hogyan használható a középső ujj emoji és az óvszer emoji a WhatsAppon

A hangulatjelek küldése olyan csevegőalkalmazásokon keresztül, mint a WhatsApp, szórakoztató. De mi van akkor, ha kiderül, hogy a középső ujj emojit vagy akár egy óvszer emojit küldenek? Olyan izgalmas vagy akár körültekintő?

Az emojik egyik érdekessége, azon kívül, hogy kifejezik az érzéseiket, tanulság lehet a mindennapi életben is. Például ismeri és megtanulja, hogyan kell csinálni gesztus test, hogy kifejezze érzéseit. De mi történik, ha a középső ujj hangulatjelét és az óvszer hangulatjelét használja? Vidám lehet, igaz? Vagy körültekintő?

  • Ez egy szórakoztató módszer az emojik használatára közvetlenül a számítógépen
  • Őrület, ez a személy több ezer billentyűből készít billentyűzetet, csak hangulatjelek beírásához

A középső ujj feltartásának negatív jelentésétől eltekintve talán azon gondolkodik, hogy mire szolgál ez a hangulatjel a kommunikáció során. És ismét, mostanában sok hír érkezett az óvszer emojikról, mióta közeledett Az AIDS világnapja. Érdekli a középső ujj emoji és az óvszer emoji használata?

A középső ujj és az óvszer emoji használata a WhatsApp-on

Alkalmazás csevegés mint a WhatsApp, nemcsak megkönnyíti a kommunikációt, hanem megkönnyíti a hangulatjelek kifejezését is. Az emoji képviselője lehet az érzéseinek kifejezésében. De mi történik, ha úgy találja, hogy téved a középső ujj emoji és az óvszer emoji használata? Természetesen nem kívánt problémákat fog aratni.

A középső ujj emoji használata a WhatsApp-on

Nem tudom, hogy érzed magad, amikor valaki egy emoji-on keresztül mutat a középső ujjaddal. Gondoljon az érzéseire, értse meg azt is, hogy mások mit éreznek, amikor ugyanazt a hangulatjelet kapják. Mert nem vicces, ha érzékeny barátod elkapkodóvá válik a küldött középső ujj emoji miatt.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

A középső ujj emoji használatához a WhatsApp-on néhány dolgot tudnia kell, nevezetesen:

  • A középső ujj emoji az alapértelmezett WhatsApp. Ez az emoji belül van frissítés legújabb WhatsApp, nem az alapértelmezett billentyűzet. Tehát ne számítson arra, hogy megtalálja ezt a hangulatjelet a használt billentyűzeten. Ezért azonnal frissítés a legújabb WhatsApp-ra igen!
  • A középső ujj emoji 6 bőrszínnel rendelkezik. A bőrszín megváltoztatásához használhatja az emojik lenyomásával vagy nyomva tartásával. Ezután válasszon egy bőrének megfelelő színt. Rasszistának tűnik, mi?
  • Használja a középső ujj hangulatjelet a megfelelő időben. Talán azt is tudja, hogy a középső ujjával egy másik ember felé mutatás zaklatásnak, sértésnek és más negatív dolognak tekinthető. Így, bár elérhető a középső ujj emoji, remélhetőleg okosan használhatja. Mert soha nem lehet tudni, hogyan reagál az a személy, akinek küldi az emojit, igaz?

Duh, ez a középső ujj hangulatjel valódi. A középső ujj mellett ami negatív, plusz rasszista is! Tehát, bár vicces, mert vannak új hangulatjelek, legyen óvatos, amikor használja őket, amikor kommunikál a barátaival a WhatsApp-on!

A középső ujj emoji mellett van egy új emoji is, mégpedig az óvszer emoji! Milyen érzés üzeneteket küldeni a WhatsApp-on szétszórt óvszer hangulatjelekkel? Ahelyett, hogy szórakoztató lennél, szemtelennek kell érezned magad, mert tele van kóddal.

Emoji óvszerek a biztonságos szex érdekében

Mivel az AIDS világnapja erre a napra esik, DUREX címkékkel kampányokat folytatott a Twitteren és a YouTube-on #CondomEmoji. A DUREX a biztonságos szex érdekében kampányolni kíván az emberek HIV / AIDS elleni védelme érdekében. Ezen a kampányon keresztül a DUREX reméli, hogy a nyilvánosság örömmel fogja használni az általa javasolt óvszer emojikat, így felmerül a tudatosság az óvszerek használatára a HIV / AIDS vírus elleni védekezésben.

Ala szokás szerint tud. Nem lehetetlen, hogy érdekeljen az eredeti óvszer használata, miután óvszer emojikat küldött a WhatsApp-ra és más chat-alkalmazásokra, igaz? De ne feledje, hogy óvszert használjon törvényes partnerével, ne alkalmi szexhez!

Tehát, ha érdekel az AID világnapja alkalmából kiadott óvszer emojik használata, akkor még egy kicsit türelmesnek kell lennie. Mivel ez az óvszer emoji még mindig jóváhagyásra vár Unicode. A jóváhagyás után 2016 elejétől használhatja ezt az óvszer emojit. Érdekel az óvszer emoji használata? Vagy inkább érdekelne az óvszer közvetlen használata a HIV / AIDS elleni védelem érdekében?

Használja a megfelelő időben

Hangulatjelek használatakor mindig a megfelelő időben használja őket. Ne engedjen olyan hangulatjeleket küldeni, amelyek nem felelnek meg a tapasztalt feltételeknek, Például, ha szomorú vagy, de álmos hangulatjelet küldesz, igaz, de rossz lesz.

Akár a középső ujj hangulatjelét, akár az óvszer hangulatjelét használja, később ellenőrizze, hogy a megfelelő személlyel beszélget. Ne engedje, hogy érzékeny embereknek küldje ezeket a hangulatjeleket, mert a középső ujj és az óvszer emojik minden bizonnyal tabutémák az indonéziai kultúránk számára.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found