hogyan lehet root nélkül törölni az alapértelmezett alkalmazást az androidon

A Bloatware vagy az Android telefonok alapértelmezett alkalmazása nagyon idegesítő. Az ApkVenue bemutatja, hogyan törölheti az alapértelmezett alkalmazást egy Android mobiltelefonról root nélkül (2020-as frissítés)

Ideges az álnév alapértelmezett alkalmazásával bloatware bosszantó az Android telefonodon?

A belső memória fogyasztásától eltekintve az alapértelmezett alkalmazás néha létrehoz okostelefon Androidod szuper lassú tudod.

Sőt, sok bloatware alkalmazást úgy készítenek, hogy ne távolítsák el a felhasználók. Természetesen nagyon idegesítő, különösen, ha az alkalmazás tele van olyan hirdetésekkel, mint a Xiaomi mobiltelefonok.

Ha tudni szeretné, hogyan kell törölni az alapértelmezett alkalmazást egy androidos mobiltelefonon, root hozzáférés nélkül, csak olvassa el teljes egészében alább!

Alapértelmezett Android mobilalkalmazások törlése root nélkül

Ebben a cikkben az ApkVenue bemutatja, hogyan lehet root nélkül törölni az alapértelmezett Android-alkalmazást. A root lehetővé teszi, hogy tetszés szerint ügyeljen az Android telefonjára, beleértve az alkalmazások törlését is.

Sajnos a gyökér komoly kockázatokkal is jár. Mobiltelefon-garanciája elvész, a hackerek még személyes adatait is feltörhetik.

Ennek a módszernek a követésével már nem kell bajlódnia a rendszer aktiválásával Szuperfelhasználó először a bosszantó beépített alkalmazások törlése előtt.

Két módszer létezik az alapértelmezett alkalmazások root nélküli eltávolítására, nevezetesen a CCleaner alkalmazás használatával, valamint az alkalmazás deaktiválásával a Beállítások segítségével.

Csak nézd meg, gyerünk, bandázz!

1. Törölje az alapértelmezett Android-alkalmazásokat a CCleaner segítségével

Ehhez az egy módszerhez a CCleaner alkalmazást kell használnia, amely a mobiltelefon memóriájának és gyorsítótárának megtisztítására szolgál, hogy könnyebb legyen.

1. lépés - Töltse le és telepítse az alkalmazást

 • Először le kell töltenie és telepítés Alkalmazás CCleaner amelyet az ApkVenue az alábbi linken megadott:
Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

2. lépés - Válassza az App Manager lehetőséget

 • Nyissa meg a telepített CCleaner alkalmazást és Koppintson a a bal felső sarokban lévő három sort válassza ki App Manager.

3. lépés - Nyissa meg a Rendszerbeállításokat

 • válassza fülreRendszer és nyomja meg a kuka ikon gombot.

4. lépés - Indítsa el az alkalmazások eltávolítását

 • Amikor el akarja távolítani az alapértelmezett alkalmazást a rendszerből, egy figyelmeztetés jelenik meg. Egy gombnyomással figyelmen kívül hagyhatja Folytatni.

Jegyzet:

5. lépés - Válassza a Törölt alkalmazások lehetőséget

Válassza ki az eltávolítani kívánt alkalmazásokat okostelefon Az Ön Androidja.

6. lépés - Kész

Koppintson aEltávolítás, akkor megjelenik egy figyelmeztetés, hogy valóban törli-e az alkalmazást. Ha biztos, Koppintson aEltávolítás vissza.

2. Az alkalmazások letiltása a Beállításokban

Ha a bloatware alkalmazást a CCleaner nem tudja eltávolítani, és nem akarja rootolni az Android mobiltelefonját, megpróbálhatja letiltani az alkalmazást, a bandát.

Valójában ez az alkalmazás továbbra is megemészti a memóriát. De hozzáférés nélkül a bloatware nem fogja lassítani a mobiltelefonját.

1. lépés - Nyissa meg a Beállításokat

 • Android-telefonjának főoldalán nyissa meg a menüt Beállítások. Ezután görgessen lefelé, amíg meg nem találja Alkalmazások.

 • Miután rákattintott, új menübe lép. Válassz egy lehetőséget Alkalmazások kezelése.

2. lépés - Távolítsa el a Bloatware szoftvert

 • Az Alkalmazások kezelése oldalon keresse meg az eltávolítani kívánt bloatware-t.

 • Néhány beépített alkalmazásnak lehetőségei vannak Távolítsa el a frissítéseket. Ez az opció eltér az Eltávolítás funkciótól, amely eltávolítja az alkalmazást a mobiltelefonról.

 • Csak a frissítések eltávolítása lesz távolítsa el az összes alkalmazásverzió-frissítést hogy az alkalmazás visszatérjen az eredeti verzióra. Annak ellenére, hogy nem veszett el, a frissítés törlése legalább csökkenti a mobiltelefon memóriaterhelését.

 • Vannak lehetőségek is Force Stop amely arra kényszeríti az alkalmazást, hogy hagyja abba a munkát, hogy a RAM jobban megkönnyebbüljön.

 • A fenti két lehetőség mellett választhat egy lehetőséget is Adatok törlése az összes adat és gyorsítótár törlése az alkalmazásból.

Nagyon könnyű, igaz, banda? Sajnos nem használhatja ezt a módszert a YouTube törlésére a mobiltelefonján vagy egy fontos alapértelmezett Android-alkalmazáson.

Tehát így törölheti az alapértelmezett Android-alkalmazást, más néven bloatware-t anélkül, hogy szüksége lenne a mobiltelefonját veszélyeztető gyökérhozzáférésre.

Mielőtt ezt megtenné, az ApkVenue azt javasolja, hogy először találja meg az alapértelmezett alkalmazás funkcióját, amelyet törölni fog.

És ne felejtsd el, mielőtt jobban csinálod biztonsági mentés először az alkalmazás adatai huh! Sok szerencsét...

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.