20 legjobb androidos hacker alkalmazás, amelyekre a hackerek támaszkodnak

Szeretné tudni, hogyan lehet feltörni alkalmazásokat, játékokat vagy WiFi-t Androidon? Gyerünk, olvassa el a legjobb Android hackelő alkalmazások listáját, amelyeket a hackerek leggyakrabban használnak.

Android mondhatjuk, hogy az eszköz operációs rendszere okostelefon legnépszerűbb ma.

Android alapú operációs rendszer Linux ami nyílt forráskód lehetővé teszi, hogy különféle dolgokat hajtson végre, amelyek közül az egyik az hackelés.

Ha erről beszélünk, ezúttal az ApkVenue megosztani fog néhányat Alkalmazás hackerek A legjobb Android amelyet a hackerek használnak.

Milyen alkalmazások érdeklik csapkod a? Gyere, nézd meg a teljes beszámolót lent, banda!

Az alábbi alkalmazás használata előtt az ApkVenue azt akarja mondani, hogy számos lehetőség van APK csapkod Android Az alábbiakban csak akkor működik, ha már megtette gyökeresedés androidos telefonján.

Funkciója, alkalmazása alapján csapkod Az alábbi Androidot alkalmazások, játékok, telefonok feltörésére és WiFi hálózatokra lehet használni, tudod!

Természetesen hasznos lesz azok számára, akik tanulnak hackelés, de ne felejtsd el felelősen használni, banda.

1. Arpspoof

Fotó forrása: dz-game-dz.blogspot.com

Először is van Arpspoof amelyet Stephan Uhlmann fejlesztett ki és az eszközök Androidon, amelyet célokra használhat hálózati audit.

Hogyan működik az eszköz hackerek ez úgy történik, hogy ARP-válaszokkal átirányítja a helyi hálózati forgalmat, majd elküldi a megadott célnak vagy az összes rajta lévőnek.

Sajnos az Arpspoof is egy alkalmazás hackerek amely nincs a Play Áruházban. De ne aggódj, megteheted Letöltés közvetlenül az alábbi linken keresztül, banda.

RészletArpspoof
FejlesztőStephan Uhlmann
Minimális OSAndroid 2.0 és újabb
Méret1 MB

Az Arpspoof letöltése itt:

Termelékenységi alkalmazások Stephan Uhlmann. LETÖLTÉS

2. Hackode (alkalmazás Hackerek Teljes funkcionális kezdő)

Fotó forrása: hackingeffect.blogspot.com

Aztán ott van Hackode amely az egyik tanulási alkalmazás hackelés kezdőknek, akikről ismert, hogy sok funkcióval rendelkeznek, banda.

Alkalmazás csapkod Ravi Kumar Purbey által készített számos jellemzővel rendelkezik, mint pl Google hackelés, SQL injekció, MySQL szerver, Kicsoda, DNS-keresés, DNS Dif, Biztonsági RSS-hírcsatorna, Kihasználások, és mások.

Te is Letöltés A Hackode alkalmazás multifunkcionális, így nem fogja megzavarni, hogy hol tanulhatja meg a hackelést egyedül.

RészletHackode
FejlesztőRavi Kumar Purbey
Minimális OSAndroid 2.2 és újabb
Méret2 MB

Hackode letöltése itt:

Ravi Kumar Purbey Apps-segédprogramjai LETÖLTÉS

3. DroidSheep

Fotóforrás: malavida.com (A DroidSheep egy fehér kalapot feltörő alkalmazás, mert az eredeti funkciója a WiFi hálózatok biztosítása.)

DroidSheep egy Android alkalmazás, amellyel elemezheti a biztonságot és az adatforgalmat egy WiFi hálózaton.

APK csapkod ez úgy fog működni, mint a router amely képes figyelni és levágni az összes WiFi hálózati forgalmat, így ez az alkalmazás felveszi az aktív munkameneteket.

tudszforgalom rögzítése ami a Facebookhoz, a Twitterhez, a LinkedIn-hez és másokhoz vezet, tudod.

Nem fekete kalap hacker, Ehelyett a DroidSheep eszközt fejlesztették ki fiókja biztonságának tesztelésére "Munkamenet-eltérítés Android-eszközökön", banda.

RészletDroidSheep
FejlesztőAndreas Koch
Minimális OSAndroid 1.6 és újabb
Méret256 KB

Töltse le a DroidSheep-et itt:

Apps Networking LETÖLTÉS

4. DroidSheep Guard

Fotó forrása: hackersgarage.com

Kicsit eltér a korábbiaktól, DroidSheep Guard ehelyett ez egy olyan alkalmazás, amellyel ellensúlyozhatja a korábbi DroidSheep működő rendszert.

