12 legjobb és legújabb gengszterfilm 2020

Unod már a szuperhős akciófilmeket, amelyek csak ilyenek? Inkább próbáld meg megnézni a következő legjobb gengszterfilmet, banda. Garantáltan addiktív, deh!

Szeretsz hollywoodi akciófilmeket nézni? Tanúja voltál már bandabarát jelenetnek?

A többen által végrehajtott harci akciót valóban nagyon izgalmas nézni, különösen néhány feszült lövöldözési jelenet mellett.

Hasonlóképpen azoknál a filmeknél is, amelyek a gengszter témáját hordozzák a filmben, így számos elfoglalt harci akciót hajtanak végre. Ennek ellenére a banda harca egy filmben nem azonos a verekedéssel, huh.

Azok számára, akik szeretik az ilyen filmeket, alkalmas a legjobb gengszterfilmek megtekintésére, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban felsorolt. Gyere, nézd meg a teljes filmet!

12 legjobb és legújabb gengszterfilm ajánlása

Gengszter beceneve bűnszervezetek bűnözőinek tagjai számára, akik általában káoszt okoznak. Általában egy gengszter társul a maffiához.

A gengszterek típusai szintén nagyon változatosak a világon, például például a szicíliai maffia Olaszországtól a triászokig Kínából. Az ilyen sötét szervezet léte nem áll távol az üzleti és politikai politikától.

Különböző történetekben és filmekben ezeket a gengsztereket szadistákként ábrázolják, és a bűnözőkkel teli világban dolgoznak.

Az ölés és a lövöldözés már nem furcsa. Valójában vannak, akik a gyilkosságot a gengszterek teljesítményének tekintik.

A filmproducer ezt a gengszterképet is felhasználta, hogy a történet témájává váljon. Ennek eredményeként számos fontos értéket és szórakoztató akciót találhat a gengszterfilmekből.

Íme néhány ajánlás a legjobb gengszterfilmekről, amelyek alkalmasak az Ön nézésére, bandázására. Ezt nézd meg!

1. A keresztapa - 1972 (minden idők legjobb gengszterfilmje)

Az első legjobb gengszterfilm az A Keresztapa ami nagyon híres és minden idők legjobb gengszterfilmjeként jósolják. A filmet 1972-ben adták ki és rendezte: Francis Ford Coppola.

A Keresztapa mesél a Vito Corleone vezette maffiacsaládról. A maffiacsoport vezetőjeként azonban fiát kellett leváltania.

Az egyik jelölt Michael Corleone. Ez a film az azonos című regényből készült. Ez a film számos ismert díjat kapott, például az Oscar-díj legjobb filmjét.

InformációA Keresztapa
Értékelés (Rotten Tomatoes)98%
Időtartam2 óra 55 perc
Kiadási dátum1972. március 24
RendezőFrancis Ford Coppola
JátékosMarlon Brando, Al Pacino, James Caan

2. Goodfellas - 1990

A következő az Goodfellas amely a gengszterek és a kábítószerek bűnöző világának történetét meséli el. A filmet Martin Scorsese rendezte és 1990-ben adták ki.

Számos férfit és középiskolás tinédzsert mesél el, akik belevetik magukat a bűnözők világába és gengszterekké válnak, gyilkosságokkal és kábítószerekkel teli életet élnek.

A legjobb maffiafilm nagyon népszerű a közönség körében, és számos jelölést kapott az Oscar-díjakon, mint például a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb vágás és mások.

InformációGoodfellas
Értékelés (Rotten Tomatoes)96%
Időtartam2 óra 26 perc
Kiadási dátum1990. szeptember 21
RendezőMartin Scorsese
JátékosRobert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci

3. Snatch - 2000

Tetszik a film, Jason Statham főszereplésével?

Aztán filmezz Megragad ez alkalmas arra, hogy lássa. A Snatch 2000-ben jelent meg Guy Ritchie rendezésében. A film egyik vonzereje a híres színész.

Snatch elmeséli a londoni bűnözői világ történetét, amely felmelegszik az értékes gyémántok lopása miatt. Másrészt egy boksz-promóterről mesélt.

Ebben a filmben olyan híres nevek szerepelnek, mint Jason Statham, Brad Pitt, Stephen Graham és még sokan mások. Szép!

