25 legjobb és legújabb RPG oflline játék (frissítés 2020)

Zavart a játék, de nincs internetkapcsolata? Ne aggódjon, itt vannak a legjobb offline RPG játékok (Frissítve 2020 április)

RPG vagy Szerepjáték egy olyan játék, ahol egy karaktert fogsz játszani saját háttértörténetével, hogy részese lehess a történetnek.

Az RPG játékok maguk is fejlődtek, és különböző változataik vannak. Vannak olyan játékok, amelyeket online játszanak online és még offline.

Azt hiszem, jobban tetszik offline RPG játék vagy online, banda? Ezután inkább offline RPG játékokat játszik PC-n, Androidon vagy PS-n?

Ha RPG játékokat szeretnél játszani, de nincs sok kvóta, vedd nyugodtan. Az ApkVenue ajánlással rendelkezik offline RPG játék legjobb a legizgalmasabb platformokon, amelyekkel szabadidejében játszhat.

A legjobb offline RPG játék Androidon, PC-n és egyebeken

Mivel sok offline RPG játék létezik, az ApkVenue ezeket konzolok szerint csoportosítja. Ha RPG játékokat szeretne látni egy bizonyos konzolon, kattintson a tartalomjegyzéket tartalmazó szövegre a keresés megkönnyítése érdekében.

Offline Android RPG játék

Itt található a legjobb offline RPG játékok listája, amelyeket Android-telefonon játszhat. Nézd meg!

1. Final Fantasy XV Pocket Edition

Ha a legjobb Android offline RPG játékot kérik tőled, akkor a válasz még mindig biztos Final Fantasy XV Pocket Edition, banda.

A mobilon elérhető Final Fantasy-sorozatok közül az ApkVenue a Final fantasy XV Pocket Edition-t választotta győztesnek.

Ezt a játékot a PS4 verziótól kezdve adaptálták és tömörebbé tették, elfelejtve a jellegzetes játékmenetet.

RészletLeírás
Értékelés12 évnél idősebbek
Játékméret37+ MB
Android minimum5.0 és újabb
RPG játékok SQUARE ENIX Ltd LETÖLTÉS

2. Inotia 4

Inotia 4 az Inotia játékok legjobb sorozata. Ez az Android offline RPG játék olyan játékot kínál, mint a Ragnarok, de érdekes történettel.

Ebben a játékban választhat egy csapattársat, aki NPC. Ez a játék alkalmas arra, hogy szabadidőben játszhass.

A játék grafikája is nagyon jó. Sőt, ezt a játékot ingyen játszhatod, bandázhatsz. Garantált szórakozás, deh!

RészletLeírás
Értékelés12 évnél idősebbek
Játékméret45+ MB
Android minimum4.0.3 és újabb
Com2uS RPG játékok LETÖLTÉS

3. Káoszgyűrűk III

Ennek az egy játéknak olyan grafikája van, amely híres arról, hogy jó, banda. így ha szereted a klasszikus japán RPG-típusú játékokat, próbáld ki Káoszgyűrűk III.

Az animáció elegendő folyadék az Android játék méretéhez. A bemutatott játékmenet nagyon hasonlít a Final Fantasy játékhoz a PS2-n.

A bemutatott történet nem marad el a konzolos játékoknál, valamint a jó grafikáknál, amelyek miatt ez a játék az egyik legjobb offline 3D RPG játék.

RészletLeírás
Értékelés18 évnél idősebbek
Játékméret14+ MB
Android minimum1.1.1 és újabb
Játékok letöltése

4. Banner Saga

Banner Saga az egyik legjobb offline RPG játék az Androidon. A Banner Saga RPG taktikai harci stílusú, amely a vikingek kitalált csatáinak történetét meséli el.

A játék története meglehetősen mély, és a követésére kell összpontosítania, hogy részletesen élvezhesse a Banner Saga történetét.

Annak ellenére, hogy RPG játékról van szó, első pillantásra ennek a játéknak a grafikája nagyon hasonlít a Disney animációs filmekhez, bandákhoz.

RészletLeírás
Értékelés16 éves kortól
Játékméret1,77 GB
Android minimum4.1 és újabb
Játékok letöltése

5. Evoland

A következő offline RPG játék az Evoland. Ez az Android offline RPG játék számos klasszikus és jól ismert japán RPG játékot ötvöz.