A DroidSheep Guard arra szolgál, hogy megvédje fiókját a technikai támadásoktól hackelés nevezett Munkamenet-eltérítés WiFi hálózaton keresztül.

Tehát az alkalmazás használatával már nem kell félnie, ha nyilvános helyeken a WiFi használatával szeretne fontos adatokhoz hozzáférni.

RészletDroidSheep Guard
FejlesztőAndreas Koch
Minimális OSAndroid 1.6 és újabb
Méret178 KB

Töltse le a DroidSheep Guard-ot itt:

Víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

5. DroidSniff

Fotóforrás: forum.xda-developers.com

Még mindig ugyanaz, mint korábban, DroidSniff egy Android alkalmazás, amely a WiFi hálózatok biztonságának elemzésére és kezelésére használhatóelfog közösségi média fiókok.

Használhatja a DroidSniff alkalmazást csapkod Android, hogy eltérítse valaki webhelyét, aki ugyanazon a WiFi hálózaton van, banda.

Az ApkVenue tanácsa, továbbra is legyen óvatos, különösen, ha nyilvános WiFi hálózathoz csatlakozik. Lehet, hogy a DroidSniff használatával hackerek áldozatává válik.

Alkalmazásként hackelés A legjobb, hogy az alkalmazás fejlesztésének célja csak biztonsági célokra szolgál, tudja. Tehát használd okosan!

RészletDroidSniff
FejlesztőDroidSniff
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret825 KB

Töltse le a DroidSniff alkalmazást itt:

Apps Produktivitás Droid Sniff LETÖLTÉS

6. Gonosz operátorok

Fotóforrás: allabouttechno.com (Ez az Android hack APK észrevétlen telefonhívások rögzítésére használható.)

Ha alkalmazást szeretne találni hackerek telefon, Gonosz operátorok lehetővé teszi telefonos beszélgetések rögzítését és harmadik félnek történő elküldését.

A Gonosz operátorok akkor használhatók, ha kíváncsi vagy és szeretnéd meghallgatni a szerelmed beszélgetését a barátaival, esetleg használhatod ezt az alkalmazást.

Azon kívül, hogy két embert képes összekapcsolni különböző számokkal, privát telefonhívásokat is kezdeményezhet más keresett emberekkel, bandákkal.

RészletGonosz operátorok
FejlesztőTapFury
Minimális OSAndroid 1.6 és újabb
Méret714 KB

Töltse le a Gonosz operátorokat itt:

Productivity Evil Operator Apps LETÖLTÉS

7. FaceNiff

Fotó forrása: malavida.com

Aztán vannak alkalmazások hackerekFaceNiff amelynek ugyanaz a funkciója Munkamenet-eltérítés a közösségi média fiókokon, például a Facebookon, a Twitteren és más webhelyeken.

Ez az alkalmazás által kifejlesztett Bartosz Ponurkiewicz, eltart sütik WiFi hálózaton keresztül.

Hol keresztül sütik Ez a FaceNiff létrehoz egy hidat, amelyet az áldozat fiókjának feltörésére és elérésére használnak.

RészletFaceNiff
FejlesztőFaceNiff
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret663 KB

Töltse le a FaceNiff-et itt:

Apps Utilities LETÖLTÉS

Alkalmazás Hackerek Egyéb Android ...

8. ZANTI

Fotó forrása: zimperium.com

Alkalmazás hackerek a következő legjobb van zANTI fejlesztette ki a Zimperium. Ez az alkalmazás segíthet a felhasználóknak a hálózat olcsóbb behatolásában.

A zANTI képes lesz a teljes hálózat feltérképezésére és megcsinálására szimatolva a felkeresett webhelyekre a ARP gyorsítótár.

Alkalmazás hackelés Maga a zANTI is számos fontos tulajdonsággal rendelkezik, mint pl DoS, MITM, NMAP, port szkennerstb.

RészletzANTI
FejlesztőZimperium
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret24 MB

Töltse le a zANTI-t itt:

Zimperium Networking Apps LETÖLTÉS

9. Cápa gyökérért (alkalmazás Hackerek Leggyorsabb WiFi)

Fotó forrása: securedyou.com

Hasonló neved van, Cápa a gyökérért Androidos alkalmazás is hackelés amelynek olyan funkciója van, mint a WireSharknak a PC-ken és a laptopokon.

A Shark for Root vitathatatlanul alkalmazás hackerek A WiFi Androidot más eszközök aktivitásának nyomon követésére, valamint a hálózaton jelentkező problémák elemzésére használják.

A Shark for Root segítségével más emberek tartózkodási helyét is nyomon követheti. Igen, ahhoz, hogy ezt az alkalmazást használni tudja, telepített Android telefont kell használnia.gyökér, Igen!

RészletCápa a gyökérért
FejlesztőElviss Kustans
Minimális OSAndroid 1.6 és újabb
Méret433 KB

Töltse le a Shark for Root szolgáltatást itt:

Apps Utilities Berserker LETÖLTÉS

10. AndroRAT

Fotó forrása: dlandroid.com

AndroRAT maga a rövidítése Android és PATKÁNY (távoli felügyeleti eszközök) amely a készülék távvezérlését és a rajta lévő információk ellopását szolgálja.

Ellophatja személyes adatait a célpontoktól, például névjegyek, hívások, üzenetek, és akár más emberek tartózkodási helyét is nyomon követheti az AndroRAT segítségével.

Ha sikerül hackelés tovább okostelefon célpont, az AndroRAT képes lesz könnyen átvenni a készüléket.

RészletAndroRAT
FejlesztőDDT
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret962 KB

Töltse le az AndroRAT-ot itt:

Apps Developer Tools LETÖLTÉS

11. NMap

Fotó forrása: kitploit.com

NMap vagy Network Mapper egy alkalmazás hackelés ami meglehetősen népszerű szkennelés hálózat. Kezdetben az NMap csak Linuxon használható, de most már Androidra is.

Ezzel az alkalmazással ellenőrizheti a meglévő hálózatokat. Val vel eszközök ezt is láthatja a gazda aktív és kikötő az nyitva van.

Az NMap működhet okostelefon akiknek van vagy nincsgyökér. Ez az alkalmazás is mindenkinek kötelező hackerek kezdő profi, banda.

RészletNMap
FejlesztőInsecure.com LLC
Minimális OSAndroid 2.3 és újabb
Méret1,57 MB

Az NMap letöltése innen:

Apps Produktivitás Google LLC LETÖLTÉS

12. DroidBox

Fotóforrás: apkpure.com (Ennek az Android hacker alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amely megakadályozza, hogy az alkalmazásokat rosszindulatú programok szivárogják be az eszközön.)

Aztán ott van DroidBox amely egy alkalmazás hackerek amely más Android-alkalmazások dinamikus elemzését szolgálja.

Ezzel az alkalmazással felfegyverkezve információkat találhat csapkod mert APK csomag, forgalom hálózat, SMS, telefon stb.

A DroidBox segítségével elemezheti a gyanús alkalmazásokat és megakadályozhatja őket okostelefon Androidod be van kapcsolvacsapkod más emberek.

RészletDroidBox
FejlesztőDroidBox
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret2,8 MB

Töltse le a DroidBoxot itt:

Apps Utilities LETÖLTÉS

13. USB Cleaver

Fotóforrás: thehackernews.com

Érdekes funkcióval rendelkezik, USB Cleaver információt lophat egy olyan számítógépről, amelynek Windows OS 200 vagy újabb verziója van, és amelyhez csatlakozik okostelefon ezzel az alkalmazással USB-kapcsolaton keresztül.

Alkalmazás hackerek Az Androidot olyan adatok ellopására tervezték, mint pl Jelszó amely mentve van böngésző, Jelszó WiFi és egyéb hálózati adatok.

Az USB Cleaver letöltésre kerülLetöltés automatikusan lopandó adatok okostelefon és más alkalmazások felhasználói is elérhetik.

RészletUSB Cleaver
FejlesztőUSB Cleaver
Minimális OSAndroid 3.2 és újabb
Méret1 MB

Töltse le az USB Cleaver alkalmazást itt:

Alkalmazások letöltése

14. Automatikus hívásrögzítő

Fotó forrása: rexdl.com

Alkalmazás hackelés nevű Android telefonhoz Automatikus hívásrögzítő ezzel fel lehet használni valakinek a telefonbeszélgetését.

Az Appliqato által kifejlesztett Automatic Call Recorder egy telefonrögzítő alkalmazás, amelyet különféle igényekhez használhat.

A rögzített telefonbeszélgetéseket automatikusan menti a készülék belső memóriájába vagy microSD-jére.

RészletAutomatikus hívásrögzítő
FejlesztőAppliqato
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret10 MB

Töltse le az automatikus hívásrögzítőt innen:

Alkalmazások termelékenysége Appliqato LETÖLTÉS

15. AirDroid (APK Csapkod Android Egyéb minősített szolgáltatások)

Fotó forrása: softpedia.com

A fájlok HP-ről laptopra és fordítva történő áthelyezése mellett kiderül AirDroid felhasználhatja arra is hackelés, tudod.