InformációMegragad
Értékelés (Rotten Tomatoes)73%
Időtartam1 óra 42 perc
Kiadási dátum2001. január 19
RendezőGuy Ritchie
JátékosJason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro

4. Isten városa - 2002

Nos, ha Isten városa Ez a legjobb brazil maffiafilm, amely Rio de Janeiro bűnözői oldaláról mesél. A filmet Fernando Meirelles rendezte.

Rio de Janeirót a magas bűnözésű területek egyikeként ismerik, és különféle veszélyes bűnszervezetek ellenőrzik.

Isten városa Paulo Lins azonos című regényéből készült. Ez a film számos díjat kapott, mint például a közönségdíjat, a legjobb vágást és még sok mást.

InformációIsten városa
Értékelés (Rotten Tomatoes)91%
Időtartam2 óra 10 perc
Kiadási dátum2004. február 13
RendezőFernando Meirelles, K tia Lund
JátékosAlexandre Rodrigues, Leandro Firmino, Matheus Nachtergaele

5. Amerikai gengszter - 2007

Amerikai gengszter neves rendező, Ridley Scott műve. Ez a film 2007-ben jelent meg, amely egy Frank Lucas nevű férfi bűncselekményének történetét meséli el.

Ennek a filmnek nagyon hosszú gyártási ideje van, ami 7 év. Ennek ellenére a Universal Pictures 2004-ben leállította a gyártást.

Ennek ellenére az Amerikai Gengszter számos olyan ismert díjat szerezhetett, mint a legjobb thriller, a legjobb vágás és a legjobb női mellékszereplő.

InformációAmerikai gengszter
Értékelés (Rotten Tomatoes)80%
Időtartam2 óra 37 perc
Kiadási dátum2007. november 2
RendezőRidley Scott
JátékosDenzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor

Egy másik legjobb gengszterfilm. . .

6. Pokoli ügyek - 2002

Ki ne ismerné Andy Lau-t?

Jaka biztos, hogy biztosan hallotta ezt a nevet, mi. Az egyik film, amelyben szerepelt, az volt Pokoli ügyekcímű film a legjobb hongkongi gengszterekről.

Az Infernal Affairs egy rendőrről szól, aki veszélyes triád bandának álcázza magát. Ez a film tele van szórakoztató akcióval, és az egész történet 3 filmre oszlik.

InformációPokoli ügyek
Értékelés (Rotten Tomatoes)94%
Időtartam1 óra 41 perc
Kiadási dátum2002. december 12
RendezőAndrew Lau Wai-Keung, Alan Mak
JátékosAndy Lau, Tony Chiu-Wai Leung, Anthony Chau-Sang Wong

7. Réteg torta - 2004

Daniel Craig nemcsak titkos ügynökként híres, hanem egy fergeteges londoni gengszter is a filmben Réteges torta. A filmet 2004-ben mutatták be, Matthew Vaughn rendezte.

A Layer Cake egy gengszter történetét meséli el, akinek beceneve XXXX. Drogkereskedelemben dolgozik, és megpróbál kiszabadulni a munkájából.

Ebben a filmben számos ismert színész játszik, Daniel Craig mellett Tom Hardy hűvös akcióját is láthatja. Érdekel a figyelés, a banda?

InformációRéteges torta
Értékelés (Rotten Tomatoes)80%
Időtartam1 óra 45 perc
Kiadási dátum2005. június 3
RendezőMatthew Vaughn
JátékosDaniel Craig, Sienna Miller, Michael Gambon

8. Kung Fu Hustle - 2004

Szereted a kung fu filmeket? Jaka biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog ez a film!

Hustle Kung Fu ezt meg kell nézned, banda. Ezt a filmet Stephen Chow készítette, rendezte és főszereplésével.

Annak ellenére, hogy fő témája a kung fu, ez a film egy gengszterbanda történetét is elmeséli.

A gonosz sikátornak Axe banda volt a beceneve, ők lettek Sanghaj egyik uralkodói. Aztán jöttek a nagy lovagok, hogy menő kung fu mozdulatokkal küzdjenek velük.

