10 módja a nem csatlakozó wifi csatlakoztatásának

Miért nem lehet csatlakoztatni a WiFi-t? Nyugi, a következőképpen csatlakoztathatja azt a WiFi-t, amely nem tud csatlakozni, ez nagyon egyszerű!

Kérdezte már, miért nem tud csatlakozni a WiFi, annak ellenére, hogy a jelszó helyes? Pihenjen, itt különféle válaszokat kaphat, valamint arról, hogyan lehet csatlakozni a nem csatlakoztatható WiFi-hez.

A WiFi valóban kötelező csatlakozási funkcióvá vált az okostelefon-eszközökön. Ez a funkció lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban, stabilabban és olcsóbban hozzáférjünk az internethez.

Találkozhat olyan helyekkel, ahol létesítmények találhatók ingyenes A WiFi valóban szórakoztató dolog, de van, amikor az Android okostelefonon a WiFi hirtelen megszakad, és egyáltalán nem is tud csatlakozni. Szeretné tudni, hogyan lehet megoldani? Itt az áttekintés!

Okok és hogyan lehet csatlakozni egy olyan WiFi-hez, amely nem csatlakoztatható

Volt már mentett WiFi, de nincs csatlakoztatva? Nos, a WiFi problémáit különféle dolgok okozhatják, talán azért, mert az Android okostelefonján lévő WiFi komponens valóban hibás.

Mielőtt úgy döntene, hogy szervizközpontba megy, először ellenőrizzük, hogy a WiFi valóban sérült-e. Ezt az alábbiakban néhány egyszerű erőfeszítés végrehajtásával teszi. Kérjük, vegye figyelembe, banda!

1. Alapvető lépések: Repülőgép mód és újraindítás

Soha ne hagyd figyelmen kívül a legegyszerűbb lépéseket, gyakran azonnal a bonyolult utat keressük. Bár a klasszikus módszer elegendő lehet ahhoz, hogy hatékony gyógyszer legyen. Itt vannak a lépések!

 1. Először nyissa meg a beállítások menüt, és válassza a WiFi lehetőséget. Deaktiválnia és újra engedélyeznie kell a kapcsolatot.
 2. Tegye ugyanezt a készülékkel router, ha a probléma a csatlakozás a házában. Kapcsolja ki legalább két percig, majd kapcsolja be újra.
 3. Egy másik egyszerű megoldás a repülőgépes vagy a repülőgépes mód aktiválása, várjon néhány percet, és ellenőrizze még egyszer a kapcsolatot.
 4. A következő lépés, próbálja ki újrakezd eszközt, és lépjen biztonságos módba.

Csökkentett módban próbál újra csatlakozni, tud csatlakozni? Ha probléma nélkül tud csatlakozni a WiFi hálózathoz, maradjon újrakezd az okostelefon visszatér normál módba.

2. Önállóan megszakadt WiFi kapcsolat

WiFi-kapcsolattal tölt le, de egy ideig hagyva kiderül, hogy a WiFi-kapcsolat megszakadt. Mi történt?

Ennek valószínűleg az az oka, hogy nem aktiválta Tartsa a WiFi-t, ez a beállítás automatikusan leválasztja az eszközt a WiFi hálózatról az okostelefon akkumulátorának megtakarítása érdekében. Ennek kijavításához itt az útmutató!

 1. Lépjen be a beállítások menübe.
 2. Válassza a WiFi lehetőséget.
 3. Nyomja meg a hamburger gombot vagy a jobb felső sarokban található pont gombot.
 4. Válassza a menüt Fejlett.
 5. Válassza ki azt a menüt, hogy a WiFi megmaradjon, amikor a telefon alszik vagy Tartsa bekapcsolva a WiFi-t alvás közben.
 6. Válassza az igen vagy a lehetőséget mindig, hogy élvezze a zökkenőmentes kapcsolatot.

Vigyázz, a szétkapcsolott WiFi is jelezheti az illegális tevékenységet a WiFi használatával. Tehát el kell olvasnia tippeket és trükköket az illegális WiFi felhasználók blokkolásához.

3. Hogyan lehet elérni az eseti vagy a rejtett hálózatot

Több vezeték nélküli hálózat router vezeték nélküli, amelyet külön kell megvásárolni.

Ha több számítógépe van, akkor vezeték nélküli hálózatot vásárlás nélkül is beállíthat vezeték nélküli router és használhatja a számítógépet a állomás.

Sajnos az Android okostelefon nem tudja felismerni Ad-hoc WiFi, ahhoz, hogy csatlakoztatni tudja androidos okostelefonját, néhány változtatásra van szüksége rendszer.

Ez azt jelenti, hogy az okostelefonnak lennie kellgyökér, az XDA fejlesztői fórumának sikerült létrehoznia a tapasz hogy megszüntesse ezt a korlátozást. Fájlokkal tapasz wpa_supplicant, androidos okostelefonja különféle hálózatokhoz tud csatlakozni.

A trükk, nyisd ki beállítások> WiFi> hálózat hozzáadása. Ezt követően írja be az SSID-t és Jelszó helyes.