Ennek az egy játéknak a grafikája meglehetősen egyedi, mert többször vált 8 bitesről 3 dimenziósra.

Ha szereted a játékokat, amelyek felfedezéséhez szükséged van, Jaka szerint az Evoland tökéletes neked, banda.

RészletLeírás
Értékelés16 éves kortól
Játékméret47,88 MB
Android minimum4.0 és újabb
Szimulációs játékok letöltése

6. Imposzió: Soha ne veszítsen reményt

Android offline RPG játék címmel Imposzió: Soha ne veszítsen reményt legyél a lista legmenőbb 3D grafikájával.

Ez a játék a földönkívüliek okozta emberi kihalás korának történetét meséli el. Azonban ellenségeid legyőzéséhez hős leszel.

Az offline 3D RPG játék Implosion: Never Lose Hope ingyenesen letölthető, de csak az 1–6. Fejezetekhez. A többit meg kell vásárolnia.

RészletLeírás
Értékelés12 évnél idősebbek
Játékméret23 MB
Android minimum4.0 és újabb
A Rayark Inc. kalandjátékai LETÖLTÉS

7. Oceanhorn

Az Oceanhorn egyike az Android RPG játékainak, amelyek a legjobb nyílt világú elemeket tartalmazzák, amelyeket az ApkVenue valaha is játszott.

Ennek a játéknak a játékmenete és grafikája nagyon hasonlít a Nintendo legjobb RPG-franchise-jához, a The Legend of Zelda-hoz.

Ez a játék ingyenesen letölthető. A következő fejezetek megnyitásához azonban bizonyos összeget kell fizetnie.

RészletLeírás
Értékelés7 éves kortól
Játékméret8,3+ MB
Android minimum4.1 és újabb

Offline RPG játék PSP-n

Következik az offline RPG játék a PSP konzol számára. Ha még nincs PSP, akkor letöltheti a PSP emulátort és az ISO játékot az internetről.

1. Final Fantasy 7 válságmag

Az első megrendelés nélküli offline RPG játék a PSP-nek minden bizonnyal ismét a Final Fantasy sorozatból származik, banda. Különösen azok számára, akik kedvelik a hetedik sorozatot, határozottan egyetértenek Jakával.

Final Fantasy 7 válságmag Ez más élményt nyújt a Final Fantasy játékmeneténél, a maga idejében jó grafikával.

A történeteknél nem könnyű megkérdezni. Ennek oka, hogy a Final Fantasy 7. sorozatának van a legjobb története ebben a franchise-ban.

RészletInformáció
ÉrtékelésT
Játékméret1,1 GB
Ár$ 29.75

2. Shin Megami Tensei: Persona 3

A második helyet a Persona játéksorozat foglalja el, egy RPG játék, amely a mindennapi életet hasznosítja a börtönbejárókkal keverve.

Shin Megami Tensei: Persona 3 egyedi jellemzője van, különbözik az RPG játéktól általában, így ikonikus játékká válik.

Olyan iskolás gyerekekkel fogsz játszani, akiknek felelősséget kell vállalniuk diákként vállalt kötelezettségeikért, miközben megmentik a világot.

RészletInformáció
ÉrtékelésM
Játékméret1,07 GB
Ár$ 19.99

3. Hősök legendája

A következő játék sorozatból következett Hősök legendája Az első. A felajánlott történet és játékmenet azok számára megfelelő, akik szeretik a japán RPG játékokat, bandákat.

Ennek a játéknak az előnyei a többi játékhoz képest az érdekes történet és a kiváló karaktermélység.

Ebben a körökre osztott RPG játékban elkényeztetheti a sima 3D-s grafika minősége és a nem egyhangú játékmenet.

RészletInformáció
ÉrtékelésM
Játékméret1,16 GB
Ár$ 19.99

4. YS Seven

A következő legjobb offline RPG játék az YS Seven. A játékmenet ennek az akció-RPG-játéknak nagyon érdekes és könnyű.

A YS Seven meghívja Önt a munka fantáziavilágába üdítő. Az YS Seven szereplői nagyon egyedülállóak, és saját mély történeteik vannak.