Stephen Chow-t nagyon csodálják legendás vígjátékai. Ez is belekerült ebbe a filmbe, és nagyon érdekessé teszi a Kung Fu Hustle nézését.

InformációHustle Kung Fu
Értékelés (Rotten Tomatoes)90%
Időtartam1 óra 39 perc
Kiadási dátum2004. december 23
RendezőStephen Chow
JátékosStephen Chow, Wah Yuen, Qiu Yuen

9. Választás - 2005

Nem csak pokoli ügyek, Választás szintén egy hongkongi film, amely két gengszterfőnök történetét meséli el, akik versenyeznek a triádok vezetőjévé.

A választások az eddigi legjobb hongkongi filmek közé kerültek különféle díjakkal és jelölésekkel, mint például a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb színész és még sok más.

Annak ellenére, hogy filmnek hangzik alulértékelt, valójában a választás sok ember egyik kedvenc gengszterfilmje, banda!

InformációVálasztás
Értékelés (Rotten Tomatoes)86%
Időtartam1 óra 40 perc
Kiadási dátum2005. október 20
RendezőJohnnie To
JátékosLouis Koo, Suet Lam, Tony Ka Fai Leung

10. Út a megsemmisítéshez - 2002

Az utolsó a legjobb amerikai gengszterfilm címmel Út a megsemmisüléshez. Ezt a filmet Sam Mendes rendezte, és számos nagynevű színész főszereplésével készült.

Az Út a megsemmisítéshez egy gengszter és fia történetét meséli el, akik bosszút állnak a bűnözők ellen, akik egész családjuk meggyilkolásáért folytak.

Ebben a filmben olyan legendás színészek játszanak, mint Tom Hanks, Jude Law, Daniel Craig és még sokan mások. Nagy!

InformációÚt a megsemmisüléshez
Értékelés (Rotten Tomatoes)80%
Időtartam1 óra 57 perc
Kiadási dátum2002. július 12
RendezőSam Mendes
JátékosTom Hanks, Tyler Hoechlin, Rob Maxey

11. Az ír - 2019 (legújabb gengszterfilm)

Az ír a legújabb gengszterfilm, amely egészen fenomenális. Ennek oka, hogy a rendező filmje Martin Scorsese hollywoodi legjobb színészekből áll.

Martin Scorsese már nagyon híres, mint rendező, aki gengszterfilmekre specializálódott. Tehát nem habozott toborozni Robert De Nirót, Al Pacinót és Joe Pescit ebbe a legjobb projektbe.

A legjobb sztárok, a zseniális operatőr és a cselekmény, amely lassúnak tűnik, de nem unalmasnak, méltóvá teszi ezt a Netflix kiadást Oscar-jelölésre.

InformációAz ír
Értékelés (Rotten Tomatoes)96%
Időtartam3 óra 30 perc
Kiadási dátum2019. szeptember 27
RendezőMartin Scorsese
JátékosRobert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci

12. Scarface - 1983 (legjobb maffiafilm)

Szeretsz filmeket gengszterekről, de nem tudod ennek az egy filmnek a címét? Jajj, kevésbé értelmeset játszol, banda!

sebhelyes arcú a legjobb maffiafilm, amely nagyon ikonikus a maga korában. Más a Keresztapa A New Yorkban található Scarface a hűvös 80-as években, Miamiban található.

Ez a legjobb maffiafilm egy politikai menekült és szökevény életét mutatja be Kubában Tony Montana aki Amerikába menekült. Ott felépítette saját drogbirodalmát.

A konfliktus fokozódott, mióta az Al Pacino által alakított Tony sikeres volt. Filmek a következővel: katkfrázis"Köszönj a kis barátomnak" ebből még játék is készült, tudod.

Ja, a Scarface is a játék egyik legnagyobb inspirációja Grand Theft Auto Vice City.

Információsebhelyes arcú
Értékelés (Rotten Tomatoes)81%
Időtartam2 óra 50 perc
Kiadási dátum1983. december 9
RendezőBrian De Palma
JátékosAl Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer

Ez a legjobb gengszterfilm, amelyet szabadidejében egyedül vagy barátaival nézhet meg. Ennek ellenére ellenőrizze, hogy túl van-e a koron, mert ez a film erőszakot tartalmaz.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legfrissebb filmek vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi