A wa blockolt jellemzői és javításának 6 jellemzője

Megtudhatja a blokkolt WA jellemzőit. Számos jel utal arra, hogy a WA blokkolva van, így tudja, hogyan lehet megoldani.

A WhatsApp blokkolásának jellemzőit sok WA felhasználó nyilvánvalóan még mindig ritkán ismeri annyiban, hogy félreértésnek bizonyul.

A WhatsApp-on csevegni szórakoztató. Azon kívül, hogy hirdetésmentes, a WhatsApp-on csevegni sokkal könnyebb, mint a többi csevegőalkalmazásban.

De akartál valaha beszélgetni valakivel, hirtelen nem tudsz tovább beszélgetni?

Gondolnia kell, ha az a személy blokkolta. Azonnal, deh, reflektálsz az elkövetett hibákra.

Eits..., ne negatív gondolkodás először banda! Ne haragudjon azonnal, mert az ApkVenue mondani fog neked néhányat A WA tulajdonságai blokkolva vannak más emberek.

Hogyan lehet tudni a WhatsApp alkalmazást, amelyet mások blokkoltak

A csevegést szerető emberek zavarait várva levélszemét, A WhatsApp funkciókkal rendelkezik Kapcsolat letiltása.

Ez a funkció elutasítja az általunk letiltott személyek összes bosszantó csevegését, ezért nem kapunk üzeneteket a letiltott személytől.

Ahhoz, hogy megismerje a WA jellemzőit, amelyeket barátok és más emberek blokkolnak, valójában egyszerűen csevegést küldhet az illetőnek. Ha nem kézbesítve hosszú ideig, vagyis blokkolva van.

De van egy módja annak kiderítésére is, hogy a WA-t csevegés nélkül blokkolják. Néhány jel arra mutat, hogy valaki más WhatsApp száma blokkolva van, a következők:

1. A csevegések mindig jelölnek egyet (a WA leglátványosabb szolgáltatása blokkolva van)

Jelenleg a WhatsApp két kék pipa funkcióval rendelkezik, ha az elküldött üzenetet elolvasták. Ha a két pipa nem kék, ez azt jelenti, hogy az üzenete megérkezett, de még nem olvasta el.

Eközben, ha a tőled érkező üzenet csak egyet pipál a WA-ban, az azt jelenti, hogy az üzenet nem érkezett meg. Ha nem érkezik meg az üzenet, két lehetőség van.

Előfordulhat, hogy a telefonszámát letiltotta, vagy egy olyan területen tartózkodik, ahol rossz a jel. De ha már eltelt egy hét vagy egy hónap, akkor is pipáljon egyet, igen fixblokkolva vagy.

2. Nem látható a Kapcsolat profilfotó

Ha másokkal beszélget, akkor az ellenfél profilfotója biztosan megjelenik, igaz? Ha hirtelen eltűnik a fénykép, akkor valószínűleg ő blokkolta a számodat.

De ne feledje, ha ez a személy nem menti az Ön telefonszámát az okostelefonjára, előfordulhat, hogy a fényképe nem jelenik meg. Ez a WhatsApp és a csevegés beállításaitól is függ.

De, ha a WA-csevegés csak egyet jelöl be, ráadásul nem láthatja az illető WA-profilfotóját, az azt jelenti, hogy egyértelmű, hogy blokkolva vagy, banda.

3. Nem látható a Kapcsolattartó állapota

Megtudhatja azt is, hogy a WA átmenetileg vagy véglegesen blokkolva van-e, ha megnézi az állapotot "Utoljára látva" vagy "Online" a WhatsApp kapcsolatokon.

Ez az állapot azt jelzi, hogy valaki aktívan használja a WhatsApp alkalmazást, vagy sem. Eközben, ha valaki letiltja a névjegyét, akkor nem láthatja az állapotát.

Az „Utoljára látott” névjegyei nem jelennek meg, ha letiltja ezt a funkciót a WhatsApp beállításai között. De sokan deaktiválják is, hogy a WA-n nem online módon jelenjen meg

Egyéb blokkolt WA jelek. . .

4. Nem hívható

Az iPhone vagy az Android által blokkolt WA következő jellemzői, amelyeket könnyen megtudhat, a hívás elutasítása, a banda.

Amikor megpróbálja felhívni az adott személyt a WhatsApp-on keresztül, de nincsenek összekapcsolva, előfordulhat, hogy blokkolja a bejövő hívásokat a WA-n, vagy pedig Önöket.

Ha felhíváskor kiderül hívása nem érkezett meg, ráadásul vannak más blokkolt WA funkciók is, vagyis valóban blokkolják.

5. Nem lehet csoportosítani a hívást

Más blokkolt WA-számok jellemzői szintén ismertek a WhatsApp egyik funkciójának használatával, nevezetesen Csoportos hívás.

A WA-szám blokkolásának megismerésének módja az, hogy ugyanabba a csoportba kell tartoznia, mint aki gyanítja, hogy letiltotta a WhatsApp számát. Ezt követően hívjon csoportot.

Ha az a személy, akiről gyanítod, hogy letiltotta az ismerősödet, nem csatlakozhat, akkor valószínű, hogy valóban letiltották.

6. Soha nem láttam a legfrissebb állapotot

Valójában nem kell bajlódnia az alkalmazással letiltott WA-szolgáltatások keresésével. Mivel a WhatsApp jel ideiglenesen vagy véglegesen le van tiltva, könnyen megismerhető.

Nos, a WA utolsó blokkolt jele megtalálható a status vagy sztori WhatsApp. Ha le van tiltva, akkor nem láthatja az illető állapotfrissítéseit.

Ettől eltekintve fennáll annak a lehetősége is, hogy az illető nem menti el a WhatsApp számát. Ezért nem megy egyenesen negatív gondolkodás először, igen.

Tehát valószínű, hogy blokkolták, vagy kapcsolatba léphet velük elrejt hogy ne lássa az állapotukat.

Bónusz: Hogyan lehet feloldani a WhatsApp alkalmazást

Tudod, hogy a számod blokkolva van-e a WA-ban vagy sem? Ha határozottan le van tiltva, akkor tudni akarja hogyan lehet feloldani a WA-tjobb?

Ne keverje össze! Kipróbálhatja, hogyan oldhatja fel a minket letiltó személy WA feloldását, amit az ApkVenue a következő cikkben teljes körűen elmagyarázott!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez volt Jaka cikke A WA tulajdonságai blokkolva vannak és hogyan lehet megoldani. De ne feledje, ez a mutató nem mindig abszolút. Mert vannak más dolgok is, amelyek szintén megtörténhetnek.

De ha beszélgetni szeretne barátaival, akik blokkolják a WhatsApp számot, az ApkVenue-nak is van megoldása ebben a cikkben. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Fanandi prima Ratriansyah