4. IP-hitelesítési kérdések

Problémái vannak az IP megszerzésével? Elakadt a korlátlan hitelesítésben, néha a WiFi nem működik, mert nem sikerül átjutnia ezen a folyamaton. A megoldás az első indítsa újra az útválasztót, ha ez továbbra is fennáll, próbálja meg Visszaállítás indítsa újra az okostelefont.

Duh! Természetesen gond, ha újra vissza kell állítania, szerencsére vannak más, könnyebb megoldások is. Csak telepít WiFi Fixer, ez az alkalmazás visszaállítja a rendszerfájlokat a WiFi-n és néhány hálózathoz kapcsolódó szolgáltatáson.

Megint jó, a WiFi Fixer megoldja a problémát, amikor a WiFi megpróbál IP-címet szerezni. Letöltheti az alábbi linken keresztül.

Töltse le az alkalmazást Wifi Fixer

5. A WiFi kapcsolat nagyon lassú

Tehát végre csatlakozhat, de a sebesség nagyon lassú, még csak lassú böngészéshez is, kegyelemért könyörögve.

Ha nyilvános WiFi-t használ, a problémát túl sok felhasználó okozhatja. De ha otthon használja a WiFi-t, és biztos abban, hogy a jel elég erős.

Ellenőrizheti Android internet sebességét, hogy megjelenítse a tényleges letöltési, feltöltési és pingelési sebességet. Hasznos segítséget nyújtani a problémák azonosításában is.

6. Használja a kódot ##526##

Van, amikor az ApkVenue fentebb írt módszerei a kapcsolódó tényezők miatt nem működnek optimálisan.

Ha a fenti 5 lépés nem működik, akkor próbálja meg használni az ApkVenue fent írt kód- és számkombinációját.

Minden további nélkül megtudhatja, hogyan csatlakoztathat olyan Wi-Fi-t, amely nem kapcsolható össze kódkombinációval!

 1. Nyissa meg a telefonhívás kezelő felületét.
 2. nyomja meg ##526## és rendben.
 3. Ezután a rendszer újratölti a WLAN-beállításokat.
 4. Várjon, amíg az OK vagy sikeres.
 5. Indítsa újra az okostelefont.

7. Ellenőrizze a használt WiFi-t

Ha privát WiFi-t használ, győződjön meg róla router vagy az általad használt modem működik. Győződjön meg arról is, hogy kitöltötte-e a WiFi modem hitel- vagy adatkvótáját.

Ha nyilvános WiFi-t használ, például egy kávézóban. Megkérdezheti az ügyintézőt vagy a pincért, hogy be van-e kapcsolva a WiFi. Mert lehet, hogy a WiFi interferenciát tapasztal.

Ha az Ön által használt WiFi telepítve van Jelszó, ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a jelszót. Ne feledkezzen meg a nagybetűkről vagy a számok elrendezéséről.

Ha nyilvános WiFi-t használ, próbáljon meg kérdezni Jelszó helyes a tisztnek. Sőt, ha le tudja írni, így nem baj Ez a módszer a kapcsolat javítására is használható Lassú WiFi.

8. Ellenőrizze a csatlakoztatott eszközöket

Egy modem vagy router A WiFi általában korlátozza a használt eszközök számát. Például csak 10 eszközre, 32 eszközre stb.

Ezért meg kell tenned, hogy először ellenőrizd, mit router tele van vagy nincs.

Ha kiderül, hogy tele van, akkor természetes, hogy nem csatlakozhat a használatához. Mobiltelefonja nem tud csatlakozni a WiFi-hez, vagy a megjelenő WiFi állapot mentve van, de nincs csatlakoztatva az internethálózathoz.

9. Ellenőrizze az Egyéb eszközök használatát

Próbáljon meg egy másik eszközt használni, például egy laptopot vagy egy másik, a barátjához tartozó Android okostelefont. Ha nem tud, akkor probléma lehet router vagy modem.

De ha más eszközök is használhatják a WiFi-t, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy problémája van az Android okostelefonján. Az alábbi alkalmazással ellenőrizheti a WiFi károsodását az Android mobiltelefonján.

Miguel Torres Benchmarking Apps LETÖLTÉS

Ha meg szeretné tudni, hogy működik-e a WiFi-eszköze, használhatja a Telefon tesztelő alkalmazást. Ez az alkalmazás megtudhatja a különböző eszközök állapotát az Android okostelefonon.

10. Különösen az ASUS Zenfone számára

Ha Ön ASUS ZenFone típusú Android okostelefon-használó, használhatja a számológép alkalmazást, majd írja be a következőt:.12345+", majd kattintson a" "gombra=". Válassza kiWiFiBus_Test".

Várja meg a folyamatot Betöltésröviden. Amikor a "PASS" szó megjelenik, ez azt jelenti, hogy a WiFi rendben van.

Jól ha az összes fenti lépést megtették, és még mindig nem tud csatlakozni, akkor talán hardver Az Android okostelefon WiFi nem működik. Aztán továbblépsz szolgáltatóközpont legközelebb.

Így lehet csatlakozni ahhoz a WiFi-hez, amely nem tud csatlakozni egy androidos mobiltelefonhoz, bandához.

Ha van más gyakorlati megoldása az Android WiFi leküzdésére hiba, megoszthatja őket JalanTikusszal és más olvasókkal az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.