltó film mellett a szereplők (főleg Russell Crowe és Joaquin Phoenix) színészi alakítása is külön elismerésben részesült.

CímGladiátor
Élő2000. május 12
Időtartam2 óra 35 perc
TermelésScott Free Productions


Red Wagon Entertainment

RendezőRidley Scott
ÖntvényRussell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen és mtsai
MűfajAkció, kaland, dráma
Értékelés76% (194)


8.5/10 (1.251.767)

8. A mátrix (1999)

Ismered Keanu Reevest a John Wick filmből? Hú, ez azt jelenti, hogy tudod, hogy ez a színész szerepelt A Mátrix, amelyet az egyik legjobb akciófilmnek neveztek el.

Maga a Mátrix olyan filmsorozat, amelyet minden bizonnyal nagyon érdemes követni, bandázni.

A filmben bemutatott jellegzetes Neo stílust leszámítva a jelenet lassított felvétel között forgatás közben legendás Neo és Szentháromság a mai napig az egyik legemlékezetesebb jelenet lett.

Tényleg egyetértek, igaz?

CímA Mátrix
Élő1999. március 31
Időtartam2 óra 16 perc
TermelésWarner Bros., Village Roadshow Pictures
RendezőLana Wachowski, Lilly Wachowski
ÖntvényKeanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss és mtsai
MűfajAkció, Sci-Fi
Értékelés88% (149)


8.7/10 (1.561.343)

9. Jurassic Park (1993)

Továbbá vannak filmek Jurassic Park amely Michael Crichton 1990-ben megjelent regényén alapul.

Készült filmek Steven Spielberg Ez elárulja, hogy a tudósok mániája az évszázadokkal ezelőtt kihalt dinoszauruszfajok felelevenítése.

Az 1993-ban bemutatott Jurassic Parkot még mindig széles körben figyelik, még a Jurassic World sorozat is folytatja, amely minden bizonnyal feszültebb bandák.

CímJurassic Park
Élő1993. június 11
Időtartam2 óra 7 perc
TermelésUniversal Pictures, Amblin Entertainment
RendezőSteven Spielberg
ÖntvénySam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum és mtsai
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Értékelés91% (124)


8.1/10 (805.640)

10. Terminator 2: Ítélet napja (1991)

Aztán ott van Terminátor 2: Ítélet napja, aki nagyon megegyezik egy ismert akciószínész alakjával, Arnold Schwarzenegger.

Ebben a második sorozatban a terminátornak védelmi feladata van Sarah Connor és fia egyidejűleg legyőzte egy másik terminátort (Robert Patrick), akit megölni küldtek.

Noha néha tele van drámákkal, Schwarzenegger még mindig képes megőrizni karakterérzékenységét robotként, aki érzelemmentesnek tűnik.

CímTerminátor 2: Ítélet napja
Élő1991. július 3
Időtartam2 óra 17 perc
TermelésCsendes-óceáni nyugati, Lightstorm Entertainment
RendezőJames Cameron
ÖntvényArnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong és mtsai
MűfajAkció, Sci-Fi
Értékelés93% (81)


8.5/10 (938.776)

11. Die Hard (1988)

Drágán add az életed nagyon érdemesnek érzi, hogy bekerüljön az akcióműfaji filmek legjobb soraiba.

Ebben az alakuló sorozatban Bruce Willis küldetésen kell átesnie, hogy befejezze azokat a terroristákat, akik a fesztiválon jelentek meg, amelyen részt vesz egy családjával töltött nyaralás keretében.

Azoknak, akik kíváncsiak Willis akciójára, miközben még mindig vastag hajuk van, valóban meg kell nézniük ezt az egy filmet. Szép!

CímDrágán add az életed
Élő1988. július 20
Időtartam2 óra 12 perc
TermelésHuszadik Century Fox
RendezőJohn McTiernan
ÖntvényBruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia és mtsai
MűfajAkció, thriller
Értékelés93% (76)


8.2/10 (738.392)

12. Az elveszett bárka rejtőerei (1981)

A sok film között Indiana Jones, Jaka szerint az egyik dolog, amit legalább egyszer meg kell nézned életedben Az elveszett frigyláda fosztogatói.

Steven Spielberg rendezésében ez a film az első film az Indiana Jones franchise-ban. Harrison Ford a főszereplő ebben a filmben.

Régészként mondják neki, akinek szembe kell néznie Naza csoportjával annak megtalálásakor Frigyláda.

CímAz elveszett frigyláda fosztogatói
Élő1981. július 30
Időtartam1 óra 55 perc
TermelésLucasfilm Ltd.
RendezőSteven Spielberg
ÖntvényHarrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman és mtsai
MűfajAkció, kaland
Értékelés95% (76)


8.4/10 (833.409)

13. Csillagok háborúja: V. rész - A birodalom visszavág (1980)

A fenomenális Csillagok háborúja franchise közül Jaka választotta a filmet Csillagok háborúja: V. rész - A birodalom visszavág.

Ezt a filmet három évvel az első film után adták ki. Meglátjuk, hogyan Darth Vader megpróbálja utolérni Luke Skywalker és pihenni Lázadó Szövetség.

Maga Luke együtt edzésen vesz részt Joda mester Joda. Amikor Darth Vader elkapja a barátait, Luke-nak el kell döntenie, folytatja-e az edzést, vagy megmenti őket.

Eddig ez a film minden idők egyik legnagyobb filmjének és a Star Wars filmek legjobbjának számít.

CímCsillagok háborúja: V. rész - A birodalom visszavág
Élő1980. május 21
Időtartam2 óra 4 perc
TermelésLucasfilm
RendezőKershner Irvin
ÖntvényMark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher és mtsai
MűfajAkció, kaland, fantázia
Értékelés94% (100)


8.7/10 (1.084.290)

14. Rocky (1976)

A következő egy sorozat Sziklás amely először 1976-ban került adásba. Felemelte Rocky Balboa történetét, akit játszott Sylvester Stallone, mondhatni ez a legjobb sportfilm.

Ez a film Rocky Balboa történetét meséli el, aki amatőr boksz-atlétaként kezdte, hogy megpróbáljon világbajnok lenni azáltal, hogy harcol Apollo Creed.

Magának a Rocky-filmsorozatnak 5 folytatása van és 2 spin-off hogy elmondja Adonis "Donnie" Johnson, a néhai Apollo Creed fia, valamint Rocky tanítványa.

CímSziklás
Élő1976. december 3
Időtartam2 óra
TermelésChartoff-Winkler Productions
RendezőJohn G. Avildsen
ÖntvénySylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young és mtsai
MűfajAkció, dráma, sport
Értékelés94% (62)


8.1/10 (486.389)

15. Wonder Woman (2017)

Annak ellenére, hogy ez nem olyan hype, mint az MCU filmek, filmek Csodanő főszereplő Gal Gadot ezt tartják a DC legjobb filmjének.

Mondja lánya Diana Themiscyra, aki az 1. világháború megállításáért küzdött. Diana úgy gondolta, hogy a háború istene Ares ez a tragédia mögött álló alak.

A közönség szerint Gal Gadot és Chris Pine is kémia ami nagyon jó. Ennek eredményeként ezt a filmet sikerült megszerezni A Rotten Tomatoes értékelése 93%.

InformációCsodanő
Élő2017. június 2
Időtartam2 óra 21 perc
RendezőPatty Jenkins
ÖntvényGal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
MűfajAkció, kaland, fantázia
Értékelés93% (RottenTomatoes.com)


7.4/10 (IMDb.com)

16. Dunkirk (2017)

A háborús filmek nem mindig tartalmazzák egymás lövöldözését és megölését. Például film Dunkerque amely inkább a katonák emberi oldalára összpontosít.

Ebben a filmben meghívást kap, hogy merüljön el azokban a valódi eseményekben, amelyeket brit, belga és francia katonák éltek át, ahol Dunkirk városából való evakuálásukért küzdöttek.

Ott körülvették őket és a német csapatok súlyosan lemészárolták őket. A fogyó készletek közepette küzdeniük kell azért, hogy újra találkozzanak szeretteikkel.

CímDunkerque
Élő2017. július 21
Időtartam1 óra 46 perc
RendezőChristopher Nolan
ÖntvényFionn Whitehead, Barry Keoghan, Mark Rylance
MűfajAkció, dráma, történelem
Értékelés93% (RottenTomatoes.com)


7.9/10 (IMDb.com)

17. Aliens (1986)

Idegenek a film folytatása Idegenek amelyet a folytatás ellenére az Aliens jobb besorolású, mint elődje.

A történet továbbra is ugyanaz Ellen Ripley akit 57 éves hosszú alvás után megmentettek. Ellen el van rendelve, hogy visszatérjen a bolygóra LV-426 aki elvesztette a kapcsolatát.

Azonban ott találkozott az idegen királynővel és annak számtalan kolóniájával. Harcolhatnak Ellen és barátai ezekkel az idegen erőkkel?

CímIdegenek
Élő1986. július 18
Időtartam2 óra 17 perc
RendezőJames Cameron
ÖntvénySigourney Weaver, Michael Biehn, Carrie Henn
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Értékelés99% (RottenTomatoes.com)


8.3/10 (IMDb.com)

18. Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Kill Bill: Vol. 1 Quentin Tarantino rendező egyik legjobb akciófilmje. A többi Quentin-filmhez hasonlóan ez a film is szétszórt cselekvéssel, vérrel és testrészekkel van tele.

Bosszút áll egy egykori bérgyilkos asszonynak, akinek az egész családját lemészárolták csapattársai, míg férjhez ment.

Ahogy a cím is sugallja, ebben a filmben a menyasszony gyilkolást tervez Számla, a bérgyilkos osztag vezetője. Először azonban egyenként meg kellett ölnie volt csapattagjait.

CímKill Bill: Vol. 1
Élő2003. október 10
Időtartam1 óra 51 perc
RendezőQuentin Tarantino
ÖntvényUma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah
MűfajAkció, krimi, thriller
Értékelés85% (RottenTomatoes.com)


8.1/10 (IMDb.com)

Bónusz: 10 alkalmazás ingyenes filmek legális megtekintésére mobiltelefonokon, bárhol megnézheti őket!

Kíváncsi vagy a fenti filmek megtekintésére, de nem rohansz megnézni őket a moziban? Nem kell aggódnod, banda.

A fenti filmeket ingyen megnézheti, beleértve a 2021-es akciófilmet is, az ApkVenue alábbi, teljesen jogi ajánlási alkalmazásával.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát itt van néhány javaslat minden idők legjobb akciófilmjeihez, amelyek 2021-ben a legfrissebbek, és amelyeket nem szabad kihagyni.

Egyetért-e azokkal a filmekkel, amelyeket az ApkVenue fentebb áttekintett? Vagy van még más ajánlása? Gyerünk, ne habozzon megosztani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found