A funkciók használatával Légtükrözés és Értesítés, nyomon követheti az előzményeket böngészés, csevegés, helyszín és hozzáférés az áldozat kamerájához.

Ezekkel a funkciókkal felvértezve természetesen az AirDroid lehet alkalmazás csapkod Android-fiók, amelyre minden kifinomultságával megbízhat.

RészletAirDroid
FejlesztőSAND Stúdió
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret38,2 MB

Töltse le az AirDroidot itt:

Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS

16. WiFiKiLL Pro

Fotó forrása: WiFiKiLL

Első pillantásra a WiFiKiLL Pro alkalmazás nagyon hasonlít a NetCut alkalmazásra. Ez az alkalmazás bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony a mások WiFi-kapcsolatainak leválasztására.

Így összetett kifinomultsága miatt nagyobb és szélesebb sávszélességű WiFi-kapcsolatot kaphat.

Ezenkívül a WiFiKiLL információt nyújt Önnek arról az eszközről vagy hálózatról, amelyet gyorsan és teljesen feltörni szeretne.

RészletWiFiKiLL Pro
FejlesztőWifi Kill
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret1,2 MB

Töltse le a WiFiKiLL Pro alkalmazást itt:

LETÖLTÉS

17. Sniffer Wicap 2 Pro

Fotó forrása: 5play

A fenti alkalmazások listája mellett érdemes kipróbálnia a Sniffer Wicap 2 Pro programot is, különösen azok számára, akik szoktak hackelni a hálózatokhoz.

Egy alkalmazásból kiindulva a körülötte lévő hálózatok észlelésére, ez az alkalmazás külföldi hálózatokat is feltörhet.

Ezenkívül a Sniffer Wicap 2 Pro képes felismerni, hogy melyik hálózaton van a leggyengébb biztonsági rendszer. Hűvös, igaz?

RészletWicap 2 Pro Sniffer
Fejlesztőevbadroid
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret3,8 MB

Töltse le a Sniffer Wicap 2 Pro alkalmazást itt:

LETÖLTÉS

18. NetX Network Tools PRO

Fotó forrása: Apk4all

Valójában ez az alkalmazás elsősorban arra szolgál, hogy megtudja, ki fér hozzá az Ön WiFi vagy privát hálózatához.

De idővel ez a hacker alkalmazás hálózatok vagy akár más eszközök feltörésére is használható, tudod!

A NetGEL által kifejlesztett alkalmazás csak 11 MB méretű. Olyan mobiltelefonjára alkalmas, amely nem tud nagy alkalmazásokat telepíteni.

RészletNetX Network Tools PRO
FejlesztőNetGEL
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret11 MB

Töltse le a NetX Network Tools PRO alkalmazást itt:

LETÖLTÉS

19. Kali NetHunter

Fotó jóvoltából: TECH FOR HACK

A Kali NetHunter az egyik legjobb hacker alkalmazás, amelyet az Offensive Security készített.

Ez az alkalmazás a Kali Linux-on alapul, amelyet kifejezetten Android-eszközöknek szánnak, és fel lehet használni a különböző hálózatok feltörésére.

Használata előtt először meg kell teljesen root Android telefon. Csak ezután működtetheti a hálózat feltörésére.

RészletKali NetHunter
FejlesztőSértő biztonság
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret38,2 MB

A Kali NetHunter letöltése itt:

LETÖLTÉS

20. cSploit

Fotó forrása: Marduc812

A CSploit egy többcélú hacker alkalmazás, amely számtalan olyan előnnyel jár, amelyet túl rossz kihagyni.

Az egyik a cSploit segítségével gyorsabban megtalálhatja a hálózat sérülékenységeit, valamint módot kínál arra, hogy kihasználja ezeket a biztonsági réseket.

Emellett te is feltörni a WiFi jelszavakat, még csak Android telefonokon keresztül is, tudod! Garantáltan ingyenes internet-hozzáférést kaphat.

RészletcSploit
FejlesztőcSploit
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret3 MB

A cSploit letöltése itt:

Töltse le a cSploit Apps Networking alkalmazást

Videó: Az Androidon kívül This Hacker szoftver A Windows operációs rendszerhez általában használt számítógép

Nos, ez az alkalmazás ajánlása hackerek A legjobb Android, amelyet a legszélesebb körben használnak fiókok, alkalmazások, játékok, WiFi stb. Feltörésére.

Az ApkVenue javaslata, használja okosan a fenti alkalmazásokat. Az okozott kár és negatív hatás természetesen az Ön személyes felelőssége lesz, huh!

Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos.

Olvassa el a cikkeket is Csapkod vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.