A többi körön alapuló RPG játékkal ellentétben ez a játék hack and slash elemekkel rendelkezik, így tökéletes reflexekre és vezérlőkre van szüksége.

RészletInformáció
ÉrtékelésT
Játékméret447,49 MB
Ár$ 14.99

5. Csillag-óceán: A második evolúció

A PSP-n játszható legjobb offline RPG-k listáján az ötödik játék a Star Ocean sorozat, nevezetesen Csillag óceán: A második evolúció.

Ez a játék az első evolúció történetének folytatása. Még mindig az űrben történt kalandok történetét meséli a galaxisok közötti konfliktusokkal.

Ennek a játéknak nagyon jó története van, annak ellenére, hogy csak egyszerű grafikai minőséget tartalmaz. Ez megfelel neked, banda!

RészletInformáció
ÉrtékelésT
Játékméret953 MB
Ár$ 12.33

6. Misztikus krónikák

Nos, a következő az Misztikus krónikák amely egy hatalmas fantáziavilágba visz, 16 bites grafikával.

Meg fogja tapasztalni a világot és a harc módját, amely nosztalgiát okoz. Emellett gazdag történet, amely még jobban kihagyja az ilyen játékokat.

Annak ellenére, hogy nincs grafikája és játékmenete, mint a Triple A játékok, maga érezheti ennek a játéknak a minőségét, banda.

RészletInformáció
ÉrtékelésE
Játékméret41,51 MB
Ár$ 14.99

Offline RPG játék PS 4-en

Itt vannak a legjobb és legújabb offline RPG játékok, kifejezetten a PS4 konzolhoz. Ennek ellenére vannak olyanok, amelyeket PC-n játszhat.

1. A boszorkány 3: Vad vadászat

A Playstation 4 világába belépve a legjobb offline RPG játék esik A boszorkány 3: vad vadászat. Geralt boszorkányként játszik, aki szörnyekre vadászik.

Élvezheti ezt a játékot más konzolokon is. A felajánlott történetek hosszúak és gazdagok, amelyek gazdagítják a történetet.

Ami a grafikát illeti, a The Witcher 3: Wild Hunt korának legjobbja. Eddig azt mondhatjuk, hogy ez a játék gyönyörű grafikával rendelkezik.

RészletInformáció
ÉrtékelésM
Játékméret30,98 GB
Ár$ 39.99

2. Final Fantasy XV

Ha már rendelkezik mobil verzióval, akkor a Final Fantasy XV-nek, az eredeti verziónak is szerepelnie kell ezen a listán.

Noctis herceg és munkatársai kalandtörténete rabja lehet. Egy gyönyörű és fantáziáktól sűrű világ elronthatja a szemed. Ugyanígy izgalmas játékmenettel.

Ez a játék nagyon jó grafikával és nagyon jó animációval rendelkezik. A sztori ezt a játékot is úgy érzi, mint egy box office filmet.

RészletInformáció
ÉrtékelésT
Játékméret66,39 GB
Ár$ 49.99

3. Persona 5 (legizgalmasabb)

A harmadik játék a Persona sorozatból származik, természetesen srácok, akárcsak a többi sorozat Persona 5 más lesz a mindennapi életed és más életed is a börtönmászó világában.

Különböző hátterek és történetek más Personával, egy modern tinédzser életébe kerül, akinek van egy másik oldala, amelyet „fantomtolvajnak” hívnak.

A nyílt világ elemeit és a körökre osztott harci stílust ötvözve ez a játék sok időt vesz igénybe, mert nagyon szórakoztató.

RészletInformáció
ÉrtékelésM
Játékméret20,2 GB
Ár$ 49.99

4. Sötét lélek III

A következő az Sötét lélek III ugyanazzal az izgalmas játékmenettel az első sorozat óta. A Darksoul III-nak új története és világa van, de a srácok mégis idegesítővé teszik, amikor eljátszad.

Akik kedvelik az offline RPG játékokat nagy nehézségi szinttel, próbálja ki a Dark Soul III-t egy új kihívásért.

Ez az offline akció-RPG-játék valóban az ügyességedre támaszkodik a gondolkodásban és a gombok megnyomásában, így eltalálhatod, és nem érhet vissza az ellenség.

RészletInformáció
ÉrtékelésM
Játékméret18,24 GB
Ár$ 59.99

5. Horizon Zero Dawn

Az utolsó offline RPG játék a listán Horizon Zero Dawn amelyet kizárólag a PS4 konzol számára adtak ki, és hihetetlenül realisztikus grafikával rendelkezik.

A Horizon Zero Dawn egy olyan világba viszi a játékosokat egy olyan jövőben, ahol a robotok dominánssá válnak az emberek felett.

Annak ellenére, hogy ez a jövő, de úgy tűnik, hogy a világ visszafordul egy őskori világ felé, ahol a világ civilizációja összeomlott.

RészletInformáció
ÉrtékelésT
Játékméret48,16 GB
Ár$ 19.99

6. XI. Sárkány-küldetés: A támadó kor visszhangjai

Játszma, meccs Sárkány-küldetés XI: A támadó kor visszhangjai Ez 2 alkalommal jelent meg a PS 4-en, kissé eltérő verzióval.

Az első verzió 2017-ben jelent meg a PS 4 és a Nintendo 3DS számára japánul, majd most angolra konvertálják és szabadon értékesítik.

A Dragon Quest tipikus világában fogsz játszani, a szörnyek és a karakterek hasonlóak. A harcok interaktívabb módja azonban megváltozott.

RészletInformáció
ÉrtékelésT
Játékméret30,8 GB
Ár$ 59.99

Offline PC RPG játék

Ha PC-s játékos vagy, ne aggódj, mert az ApkVenue a legjobb RPG-játékok címét is kiválasztotta neked. Az RPG Offline PC játék letölthető a Steamről vagy más letöltő oldalakról.

1. Az idősebb V tekercs: Skyrim

Az első legendás offline RPG játék a PC-n a Elder Scrolls V: Skyrim. Ez az offline RPG játék jó grafikával és érdekes játékmenettel rendelkezik.

Ennek a játéknak nagyon tág vonala van. Kiválaszthatja a saját történetét, amit akar, banda.

Nem csak ez a játék milliónyi moddal is rendelkezik, amelyeket ingyen letölthet és telepíthet a játék gazdagítása érdekében.

RészletLeírás
OSWindows 7 / 8.1 / 10 (64 bites verzió)
ProcesszorIntel i5-750 / AMD Phenom II X4-945
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GTX 470 1GB / AMD HD 7870 2GB
Tárolás12 GB szabad hely
ÁrRp. 532 000

2. Sárkánykor: Eredet

Sárkánykor: Eredet szintén legendás PC offline RPG játék, srácok, a játék története olyan, mint a Gyűrűk Ura, amely munkában és sárkányokban játszódik.

Olyan csapatban fogsz játszani, ahol kiválaszthatod a párodat. Kombinálnia kell ezeknek a karaktereknek az erősségeit.

Nem csak véletlenszerűen kell ütni, hanem megtalálni a megfelelő stratégiát ahhoz, hogy legyőzze ellenségeit. Annak ellenére, hogy meglehetősen régi iskola volt, ez a játék a legsikeresebb folytatásai közül.

RészletLeírás
OSWindows XP (SP3) vagy Windows Vista (SP1) vagy Windows 7
ProcesszorIntel Core 2 Single 1.6 Ghz processzor (vagy azzal egyenértékű) vagy AMD 64 2.0 GHz processzor (vagy azzal egyenértékű)
memória1 GB (1,5 GB Vista és Windows 7)
GrafikaATI Radeon X850 256MB vagy NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB vagy újabb (Windows Vista: Radeon X1550 256 MB vagy NVidia GeForce 7600GT 256MB)
Tárolás20 GB HD hely
ÁrRp. 135,999

3. Istenség: Eredeti bűn

Jól, Istenség: Eredeti bűn offline RPG játék néven ismert taktikai játékmenettel, bandával.

A játék lassú, és minden lépésében gondolkodni kell. A felajánlott történet kíváncsi is.

Nemcsak harci stratégia, hanem harci környezete is fontos szerepet játszik a győzelem meghatározásában. Nagyon szórakoztató, deh!

RészletLeírás
OSWindows XP (SP3) vagy Windows Vista (SP1) vagy Windows 7
ProcesszorIntel Core 2 Single 1.6 Ghz processzor (vagy azzal egyenértékű) vagy AMD 64 2.0 GHz processzor (vagy azzal egyenértékű)
memória1 GB (1,5 GB Vista és Windows 7)
GrafikaATI Radeon X850 256MB vagy NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB vagy újabb (Windows Vista: Radeon X1550 256 MB vagy NVidia GeForce 7600GT 256MB)
Tárolás20 GB HD hely
ÁrRp. 269,999

4. Fallout 3

Ha Fallout 3 Biztosan hallottál már róla, banda? Ez a játék a jövőben játszódik, csak annyi, hogy a világot elpusztítja egy atombomba.

Az emberek a föld alatt is élnek, hogy túléljék, mert a külső levegő szennyezett volt. Ezt az offline rpg pc játékot letöltheti a Steamről.

Csakúgy, mint a Dragon Age: Origins, a Fallout 3 lett a legsikeresebb cím a Fallout franchise-ban. Először próbáld meg ezt játszani, banda.

RészletLeírás
OSWindows XP / Vista
Processzor2,4 Ghz Intel Pentium 4 vagy azzal egyenértékű processzor
memória1 GB (XP) / 2 GB (Vista)
GrafikaDirect X 9.0c kompatibilis videokártya 256 MB RAM-mal (NVIDIA 6800 vagy jobb / ATI X850 vagy jobb)
Tárolás7 GB HD hely
ÁrRp. 89,999

5. Final Fantasy XII: A zodiákus kor

Nos, a következő PC offline RPG játék a Final Fantasy franchise része. Írja be a számítógépet, Final Fantasy XII: A zodiákus kor olyan játék legyen, amely felidézi a játékosokat.

Ezt a játékot a PS 2 verziótól a Zodiac Job rendszerrel adaptálták, hogy a játékmenet még nagyobb kihívást jelenthessen.

Megismertetnek különböző háttérrel rendelkező karakterekkel, így a cselekmény érdekesebbé válik.

RészletLeírás
OSWindows 7-64bit
ProcesszorPentium G3260 @ 3.0GHz (2 mag)
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 660 vagy azzal egyenértékű AMD 2 GB-os VRAM-mal
Tárolás50 GB szabad hely
ÁrRp. 470 000

6. A sors 4K / HD EDITION rezonanciája

A sors 4K / HD EDITION rezonanciája a Resonance Of Fate HD verziója, amely 2010-ben jelent meg a PS 3-on és az XBOX 360-on.

Ez az egyedülálló offline RPG játék a korábbinál sokkal jobb grafikai minőséggel kerül vissza a PC-re.

A történet és a játékmenet azonban nem változik az eredeti verzióhoz képest. Még mindig ugyanolyan szórakoztató és érdekes játszani.

Ezt a játékot letöltheti a Steamen 100 ezer Rupiah-ért.

RészletLeírás
OSWindows 7 - 64 bites
ProcesszorIntel core i3 2100 / AMD A8-6500
memória2 GB RAM
Grafika512 MB NVIDIA GeForce GT630 VRAM / AMD Radeon R7 250 512 MB VRAM
Tárolás16 GB szabad hely
ÁrRp. 159,999

Videó: 5 legjobb offline PC-s RPG játék és nem nehéz!

Azok számára, akik offline RPG játékokat akarnak játszani PC-n, de a számítógép korlátozott specifikációkkal rendelkezik, ne aggódjon.

Az ApkVenue ajánlásokat kínál a legjobb PC offline RPG játékokhoz, amelyek könnyűek és alkalmasak alacsony specifikációjú PC-kre.

Kérjük, nézze meg közvetlenül az alábbi videóban, srácok!

Ez a legjobb offline RPG játék a világon különböző konzolokról. Melyik játék a kedvenced?

Ha van kedvenc offline RPG játékod PC-n, Androidon, PSP-n vagy PS4-en, amelyet az ApkVenue nem vett fel, írd le a megjegyzések oszlopba.

Olvassa el a cikkeket is Offline RPG vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.